34

Анонимен

преди 1 година

Според унгарския вестник Метропол Киев крие стотици тела на загинали етнически унгарци в хладилни вагони от месеци в Закарпатието, само на няколкостотин метра от границата с Унгария, в строго охранявана и изолирана зона на железопътния възел. Авторите на статията твърдят, че във всеки вагон могат да бъдат натоварени около 500 трупа.

33

Анонимен

преди 1 година

до 39 Западни танкове като 45 годишните немски кочини Леопард? И като им пратят тия 100 ковчези какво ще стане? Муахахахаха...

32

DIvanov

преди 1 година

П.С. Как върви блицкрига, превзехте ли Киев?

31

Анонимен

преди 1 година

Били сме рашки, турци, за сърбите да не говоря, те са ни абонати....какво толкпва се възмущава кад ъната :)))

30

DIvanov

преди 1 година

До 24 Нема да стане. Знаеш ли колко пара ше изкарат нашите вагнерци от жилезо. Нема да има кво да изкарат на парада в Мацква... ама то като гледам как вървят нещата пак няма да има парад. Скоро ще има западни танкове в Украйна, по-точни и далекобойни от съветската техника. Ще стане интересно и по-добре пияните братушки сами да си върнат техниката за скрап.

29

Анонимен

преди 1 година

до 35 Те в началото на войната преди 11 месеца НАТО нали пратиха наемници? Избиха ги и вече никой наемник не иска да се бие за украинските фашисти. Що така?

28

анонимен келеш

преди 1 година

Специални поздрави за колективите на ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък:):):)Работят хората на 3 смени и с техното производство всеки ден в Украйна хвърчат руски каски:):):)Горд съм,че съм Българин с такива сънародници:):):)

27

до 28

преди 1 година

Защото НАТО не може. Много иска, но не може. Байдън, Урсула, Жозеп и Емануель сигурно много искат да пратят стотици хиляди към Украйна, но не могат, защото никой не иска да мре за тях. Трябва да тръгват лично и с хранениците на Сорос, но не им стиска. Това е положението.

26

Двойни стандарти

преди 1 година

А нещо за американските чвк,който участват в преврати,убииства по целият свят?!И сега охраняват нациста Зеленски!

25

Анонимен

преди 1 година

Войниците винаги са за еднократна употреба, нищо ново под слънцето..... :)))

24

Анонимен

преди 1 година

По 10-15 статии на ден колко лоши са руснаците и колко добри са украинците. И това ако не е пропаганда, здраве му кажи! Само че ние украинците ги гледаме вече близо една година на живо. Не са по-добри от другите, които сме виждали, доста от тях са по-нагли. И Академи /преди това Блек уотър/ не са по-добри от Вагнер. Просто са по-слаби. Както НАТО са по-слаби от Русия, оказва се.

23

Анонимен

преди 1 година

материалче на американски храненици- знаем че са продажни и не умеят нищо друго и така си изкарват прехраната- началците им не ги проят за хора ама нали има аванта суха пара - всичко могат да ти напишат

22

Анонимен

преди 1 година

до 25 Витанов, Путин дойде да си вземе САМО Донбас и си го взе. Кое не разбра?

21

хайде НАТО

преди 1 година

след като тия изродддиии не са част от руската армия значи ако нато изпрати някое подразделение да ги изтрепе няма да е нападение срещу рисия и участия във войната а просто разчистване на терористи, защо още чака

20

Да

преди 1 година

Тука някой забравят че ЧВК са изобретение на сащ а сега когато "Вагнер"бият фашагите всички започнаха да пищят и лаят.

19

Анонимен

преди 1 година

Какви офанзиви какви девензиви какви трензации ,тука е България и българина е против войни и насилия ,500 г е търпял подобни не човешки изпълнения от азиатци ниско качество

18

Витанов от БАН

преди 1 година

До Анонимен той и пУтин щеше да превземе Украйна за седмици!

17

анонимен келеш

преди 1 година

Пригожката като му свършат руските затворници къде ги прави войници да ги трепят в Украйна на първа линия да идва тук в България да мобилизира и от нашите затвори:):):)От Сливенския веднага доброволец на фронта срещу свобода ше отиде Иванчева.Като санитарка например:):):)

16

Анонимен

преди 1 година

до 19 Костя, ей тия братушки дето завзеха Донбас. Те са великите. Други въпроси?

15

Факт

преди 1 година

Поредната лъжа....