134

Краси

преди 1 година

Съвсем скоро за ЧВК "Вагнер" ще си спомнят, колкото и за употребяваната тоалетна хартия и то със същото чувство.

133

емо

преди 1 година

напишете нещо и за короната!не плащат ле вече?

132

Жуков

преди 1 година

В училище имаше преразказ по картинка.Такава и вашата статия!!!

131

Нар@омански

преди 1 година

Зеля,Зеля ще хапнеш дръвцето съвсем скоро!

130

НЯКОЙ

преди 1 година

Абе тези западни журналисти са големи русофили, много са се загрижили за здравето на Путин, за бойците на " Вагнер " и за това дали руснаците имат още ракети.

129

ПЕШО

преди 1 година

Щом нещо е престижно за руснаците то не е вярно.

128

Анонимен

преди 1 година

"Войник казал...", някой прихванал разговор с майка му...две жени си говорели на пазара...Това са източниците им на информация! Писаници за хумористични вестници!

127

Прогноза

преди 1 година

Този готвач след като си свърши мръсната работа, и особено след критиките си към властта ми се струва, че ще му се случи "инцидент" като на злополучните олигарси, които се оказаха големи "каръци"...

126

Анонимен

преди 1 година

Де да имахме и ние такава пехота !

125

Кокi

преди 1 година

И бъдете сигурни всички поддръжници на руските разбойници че ще бъдете намерени и справедливо наказани.Няма да има къде да се скриете.Край със слободията за червените метастазии

124

Анонимен

преди 1 година

Поредната *** измислица - "...от източник от украинското разузнаване и споделени с CNN..." И двата източника са с доказана история от многократно фабрикуване на фейкове. Това е поредната пропагандистка статия, състояща се от множество измислици.

123

Реалист

преди 1 година

До IYI: А ти нямаш мозъчна активност..

122

IYI

преди 1 година

Единствения украинец който харвсвам....Няма пулс !!!

121

Анонимен

преди 1 година

Щом толкова се коментират от украинците и на запад значи са Трън в петата.

120

Анонимен

преди 1 година

До 144.Е то в така ситуация кой пехотинец може да направи нещо освен да бяга.И това никой не го е очаквал,защото американците и руснаците не воюваха по между си.Както после се разбра принципно се предупреждава,а американците не са го направили.Целта не е била точно Вагнер.

119

гледал филма

преди 1 година

трябваше да гледаш бяха снимали във сирия някъде минава един стратегически бомбардировач на щатите и ръси ама ръси и ги дават от долу как се усещат какво ще се случи и всеки бяга на къде може ама това ръси на огромна площ -- та така е който е от долу е до там няма вагнер няма пехота шанс никакакъв !

118

гледал филма

преди 1 година

за вагнер -- и какво разбра ? до края ли го гледа ? от толкова много обучени войници остана един от вагнер и на следващия ден без значителни загуби всичко си беше по старому ,ама обучените вагнеропвци ги нямаше и откъде ще дойдат нови като за да се стигне ниво се искат години , Сега затворниците свършиха мръсната работа ,ама свършват ! вагнера са спец части за това трябва да се пазят тука ще ги избият за една пролет и до там каквото остане ще е малко за нападение !

117

Анонимен

преди 1 година

Какво ще го еня за войниците му,той не им плаща,всички такива началници на частни армии си правят нелегално парите на техен гръб в/у тяхния късмет да им се размине,а те се надяват на съдбата си да оцелеят защото едва ли ще им платят за тежко ранение,осакатяване,за болнично лечение,смърт щот туй не им се полага заради забраната на дейността им на територията на Русия,а какво остава за територията на друга самостоятелна държава като Украйна където са диверсанти ОПГ от непризната СВО на неприятел.

116

рано се радвате

преди 1 година

Много се хвалите и още повече превъзнасяте вагнер -- когато се срещнат със истинска армия със истинска подръка възд. арт. логист. тогава ще се говори -- във момента всичко това са раздувки ---когато започне украйнската офанзива ще има по-равностойна битка и все пак украйнците нямат истинската натовска подръжка ! Във момента вагнер имат по добра подръжка и напредват ще видим когато се обърне палачинката със подръжката до сега описаната тактика ще издържи или ще има ,,кръгом и пак напред ,,!

115

Татул

преди 1 година

Хахаха, щом токова се пише за Вагнер, това означава само едно. Взели са страха на американците. Между другото да попитам, къде отидоха Моцартчетата. Нищо не се чува за тях.