54

Анонимен

преди 1 година

Нищо по-различно от която и да е наемническа армия по света, а такива има доста.

53

ХИЧО

преди 1 година

Хвърлят тези озверели аматьори,тези отре-пки,психопати,престъпници на сигурна cmъртбез да си дават сметка за броя на жертвите.И това ще продължи до следващата голяма украинска офанзива,която пак ще обърне варварите в позорно бягство..

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58Забравяш, че САЩ им беха съюзник през ВСВ, сега разчитат на Чайна, ама те ги мразят :)))

51

Анонимен

преди 1 година

От 50 000 вагнеровци, останаха 10 000 .Инструменти бол, а музиканти нема .

50

ХИЧО

преди 1 година

Хвърлят тези озверели аматьори,тези ***,психопати,престъпници на сигурна смърт без да си дават сметка за броя на жертвите.И това ще продължи до следващата голяма украинска офанзива,която пак ще обърне варварите в позорно бягство..

49

Анонимен

преди 1 година

" Ти ми напомняш на Хитлер когато се е произвеждал немският танк Тигър. И Хитлер участва на учение с такива танкове. Гърмят го, Тигърът не поддава. И Хитлер казва: Бързо да се произвежда и към Москва. Само че руснаците в същото време изобретяват Т-34 и им евавааат лелята на тези танкове. " Не че нещо, ама ти бяга историята. Т-34 са произведени доста преди Тигрите. Елементарни факти. Дай да не пиша повече, че не ми се спори.

48

Анонимен

преди 1 година

НАТО си въобразяват че са четвъртия Райх и за съжаление не са учили история. Русия ще ги премаже.

47

Анонимен

преди 1 година

А е да ви кажа, кога България изнасяше патрони, а Сев. Корея ракетки, имаше равновесие. 30% бг патрони спряха Сев.Корея и Иран край Днепър. Сега си представете, ако изнесем не 30%,а цялата укроармия въоръжим с бг патрони какео ще настъпи. Точно така-АД ПОД НЕБЕТО!

46

Анонимен

преди 1 година

до 54 Я напиши "Немски танк ТИГЪР" , пубееер и кога е създаден!

45

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Тъй. Старите фашисти пратиха танкове на новите фашисти. ТСВ е на прага.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ти си селинджър, заклевам се.....хахахахаха :))) Ти изобщто знаеш ли кога са произведени Тигър и Пантера, бати се ляка :)))

43

Гиб Мелсън

преди 1 година

Танкове има, войници няма. Ще събират нова армия от 150 хиляди бойци до края на март, три хиляди мобилни военни екипа ще дебнат по улиците на Киев и на други места за да ги мобилизират. Най неприятната част за украинците е факта, че най-елитните им бойци вече или са занулени или са в плен. Останали са за мобилизация само тези не искат да се бият. В същото време 500 хиляди руски бойци пехота чакат в Русия евентуална команда за настъпление. Засега ги пазят.

42

отец Нафърфорий

преди 1 година

До Вагнер свири - " Музикантите от Вагнер" присъстваха на едно представление в Хашим (Сирия) под диригентството на Маестро Чичо Сам ,но много малко от тях успяха да разкажат за впечатленията си от концерта.

41

Бай Дрън

преди 1 година

44... Застрял край Сталинград? Май още си на тема ВСВ.

40

Анонимен

преди 1 година

до 44 Ти ми напомняш на Хитлер когато се е произвеждал немският танк Тигър. И Хитлер участва на учение с такива танкове. Гърмят го, Тигърът не поддава. И Хитлер казва: Бързо да се произвежда и към Москва. Само че руснаците в същото време изобретяват Т-34 и им евавааат лелята на тези танкове. Едно че немския танк е бензин и гори лесно при взрив, а Т-34 дизел и не гори лесно. Курската дъга е примерът 1943-та.

39

Анонимен

преди 1 година

По крив народ от българския нема, така че продължавай да даваш минусчета русофилче :)))

38

Анонимен

преди 1 година

Германия е започнала вече да изпраща Леопарди на други европейски страни , за да ги предадат те на Украйна Навсякъде са започнали да пристигат украински войници за да се обучват на тях

37

Анонимен

преди 1 година

до 43 Кравар да дава танкове на Украйна? Ти на коя планета живееш?

36

Анонимен

преди 1 година

Айде почна се Шолц се е съгласил Германия да изпрати танкове Леопард 2 в Украйан Танковете Леопард превъзхождат по всичко руските танкове Руските танкове не могат да пробият бронята на леопарда , но Леопард може да пробие всеки руски танк Зтова руснаците на фронта ги е страх толкова много от тях

35

DIvanov

преди 1 година

До 39 Ще видим скоро :) А под западни имам предвид и американски