114

до128

преди 1 година

"чакат войниците които отстъват и с картечницата ги избиват"знаете ли къде по време на битката са войниците от полковете АЗОВ и КРАКЕН???

113

Анонимен

преди 1 година

Гледах и филма на Пригожин. Къде да подпиша?

112

най-добрите във ада

преди 1 година

"Имаме договор, договор с компанията, договор с родината, със съвест. И ще го изпълняваме докрай. Живи или мъртви. Знаем, че ще отидем в ада, но във ада ще бъдем най-добрите!

111

до 125

преди 1 година

Айде не ги превъзнасяй ! Какво олбщо виждаш м/у действията на тюлени и някакви пехотни битки във който наемниците са поставени във окоп и биват постояно бомбени със всичко което има руската федерация въобще ако там енатовската армия се действа по коренно различен начин това-- битките във момента на украйнците са самоубиствени седят като истински мъже а РФ ги бомбардира и разпарчетосва и руснаците си мислят че се биели със нато --да със една прашинка от натовското оръжие ,молете се да не ви

110

Анонимен

преди 1 година

Бойците от ЧВК" Вагнер " изпратиха на украинската страна нова партида тела на укробойци, загинали в боевете за Соледар. С около 20 автомобила на 4-5 курса са транпортирани към 2500 убити войници. Евгений Пригожин смята, че третирането на телата на убитите вражески войници трябва да бъде достойно. Подразделенията на ЧВК" Вагнер " систематично се придвижват към Бахмут (бивш Артьомовск). След като превзеха селището Клещеевка, вчера те са превзели и Краснополие, с което обкръжават Бахмут

109

Анонимен

преди 1 година

А Далматинци? Далматинци ще пращат ли в Украйна?

108

Анонимен

преди 1 година

Изгледах стотици видеа в Телеграм каналите с така наречените тюлени, зелени барети и всякви специални части на сащ които воюват в Украйна. Ами най силните им качества са *** and shit когато срещу тях са ЧВК ВАГНЕР. Ами изброените са имали мисии само срещу неравностойни противници. Когато срещу теб е Руснак нещата се променят.

107

до 123

преди 1 година

Основно ще праща Леополди и Лабрадори, вероятно и 2-3 Леопарда. Също и Гепарди щял да праща, но трябва първо да ги измислят, после да намерят желязо и да ги произведат. Накрая ще търсят дизел или бензин, да ги подкарат.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - T14 И къде са тези танкове?

105

Анонимен

преди 1 година

Последно Леополди, Леопарди или Лабрадори ще праща?

104

Анонимен

преди 1 година

"Говоря за незапознатия, който твърди, че Тигър се среща с произведения СЛЕД тях Т-34 , което е историческа глупост. Тигрите са произведени поне 2 години след Т34" Ама тия, дето слагат минуси, вярно ли мислят, че Т-34 е произведен СЛЕД Танк Тигър!?!?:)))

103

Анонимен

преди 1 година

Шолц пращал "Леополдите" към Украйна. Поне 40 бройки "Леополди" и още толкова от другите натовци. С Русия е свършено, край! Също като фалитът, превратът срещу Путин, гражданската война и смазващите санкции. Станахме за смях и на кучетата.

102

Анонимен

преди 1 година

В момента най-защитения и силно брониран танк в света е Т-14. Имаше дори снимки на бронята и как руснаците се подиграват с Абрамс и колко му е тънка бронята отгоре

101

Фалшива новина

преди 1 година

Информационната война срещу Русия.

100

Анонимен

преди 1 година

Егати тъпотиите. Пълна пропаганда от страна на шиваните Укри и западняци.

99

Анонимен

преди 1 година

До 85 е щом е толкова секретна и не става за бой,за какво им е ,а щом е толкова добър значи няма,какво да се притесняват,че тая секретна технология ще стигне до руснаците.Виж обаче в Ирак не се притесняваха,ама там първо авиация и след това иракско копие на Т-72,както те самите си казаха изобщо няма нищо общо с материала от,който е направена бронята на Т-72.Сега в Украйна има и Т-90М и има за какво да се притесняват всички.

98

Анонимен

преди 1 година

абе в украйна ги ловят па пазарите за мабилизация- отворете си очите - унгария пропищя защото събират унгарското малцинство и го пращат на фронта- и половината не се връщат- при укрите се бият надъхани поляци с надеждата ако се разпадне украйна да лапнат няколко области и не го крият - вижте изказването на сикорски - външният им министър

97

Анонимен

преди 1 година

Свирят музикантите,свирят.И в Соледар изнесоха легендарен безплатен концерт на натовските джендъраци.Сега в Бахмут изнасят представление.А родните жълтопаветни евроатлантици могат само да посвирят на Пригожиния кожен кавал.

96

Анонимен

преди 1 година

До DIvanovЩе мобилизират само тези дето си мислят че са във война.

95

Анонимен

преди 1 година

Не им се връзвай. Поне трима пишат глупости. Пропускай ги комплект.