152

Анонимен

преди 1 година

Последно - високоточни ли са, или високонеточни съветските ракети. Каква е тази ракета да пада до 2 километра от целта !!!

151

Анонимен

преди 1 година

До 150.Като не искат за 3 дни трябваше да се поразчисти.След 333 на Зеленски му пращат едни 20 камиона от Соледар,а видиш ли мобилизацията вече се извършва с насилствени действия,защото хората не искат да умират заради глупостите на напудреното носле.

150

М

преди 1 година

До Анонимен-153---- Единствената свобода която имат американците в повече от руснаците е да се самоизбиват от време на време както вчера и преди два дни. Да се дрогират и тъпчят с генно-модифицирана храна до пръсване

149

Анонимен

преди 1 година

До NEW рашизъм: Най-голямата грешка на Путин е че праща роби да освобождават свободни хора. - __ - Роби управлява, роби изпраща! Може да наеме американци, свободни хора! Тогава евентуално ще успее!

148

путинизация и КРАХ

преди 1 година

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

147

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

УКРАИНСКИЯТ НАРОД ДАЛИ ВДЯВА ДО КЪДЕ ГИ ДОКАРА СЛУГАТА НА С.А.Щ ЗЕЛЕНСКИ?

146

Анонимен

преди 1 година

Путин разби мита на неговите привърженици по света, че за три дена, ще приключи с Украйна и след това с всяка бивша соц. страна.Дори и слепите последователи разбраха, че руснаците, не желаят да умират за имперските идиотщини на Путин.Воювст наемници и малцинства, заради някаква заплата.Но точно това е обречено на провал, нямат мотивация.Самите те, отдавна мечтаят за живот извън тяхната ***.Всички мигранти бягат в една посока - запад.

145

Анонимен

преди 1 година

дойче веле с огнена новина: руската армия свърши ракетите... които беше предвидила да изстреля днес!

144

Анонимен

преди 1 година

В интерес на истината 99,9% от писаниците са пропаганда в полза на ОТАН и хохландия.Всичко тръгна и е насочено за защита на населението с руско самосъзнание.Аналогичен случай е България- Македония

143

Анонимен

преди 1 година

Глу пости - укринското ПВО не мож де е безсилно, то ги сваля на 110%, справка зеленото човече

142

Анонимен

преди 1 година

То цялото НАТО е безсилно, ама така е, с толкова корупция и дивашки капитализъм

141

Анонимен

преди 1 година

Много скучно стана

140

**

преди 1 година

Малко навън?

139

Striker

преди 1 година

Поредното доказателство, че трябва да се ударят местата на изстрелване, а именно териториите на Мужикистан и Белурод. Чичо Сам да се задейства по-бързо и да докарват Пейтриътите. А не е лошо и някоя Томахавка да пратят в района на Масквами да се понаакат.

138

NEW рашизъм

преди 1 година

Най-голямата грешка на Путин е че праща роби да освобождават свободни хора.

137

Анонимен

преди 1 година

Русия сама си надяна примката на врата и сама ще ритне столчето под краката си. Просто толкова е акъла на руснака.

136

рашън форумен спам

преди 1 година

Над един милион млади и образовани завинаги напуснаха Путинска Русия след началото на мобилкзацията, а у нас изкукали и неадекватни бг-рашистчета със зъби и нокти бранят един режим отречен от целия свят !

135

Мунчо

преди 1 година

Като стигнах до "Дойче Веле" и всичко ми стана ясно

134

Анонимен

преди 1 година

Братска Украйна ще се възстанови в нормални срокове, след като Русия спре да разрушава. Светът е с Украйна и ще и помогне със всички средства. За Украйна ще се отворят много нови пазари, а за Русия ще се затворят. Недалновиден излезе Кремъл. Народът ще понесе обедняването на плeщите си, а кpeмaньoнците ще продължат да се къпят в златен дъжд!

133

Анонимен

преди 1 година

Консуматорите на козякски акъл вече съвсем са изтрещли.От една страна руските ракети се хвърлят бетер фойерверки,за да паднат където им скимне,от друга страна поразяват точно обекти от цялата инфраструктура на украйна.Абе,вие че не мислите е съвсем ясно,ама и ония робовладелците от козяк са явно квинтесенция на краварското м.а.лоумие,че ви помпят с такива безумия!!