12

БАНко

преди 1 година

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИНА ДНИ СЕ УВЕЛИЧИХА СВАЛЕНИТЕ УКРАИНСКИ САМОЛЕТИ И ХЕЛИКОПТЕРИ !!! ТОВА ПОКАЗВА , ЧЕ ИМА ОЩЕ ДОСТАВКА ОТ НАТОооооОВЦИ , КАКТО ПИШАТ В ЗАДНА ЕВРОПА !!!

11

Т.Шак

преди 1 година

Руснаците си чистят старите съветски запаси в Украйна. Иначе трябва да плащат за утилизацията им, а така е по-евтино. Можем ли да ги виним за това? Има още много там, откъдето идват тези, а в същото време военните заводи бълват съвременна продукция, която да ги замени. Украинците да се радват, че още не са ги подпукали с тях!

10

Pen

преди 1 година

Елкее още от ранни зори си започнала да преписваш глупости..... Троловете и те след малко ще налазят. Добра закуска си им приготвила :))

9

Отговорът е Сейчаз

преди 1 година

Някой видя ли някъде в статията обяснение, на въпроса зададен в заглавието й?От снимките на бойните действия се вижда че просто липсват селските и градските застройки и саостанали единственно поразчистените улици и шосета.Няма какво дасе бомбандира.Държава с 2смильона армия е крайно тъпо дасе клюкари че си била свършила бомбюхите.Обектите за дънене свържиха.Едно РФ референдумче в УКР с въпрос "Сега или веднага да ударим всички праавителствени и частни министерско нчалнически здания?"ДА сейчас!!!

8

Анонимен

преди 1 година

За путинофилите съдбата е предрешена от техния диктатор, безропотно отиват на заколение и стават храна за украински плъхове и гарвани. Кремъл вече няма парички за обезщетения и не връща много трупове. Пишат ги безследно изчезнали по време на акция.

7

Анонимен

преди 1 година

Комплексите С300 С400 са ПВО а не нападателни за да се справя с тях друго ПВО. Вземете се в ръце.

6

Сър Пичук

преди 1 година

А според руската пропаганда Украйна няма пво и самолети. Бяха унищожени още първия ден, но Масква е на дъното на черно море

5

до 1 Анонимен

преди 1 година

Ако си в България и ти ще пострадаш. Но ще бъдеш разочарован, руснаците ще бъдат изтласкани обратно в Русия.

4

Ром'с

преди 1 година

Около Бахмутската линия на украинците за 1и 1/2 загинаха12 000 украинци.

3

Интересно

преди 1 година

Защо тогава уволниха баш укро-пропагандатора Арестович, който взе че си призна - убитите са от украинска ракета, която се опитала да свали руската!?

2

Анонимен

преди 1 година

Динозаврите са били огромни и човечеството се интересува от тях. Путинофилите са безинтересни и са храна за гарвани и плъхове.

1

Анонимен

преди 1 година

Стискам палци на руснаците да унищожат Украйна и целия Европейки съюз!