252

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се навърши една година, откакто Руснаците свършиха ракетите. Още от Март 2022 я слушаме тая басня. Най-абсурдното е, че пропагандната западна машина не се умори да върти една и съща плоча. И само под секрет, Западните танкове горят, също като Руските. Чака ни кръвопролитна Пролет, дъжд от Искандери, придружен с градоносни облаци и Торнадо на Окраинска територия.

251

да, бе

преди 1 година

вас ако слушаме утре руснаците ще дойдат да ни се молят за оръжие!

250

Анонимен

преди 1 година

"Русия вече изпитва недостиг на високоточно оръжие и започна да използва в Украйна и неуправляеми ракети, които дават големи отклонения."ПОРЕДНАТА ГОЛЯМА ЛЪЖА НА Е.ЛКА ВАСИЛЕВА!

249

Нищо ново

преди 1 година

Зенитна ракета от ПВО, която пропусне целта трябва да се взриви във въздуха, за да не падне долу и да убие някого. Но украинците този взривател го махат за да увеличат обхвата на ракетите си. Затова например украинска зенитна ракета стигна чак до Полша и уби двама трактористи там. Та и тази украинска ракета, след като е пропуснала целта е ударила жилищният блок. Естествено от Киев това няма да го признаят. Но за Полша беше ясно, а Зеленски два дена л'ъга, че ракетата била руска.

248

до 265

преди 1 година

Опитах да я прочета тази статия.Стигнах до половината и се отказах.Безмислици,невярности и опит за манипулация(безуспешна).

247

Анонимен

преди 1 година

Кой е писал тази статия? По-голяма глупост не бях чел от години.

246

Анонимен

преди 1 година

Украинските окупационни войски са на края на силите си, Зеленски се е изприщил и желае убежище в Коста Рика при бай Коста, SNN.

245

БАБА

преди 1 година

До ПроСоТо КАКВИ РЕКИ, КАКВА НЕОБЯТНА ТЕРИТОРИЯ. ВСИЧКО Е ВЗЕТО С БОЙ, УНИЩОЖЕНИЕ, УНИЖЕНИЕ И УБИИСТВА. ТОВА Е ТАЯ....СТРАНА НАРЕЧЕНА РУСИЯ, СБИРЩИНА ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЧТИ НЕУКИ НАРОДИ....И ВИЕ ПРОМИТИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ Я НАРИЧАТЕ ИМПЕРИЯ. А спрете. Взели сте пари до сега, вече мислете. Срамно и страшно е да има ролкова лудо алчни в нашия век. Умират хора във война. Не ви ли идва на ума че и вие имате или ще имате деца....Няма да ви повлияя с това...но пък знае ли човек....

244

Анонимен

преди 1 година

От няколко варианта все някой ще е приемлив.

243

Анонимен

преди 1 година

Отхвърляш едно, пък идва ново изискване. Нова регистрация. Не мога да си приключа още годината.

242

АНУС ШЕПТИ

преди 1 година

ЩОМ ПУТИН ГИ КУРДИСА ОКОЛО КРЕМЬЛ...НЕЩАТА НЕ СА ДОБРЕ ЗА СВИТАТА МУ. ЩЕ ПЛАЩАТ И ДЕЦАТА ИМ.СЕГА И ВЕДНАГА.

241

До ПроСоТо

преди 1 година

Без да съм русофил или русофоб се чудя защо само вие русофилите говорите за унищожение на нещо!? Особено ти!? Но явно си путинофил! Та това което си написал, ѝе не си русофил или русофоб то си е чиста лъжа! Колкото до унищожението досега, само путин говои за унищожение! За атомни бомби и ракети! Аз не съм чул никой западен президент да е казъл унищожение! Само вие русофилите го правите! Та я виж там ИЗЛЪЖИ и за нещо друго!

240

Joko

преди 1 година

Свитан . . . , ако не е тази тотална материална и финансова подкрепа ( от които крадете с пълна сила) от "запада" вие ще се ос е рете за час !

239

само питам

преди 1 година

Какво се случи със толкова въоръжение за сто милиарда дадено на Украйна.Нямат ли си роми там и вторични суровини

238

Анонимен

преди 1 година

"Когато двама съседи се карат, най-вероятно им е гостувал англичанин" - ирландска поговорка.

237

Спас

преди 1 година

Нищо не може да помогне на окраинските нацисти!!! Унищожават си населението и най- вече етнически унгарци, българи, руснаци, гагаузи(българи)...... Зеления провежда масов геноцид, а той, свитата му и американките господари, трупат несметни богатства!!!

236

От плажа

преди 1 година

Защо не написахте , че е препис от Дойче веле? 😁

235

абе

преди 1 година

чудя се защо путин не вади танковете фантоми армата и бурлак? защо не пуска су-57 пето поколение и ядрените торпеда "оръжието на апокалипсиса"? изглежда тактиката е друга - бавно унищожение!

234

Анонимен

преди 1 година

Трябва и нещо да се свърши.

233

ПроСоТо

преди 1 година

До .!....хм!..Още от преди ПСВ е ималомераци зазаличаване от картата на Русия..Например Напальон :..-И при него ли щатите са помагали на рашъните?..ВСВ:..-Щатите търгуваха и помагаха както на СССР,така и на Райха!..И друго ми е интересно,БЕЗ да съм "русофил",или "русофоб" :-Какво точно искате да заличите от Русия?..-Огромната й територия?..Несметните й природни богатства?..Великите им реки ?..Необятната тундра?..Населението й ?..Аз съм "зодия Овен" и за мен ЦЕЛИТЕ са движещи ..Но НЕ И ХИМЕРИТЕ