32

Анонимен

преди 1 година

Русия дължи на България 22 тона злато и 50 тона сребро!

31

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Блек Рок,точи зъби за плодотворна та земя в Укарината .Ама те руснаците са лоши.

30

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 30. Да мразим Русия и да обичаме Големия Брат. Основна задача на партията. Все едно преписано от книгата на Оруел.

29

Анонимен

преди 1 година

До 31....Ако не можеш да четеш мога да го прочета заради тебе....Русия използва вече ракети не по предназначение .Които поразяват хаотично.Тероризма е вид хаотично нападение с неустановена точност.Русия с това пристъпва вече към явен тероризъм.Нещо към което до сега се подлагаше на дискусия.Но ти не си от тези мислещи.

28

ЧЕ! че(ще) ги варят

преди 1 година

айде да залагаме за кой месец Украинският Генералитет, подкрепят от Работническо Селската скупщина в здружение с трудовата украинска Интелигенция са определили за ДЕН-ВИДОВ.на този ден по примера на палестинските деца учниците на ПърваКиевска гимназия ще нахлуят вПрезиденството и всички министерски здания както и в спецялните жилкомплекси и възпламенят скритите под фанелките им бомби.Така те ще одмъстят за загиналите им роднини и най вече бащи и братя.Толкоз.Народен Юмрук!Рот Фронт! Че ги варят

27

Анонимен

преди 1 година

Нали обикновено с точка У целиха руските ракети неуспешно свалени,че точката У падаше ориентировъчно вертикално около местото където бил сблъсъка с руската ракета и нанасяше поражения на територията където е паднала,а руската като по здрава отпрашваше на някъде с отклонение от сблъсъка даващ неточност-грешка на стрелбата какъвто бе случая в някакъв град,а може в повече градове където има случаи на паднали точки У в центъра на населено място-град с нанесени поражения на жива сила за населението.

26

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористична държава от когато е създадена.Истороята бива да се пренапише.Нищо против наред с избиването на индианците в Америка , Русия трябва да е сред народите извършвали най голям геноцид над човечеството.И естествен наследник на Монголската Империя

25

Анонимен

преди 1 година

Тая същата статия я четохме миналата година през лятото? Абе свършиха ли им ракетите вече?

24

Анонимен

преди 1 година

Българите не можаха да разберат за 33 години че докато не почнем да мразим Русия никога няма да стигнем стандарта на развитите западни държави. За сравнение погледнете Полша и Чехия. Бивши соц страни които намразиха Русия и сега са в пъти по добре от нас икономически. Те вече са си западни държави. Чисти, подредени. При нас русофилията ни дърпа назад.

23

Анонимен

преди 1 година

Путинофили, набозайте се за последно, преди да пресъхне млякото на Кремълската овца.

22

Анонимен

преди 1 година

дорде невидим Борето да ешельонизира банканскио заючерник со сите икони и унуки нема да бегам от БеГеТо

21

Анонимен

преди 1 година

Жал ми става да гледам планини от украйнски трупове, толкова ли нямат акъл да се обърнат срещу зеления и да приключи тази братоубийствена СВО.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма по смотана държава от Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

А защо НАТО просто не пусне атомни бомби над блатото? Могат да решат проблема за няколко минути. Блатото нищо не може да направи с техните малки комунистически ракетки. Натовските ракети са много по силни и много по демократични.

18

Анонимен

преди 1 година

Оньо нихнио Цветко ли бе Зветелюшински бе, абе да въри на ичка си айнъ! Та Цветко, ползвайки заемите разпродаде огромни части от великата и невероятно плодородна Целина.Лондонското Боре завчера му даде безплатна карта да се вози из целио Лондън без билетчета.Муцка И кой щал да му ремонтира лндЪнското апертъментче?А?Ко каза? Аб да ъри на ичка си айнЪ! а за оръжията колко даде.Па то само едни ракетен снаряд струва поне 2-300 000 -ра. Всеки изстрелян ракетник е харчлук за 2а аппартамента в София.

17

Анонимен

преди 1 година

Това са последни издихания на ордите. До края на 2023 ще бъдат очистени. Цивилизованият свят разполага с необходимите възможности.

16

Анонимен

преди 1 година

Миналата година март не им ли свършиха ракетите още? А тоя блок беше ударен от украйнско ПВО, но както и да е. То както и за короната тука се лъже на поразия, не знам кой ви вярва още?

15

Т.Шак

преди 1 година

Украинският Гьобелс - Арестович - го уволниха, че веднъж от година насам каза истината, че в Днепропетровск трагедията беше причинена от украинското ПВО. След уволнението взе да разкрива и други неща, като например, че Украйна губи по всички направления и капитулацията йне неизбежна.

14

Анонимен

преди 1 година

На българските путинофили, моите съболезнования ! За диктаторския Кремъл няма бъдеще в цивилизования свят !

13

Някой

преди 1 година

Пак ли им свършиха ракетите според анонимен източник от където Eliot черпи тази достоверна информация. Ракетата в Полша и тя беше руска според същия този източник. А се оказа украинска. И при този удар отново украинците казаха че е тяхна. Ама Elito си знае нейното. Нали за това и плащат.