228

Анонимен

преди 1 година

Не ми е кофти. Но на естонското правителството може да стане кофти. Посланничка май е изпратен у тях.

227

Анонимен

преди 1 година

До 244 и,кво с тия бройки,какво ще направиш,а то и снаряди трябва.155мм май са на свършване щом американците ровят в Израел за тях,а 122мм са руски и за тях снаряди няма много.Друг е въпроса,че се използват от старите гаубици.После се чудиш що нищо не се случва от доста време от украинска страна.

226

Анонимен

преди 1 година

Каква Жанета бе умнико.

225

Анонимен

преди 1 година

До нулево същество. Ми то за който нито една книга не е прочел и не е чувал за Шекспир то много ясно че не е чувал и за Толстой да не говорим за Чехов или Чейковски Стравински Модест Мусоргски за Репин или Менделеев. То такова необразовано вика нищо не били дали на света това е смехотворно.

224

Хайл химарс

преди 1 година

Естонското правителство е взело решение да предостави на Украйна всичките си 122 и 155мм.гаубици, всичките. Браво. Кофти ли ти е?

223

Анонимен

преди 1 година

До 238.Аз пък не виждам украинците изобщо да са дали нещо на света.Може би за това единственото,което знаят е "Дайте ми"

222

Анонимен

преди 1 година

Русофоб описал геройство на 22 годишен украинец загубил ръка на фронта. Моите уважения но това не е геройство а жестокост от страна на Зеленски защото ако беше преговарял нямаше да има нито украински нито руски много страдалци. Зеленски беше повикан от Русия на преговори но високомерно отказа и за това сега хората страдат. Зеленски има най голяма вина той работи за своя народ но не за украинския.

221

Анонимен

преди 1 година

До 206.Вярно ли,че е най-добрият?За това ли едни кюрди с най-старите ПТУР,ги разпукаха в Сирия.Разликата е,че джавелин трябва да уцели Т-72Б3 само в купола отгоре,а Леопарда и с по- статично няма значение къде.Е то пък има и Т-90М,които е съпоставим с Леопард 2 А7 от който има само няколко единични бройки произведени.

220

ха, ха Дураци !

преди 1 година

Украйнците воюват защото обичат живота си на свободни хора -- руснаците воюват на сила ,а Вагнер за пари ! И един народ да са ПОЛОВИНАТА не харесват диктатора !

219

не може да бъде!

преди 1 година

Във всички случаи е необходимо т.н.украинци да се запитат -"А защо ги ручахме жабетата?"Колко пъти от руска страна и лично от Путин бяха предлагани различни варианти за споразумия??Русия никога преди 24 .02.2022 не е предлагала независимост на донецките републики-само някаква автономия!?Колко пъти Русия е предлагала споразумения и договори за добросъседски отношения!?Т.н.Украйна в лицето на своите ръководители избра конфронтацията по всички линии!Сега ще плати с огромни лихви за политиката си!

218

ха, ха Дураци !

преди 1 година

Заленски каза на германците със танковете който бихте ни дали да се освободим и ако някой от тях оцелеят ние няма да ходиме във Москва ! А тоя Песков може да обяви и Аляска за руска защото те са я продали на щатите и след две минути има ядрена война !

217

Анонимен

преди 1 година

Много са ми симпатични блядоветее, но дано Ким Чен *** не реши да си увеличи територията с 15 млн км2, че Блатная ще изчезне от картата. Северна Корея спокойно може да пребие Разпутин

216

Хайл химарс

преди 1 година

Песков очаквай включване. НКДВ.

215

Анонимен

преди 1 година

Има клип за руснак който също е загубил ръката си но се е върнал на фронта и се е научил да стреля с гранатомет. Руснаците и украинците са една порода .Те затова воюват. Ако не беше Запада и ако не бяха САЩ това нямаше никога да се случи. САЩ много са виновни и те трябва да страдат така както Русия и Украйна. САЩ са враг на Украйна разберете го това. И изобщо на нас и на цяла Европа.На целия свят дори

214

Анонимен

преди 1 година

Чабурашка по икономически показатели е извън ТОП 10! Последната година показа, че и във военно отношение е извън ТОП 10!

213

ха, ха Дураци !

преди 1 година

Дураците не разбраха ,че нянат работа във Украйна и плашат ли плашат.....няма нападателно оръжие когато врага е на твоя територия !

212

Анонимен

преди 1 година

Рушагите ако бяха толкова силни на бойното поле, колкото на приказки, нямаше да имат равни. Но според мен трябва да се прекръстят на Въшкария

211

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Ние няма да сме наред след Украйна и след украинците ако нашите управляващи не ни натикат насила във война която не е наша.

210

Анонимен

преди 1 година

Ние няма да сме наред след украинците ако нашите управляващи не ни натикат насила във война която не е наша.

209

Още не сте разбрали.

преди 1 година

22-годишен украински военен губи ръката си на фронта. За да не бъде в тежест на любимата си, той й казва, че я напуска. Но момичето го открива чрез бойните му другари и направо в болницата го моли да се оженят. В момента Сергей Костюченко е с бионична протеза на мястото на ампутираната си дясна ръка.МОЖЕШ ДА УБИЕШ УКРАИНЦИТЕ, НО НИ МОЖЕШ ДА ГИ ПОБЕДИШ!