208

Зелен чорап

преди 1 година

До Гиб Мелсън Смени си хаповете бе момче ! Такива глупости и по руската телевизия не говорят

207

УКРАИНСКИЯТ

преди 1 година

НАРОД ЩЕ СТРАДА, АКО ПОЛУЧИ ТАНКОВЕ. АКО НЕ ПОЛУЧИ, ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН И ЩЕ Е ЩАСТЛИВ - НА ОНЯ СВЯТ. ПОСЛЕ НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАРЕД ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ.

206

Анонимен

преди 1 година

леопрда пука от 4000 м. тези в т-72 няма и да усетят че са yмpeли

205

тт

преди 1 година

Добър вечер, уважаеми зрители, спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители!

204

Майна

преди 1 година

Айде пускайте ядреното оръжие и да се свършва вече ...

203

Анонимен

преди 1 година

"Русия няма нужда от чужденци за да ги мобилизира" - Че те 60% от руснаците в червената армия са чужденци. Ония с дръпнатите очи за чистокръвни руснаци ли ги броите? Или ония с брадите?

202

Анонимен

преди 1 година

Докато не срежем боковата тръба, тоест "Балкански паток" и не продължим да лижем турски и руски ***, нема как да стане работата :)))

201

Анонимен

преди 1 година

Всички около Русия страдат. Някои шумно, други тихо.И чакат когато Тя ще започне да страда. Време е за нейния ред.

200

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 213 Русия няма нужда от чужденци за да ги мобилизира. Украйна има крещяща нужда от това. Затова създадоха и украинския чуждестранен легион. Русия си има половин милион затворници готови да се бият за да бъдат помилвани, имат си и опълченци от Донбас, както и 500 хиляди бойци пехота, която досега не е влизала в бойни действия в Украйна. Руснаците когато става върпос за бойни действия са много недоверчиви и подозрителни и си пазят елитните бойци ако случайно СВО се превърне във война.

199

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 204 Intruders, monsters .

198

Анонимен

преди 1 година

Нямате представа тия немски талиги колко лесна цел са за Руската армия..

197

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън__а има още повече руски патриоти, които могат да мобилизират при джуджето

196

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 210. Да знаем какво ще стане. Ако Германия наводни с танкове Украйна, кремълския джудист ще побратими няколко украински и няколко немски града с Хирошима и Нагасаки и СВО ще приключи.

195

Анонимен

преди 1 година

Украйна нема да се оправи никога, причините са много :))) Ако не беха изкуствена нация като макетата, мейби щяха да ги оставят на мира, но те са хем глупави, хем не знаят какви са :)))

194

Gorskio

преди 1 година

Те досега украинците 11 месеца въобще не страдат... *** руските ненормалници...

193

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега. Германците са се доказали като майстори в произвеждането на неща, които се движат. Коли, влакове, а и малко от вас знаят, че най-добрите кораби и яхти са германско производство. С такава развита индустрия ви гарантирам, че германските танкове са светлинни години пред руските. А при една пълномащабна война, Германия има капацитета да бълва милиони танкове на година, всеки завод за коли като започне да прави танкове, вие знаете ли какво ще стане!

192

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън__а има още повече ***, които могат да мобилизират при джуджето

191

Така е ..

преди 1 година

Украйна ще се управи ,макар и трудно и пак ще бъде в ЕС и НАТО. Отритната от всякакви международни споразумения , със съсипана икономика и мразена от всички Русия няма бъдеще за десетилетия на пред. Там мир няма да има. Създадоха си Афганистан до границата.

190

Анонимен

преди 1 година

Май нещо ви хвана страх от немския Леопард, мейби най-добрия правен танк в историята :))) Ако наистина доставят такива машини на урките, действително ще имат предимство, проблема на урките е, че немат онази злоба и чувство за идентичност с която да се нахъсат :)))

189

Анонимен

преди 1 година

Неочаквано, но Путин успя да направи Украйна най-близката американска база до Русия.