268

Анонимен

преди 1 година

Петър Младенов каза това много си босо но драскаш измислици ей !

267

Анонимен

преди 1 година

Няма как да си злобен да си измисляш от ръкавите на дрехата лъжи и да си добре. Ще ви се върне на сорросоидите лъжите и инсинуациите. Дали му опорка да лъже и то я пуска без да му пука. Но на лъжата краката са къси.

266

Анонимен

преди 1 година

Евгени Михайлов: "По-добре танковете да дойдат"

265

Ludoto Lenche

преди 1 година

...edno magare triabva da si iziade toiagite za da spre s magariite !!! Ta taka i s ukrite ! Za da vdenat kakvo im se sluchva i zashto im se sluchva.....

264

Анонимен

преди 1 година

Парите на Русия няма как да свършат. Какво и пречи да си ги напечати като САЩ. Няма да се получи инфлация защото има свръхпроизводтво на храни.

263

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидните опорки са доста гадно измислени но вярвам че ще се обърнат срещу тях скоро.

262

Анонимен

преди 1 година

Евтиния руски газ петрол и редки метали а също и работна ръка беше в основата на взаинноизгодния просперитет на цяла Европа но САЩ завидяха и развалиха дослука за сега. Америка може да се окаже комбина с Азия срещу Европа защото всеки завижда на красива и добре уредена жена.

261

Анонимен

преди 1 година

Путин , Путин, Путин ! Дарогие другар мой. Как тръгваш да водиш война с наемници като не можеш да плащаш ? Вагнер си искат своето , ти не можеш да изкараш пари дори за заплати камо ли за обезщетения на убити. До кога ще правиш мобилизации другар мой ? Ти си наясно , че няма как това да продължава. Е ? Краят е близко !

260

Анонимен

преди 1 година

До Скоро то и на украйна парите може скоро да свършат щото помощите бяха до тука чувам че заеми щели да и дават ама как ще ги връща.

259

Космонавт

преди 1 година

Ако Европа не изпрати танкове, Русия ще сее рози и благоденствие в Украйна. Русия - държавата която "помисли" за своите и започна да се "грижи" за чуждите. Смешни крадци.

258

Анонимен

преди 1 година

Всъщност вица е готин.

257

Анонимен

преди 1 година

Ти не ги мисли руснаците че ще стррадат. Те добро много много не са видяли. Малко живнаха от идването на Путин и затова той има подкрепа. Западна Европа също беше добре с Путини с Русия но САЩ завидяха на Европейското благополучие и подтикнаха украйна към прокси война с РФ.

256

айдееее

преди 1 година

*** и с пропаганди и без , вече сте наясно , че Европа няма да се откаже да ви го завре мощен , ако не днес - утре , но със сигурност дебел. Вън малаки от независимите държави

255

Анонимен

преди 1 година

Скоро като парите за заплати на службите за сигурност, армията и полицията на Русия свършат, първо ще избяг Беларус, после ще е Чечня, а след това като домино ще има още, на сила не можеш да държиш хората в робство, прекалено дълго време. Путин вече е осъзнал какво се задава. Всичко е по план :).

254

Малък пич

преди 1 година

Пичове, ко стана с рублата?? Чу ли се?

253

Певец, от народните

преди 1 година

Германците започнаха да се усещат накъде вървят нещата с войната и без руски газ. Сега остава и другите от Запада, тези от Европа и САЩ, да се усетят. Догодина, до амина, отново ще има зима. ТОШЕВ, г-н Мирослав и великолепните му акордеонисти. Просто са виртуози. Като си го могат свиренето и пеенето, изобщо не им трябва да стават политически лидери като Трифонов и Борисов.

252

Малък пич

преди 1 година

ЩОМ РУБЛЯЦИТЕ ВИЯТ НА УМРЕЛО, ВСИЧКО Е ТОЧНО!

251

Анонимен

преди 1 година

Много готен виц колегата ми оправи настроението след мрачния труден ден.

250

Анонимен

преди 1 година

Когато войната свърши, Сите ручки ще се юрнат да си вадят украински паспорт, за да пътуват свободно. Нема такива uзмekяpи.

249

Анонимен

преди 1 година

Истински лошо ще стане, когато силно намалеят войниците в Украйна....Тогава западните държави ще се принудят да изпратят жива сила, и познайте, ние ще сме на първа линия; ама не на украинското море, ами на фронта. Ситуацията е патова - нито да се вземе страна в конфликта, нито да се стои настрани...