70

байчо

преди 1 година

Зеленски ако иска да се справи с корупцията в Украйна, ще трябва да си тегли коршума.

69

Хемус

преди 1 година

Обикновено препиране на мангизи!САЩ пратиха уж едни 55 милиарда долара на зеления!ВС също,но в евро!На всички им е ясно,че тези пари ще потънат в джобовете на еврейското лоби!Зеления е прибрал някакъв минимален процент и като се изпълни поръчката,ще си измият ръцете с него,като го пратят в Хага!Така беше и с ковида,препраха се активи за милиарди,видиш ли икономиката зациклила

68

NNnnn

преди 1 година

От себе си да започне. Той много краде.

67

един дол дренки

преди 1 година

Украинци и руснаци - еднакво крадливи и корумпирани

66

Анонимен

преди 1 година

имам една позната Окрайнка на 23г, премести се в Канада, баща и взе много скъп апартамент (мисля беше около 1млн $) и ми спомена че баща и пак ще и давал пари да си отворела салон за красота в Торонто. Сега се замислете дали парите са спестявани от закуски или са крадени с торби.

65

Герой!

преди 1 година

Сега да си поставят лика му в рамка и да палят свещи пред иконата му.

64

Анонимен

преди 1 година

Информ бюро украинского наркоманчика! Бля, бля, бля, блянове, бълнувания, фантазии, и9и0тии с една дума! Този унищожи цял народ и държава! Фюрерът от разораната целина, нереализирал се фашист ще остане в историята, като най-некадърният от всички досега фюрери изповядващи нацизъм и фашизъм! Хахахахахаха!

63

Йоана

преди 1 година

който е работил с украинци, знае за какво става въпрос.

62

Анонимен

преди 1 година

Окрайна и корупция? Не може да бъде. Това е най чистата, най свята република с най честният президент!!

61

БЪЛГАРКА

преди 1 година

Трябва първо да разследват ЗЕЛЕНСКИ

60

Анонимен

преди 1 година

В чест на братя укри, кой оттука мине, нека да напише - СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНЕ!

59

По същество

преди 1 година

От една година 30-40 страни им пращат всичко що могат. Той се сетил сега да се бори с корупцията. Когато го хванат по бели ***. Нали като разкара корупционерите и нацистите ще останат само руснаци и руско-говорящи около него и ще го разпънат.

58

Айде бе

преди 1 година

какво ти пречи корупцията - иначе как жена ти ще разхожда френска мода в Давос?! Да не би да бачка нещо.

57

Анонимен

преди 1 година

гледайте в тубата интервщто с британеца наемник, той го каза че още първия ден му откраднали автомата а след това цели камиони пълни с оръжия изчезват. А сега си спомнете когата избраха Зеленското че каза че се бори за МИР и изчистване на отношенията а истината се оказа съвсем различна.

56

баба мара

преди 1 година

незабавен финансов одит на украина с какви пари се купуват имения по света и къдеса траншовете от ес нашите пари безконтролно къде отиват преговори и мирстига с това оръжие и мъка

55

Гиб Мелсън

преди 1 година

Заформя се много дива борба за власт в Юкрейн под формата на борба с корупцията и случайно свалени вертолети. Тези безотчетни милиарди, които идват от Запада трябва да бъдат усвоени.

54

афро

преди 1 година

Ясно! Крадецът ще вика-дръжте крадеца!!!!!Право казват хората-за кокошка-няма прошка,за милиони-няма закони!!!!

53

челно място милионер

преди 1 година

Украйна стана в топ 10 по брой милионери. Мислите ли че корупцията ще спре?

52

Зеленото обеща

преди 1 година

Като се кандидатираше, че наяма да пролива кръв - а акво стана....

51

Зеленски да се

преди 1 година

бори с корупцията е все едно Борисов да се бори с корупцията. За тия, които на се разбрали, това означава да се бори със себе си, оксиморон, парадокс, нещо невъзможно. Доверието в кабинета на Зеленски беше стигнало 16% преди войната, в руския интернет вървят миймове, че СВО, всъщност е съкратеното име, а трябва да е "СВО по спасяване на рейтинга на Зеленски". Запада естествено наля пари в него и така от наркоман стана "световен лидер" - слагам го в кавички, защото никакъв лидер не може да е тоя.