90

Анонимен

преди 1 година

Може да се предположи, че Зеленски отново прави малко не това, което му се диктува отгоре, но подобни доклади са смел намек, че той може да бъде направен от фюрер (какъвто е) светец за няколко дни с помощта на Западна пропаганда.

89

Анонимен

преди 1 година

Борис Джонсън посети скандалната Буча вчера и се срещна със Зеленски. Оказа се, че той всъщност не подкрепя за пореден път изхвърлените заради корупционен скандал украинци. Джонсън помогна на човек да вземе заем от няколко хиляди паунда, а в замяна получи висока позиция в британската медия BBC. Явно западните медии бяха инструктирани повече да не правят от украинците светци. И веднага на екраните на западните телевизии се появиха кадри от Бахмут, където фашистката *** крият военна техника зад жилищни сгради.

88

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ оборудват заетите по-рано позиции, а ВСУ обстрелват от артилерия, опитвайки се да се намесят. Също така фашистката *** изпращат свои малки ДРГ, които се унищожават от руските витязи. Освен това ВСУ дистанционно минират подстъпите към своите позиции в това направление. СЦКК ДНР:ВСУ обстреляха Донецк и Горловка през нощта, като изстреляха общо 11 снаряда с калибър 155 мм натовски стандарт.

87

Анонимен

преди 1 година

Военният кореспондент Сладков предаде думите на казашки полковник в Ставрополската БАРС:Всичко е наред. Единственото неприятно нещо са фосфорните боеприпаси, използвани срещу нас. Фашистката *** използва забранени от ООН бойни вещаства, но това няма да й помогне.Химически оръжия те вече са използвали. Фосфорните боеприпаси са едни от най-нехуманните. Съобщава се, че в участъка Площанка-Макеевка (не този край Донецк, а този в Кременския район на ЛНР на Русия) от няколко дни активността на пехотата е слаба.

86

Анонимен

преди 1 година

В района южно от Бахмут - ожесточени боеве между населените места Клещеевка и Ивановское с постепенното настъпление на Вагнер в посока на посоченото село. Превземането му ще означава оперативно обкръжаване на гарнизона на Бахмут.В посока Авдеевка - тежки тактически боеве при населеното място. Атаки на части от бившето подразделение АК НМ НДР. В запорожското направление Въоръжените сили на РФ продължават настъпателни боеве в посока село Каменское.

85

Анонимен

преди 1 година

Укронацито Дмитрий Гордън определи цена за украинец. Той каза, че Русия ще плати два милиона долара(за живота на всеки украинец)и той вече повдига този въпрос официално,на различни нива. Всичко това са жалки измислици по темата за репарациите. Но руснаците казват,че за Дмитрий, някой определено ще даде два милиона.

84

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на ДНР Денис Пушилин каза, че украинските военни, оттегляйки се от Соледар, са се опитали да унищожат солните мини, подкопавайки комуникациите отвътре, но всичко ще бъде възстановено. Сватово-Кременная-ВСУ не за първи път разполагат западна техника на тази линия на фронта. От Лвов - близо до Харков, оттам - до Купянск,а след това-на фронта.Авиацията с подкрепата на артилерията на Западния военен окръг работи по струпването на фашистка *** и техника на две бригади от ВСУ в районите на Двуречная, Гряниковка, Харковска област, както и Новоселовски и Стелмаховка, ЛНР.

83

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза, че щабът на върховното главнокомандване на Украйна е предприел мерки за създаване не само на допълнителни части, но и на резерви. С прости думи, украинците могат да благодарят на Зеленски за поредната масова мобилизация.

82

Българин

преди 1 година

На наркоманчето са му намерили перфектната актьорска роля. Но както всички знаем - от него нищо не зависи.

81

Украинка от Донбас

преди 1 година

Гадове от Киевска хунта пак обстрелват Донецк има жертви. Обстрелват болница и детска градина. Ужас

80

Язе

преди 1 година

УКР е втора по корупция след рашките, паравете сметка за какво иде реч. И тия зор да ги вкараме е ЕС

79

ЕС

преди 1 година

Ние ще ускорим процеса на приемане на Укр в ЕС!

78

KAT Украйна

преди 1 година

В Украйна нямат КАТ и ушеви в храстите. Имат обаче камери навсякъде - аха си превишил скоростта, аха ти пишат акт.. за това там няма корумпирани КАТ-аджии. Тука се говори за корупция от друг тип. Мъже, на които им е забранено да излизат, плащат на граничари, за да ги пуснат навън.

77

Анонимен

преди 1 година

То тука щото няма корупция нали? А в русия да не говорим, там не знаят какво е това корупция.

76

ха ха

преди 1 година

В русия няма корупция и путин не е милионер

75

gogo

преди 1 година

това лъжливо овчарче ще затрие украинския народ : (((колкото по-бързо сами го свалят, толкова повече жертви ще спясят : )западът не разбира, че русия се подготвя за война от 1962г... нито оръжия нито пари биха им липсвали, а упоритостта и методичността им ще направи от украйна едно голо поле. малкото комедийно джудже е просто пионка на сащ, която няма намерение да опази народът си : (

74

Анонимен

преди 1 година

То така се преборва дългогодишна корупция, за една седмица. Верваме.

73

Жуков

преди 1 година

Абе тоя стана милиардер!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Като пишех,че юкреин е най-вмирисана държава ,ми тракахте минуси.

71

Анонимен

преди 1 година

става опасно - много опасно- укрите по съвет на американците използват атомната централа в Ровно за складиране но новото оръжие получено от сащ - защото знаят че руснаците няма да бомбят там - е и какво ще стане когато една заблудена украинска ракета падне там и се взриви всичко - ядрена катастрофа в европа - и ще се окаже че руснаците са го направили - мръсни кравари - крайно време е господ да ги накаже