150

Жоро

преди 1 година

Щом по време на война го прават , преставетеси какво е било преди войната. Значи изводьт е един или растрел за корупция както в Китай или нема оправия . За нашите ние си го знаеме доде може тоест доде опре ножа до кокала.

149

Джордже Балашевич

преди 1 година

Надрусан *** гном. Унищожаваш собственият си народ!

148

Ирина

преди 1 година

Отдавна е известно,че Украйна е най-корумпираната страна в света-те самите по ТВ са го коментирали-предпоставки за това са "американските инвестиции" и подкупността на хората-много забогатели бяха във властта-затова бяха и протестите 2014г.,но стана още по лошо и заробващо.Защо ли?

147

AZ

преди 1 година

Много добре си играе ролята режисирана от Вашингтон.

146

Путин на въжето

преди 1 година

Русия трябва да бъде унищожена веднъж завинаги.Няма по-голямо зло в цялата история на човечеството от Русия.

145

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че се шири. Само в Русия няма. Именно за това взеха Киев за три дни и в момента натягат Берлин. :)))))))))

144

Дедо Поп

преди 1 година

Щели да се справят бързо с корупцията в Украйна ? КОГА ??? И това го казва човека който е декларирал в САЩ богатство за над 1 МИЛИАРД ДОЛАРА ...3 имения и 4 яхти плюс акции в 5 от най-големите американски компании .... От какво ли ? Сигурно спестявания от закуски когато е бил вторикласен комик ? Зеленски върви с бързи крачки към съдбата на колегата си Порошенко - осъден ефективно за държавна измяна и корупция в особено високи размери .......

143

урко

преди 1 година

е , па от цял свят сега там се сипят блага - че как човек да не се облажи като бърка в кацата с меда - всеки гледа да закъта нещо настрана - за черни дни. Те - тия жипки за по 200 бона де ги карат тука т.нар. "бежанци" от там - да не са купувани със слама??? Подлъгаха ги още преди години, дадоха им това - онова и завъртяха опашката къде оттатък атлантика, отвориха портата за янките, ама ядосаха мечката - комшия

142

Ром"с

преди 1 година

И то ГОЛЯМА..ЗА СМЕТКА наСАЩ и ЕС и включително и България.Пример ако яйцата са в магазина Кауфланд 0.50 лв,то се закупували по 1.50 лв един брой,пиле 6 лв в магазина ,цената купена от армията е към 20 лв ...това е излязло преди 4-5 дни ,но нашите не пишат точно,така че всички закупки са 300-400% над магазините цени!!! е в гривни разбира се..Давайте да помагаме на Украйна с по една заплата ,а г-н Кирил Петков !

141

грипена

преди 1 година

Корупцията в Укр.не е от вчера,тя започна след разпада на СССР,Зельо да не ни прави на балъци.

140

Зе

преди 1 година

Поглед ала Плевнелиев. Безценен. Гледа лошо и се прави на строг. Но е просто един мошеник и държанка на Байдън. Трепери за живота си, сякаш без него Украйна ще спре да съществува. А е най обикновен комик, който до президентските избори 2019 правеше пошли клипове ала комиците, и то на руски.

139

Анонимен

преди 1 година

Да, ти си оправяш банковите сметки, за сметка на смъртта и кръвта на славяните! Махай се, Зеленски!

138

Случаен

преди 1 година

Че на кой му се бачка, честно, само те подиграват на фирмата и те привикват напред-назад. Ако можеш - ще си направиш сам нещо.

137

фифи

преди 1 година

А Зеления кой ще го залови дето продава половината от дареното му оръжие?

136

Ludoto Lenche

преди 1 година

...na Zelia ,Nansitu Pelosi mnogo mu e navita ....ia kak strashno gleda ,opitvaiki da razbere kade tochno se namira v momenta ....Tozi e ot haliucinacia v haliucinacia !!!

135

Анонимен

преди 1 година

Зелен, стегна ли куфарите с долари?! че идват за теб. Евроатлантиците се отказват един по един от вас.

134

Ludoto Lenche

преди 1 година

...mneee hich !!! Slava kokaine !!! Smeshnici i klouni ...ukraincite sami shte vi izbesiat !!!

133

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха дали има корупция? Само за една поръчка за обновяване на военна техника с крайна цена 1 милион долара, Зеления наркоман е поискал 15 милиона, а тази черна дупка наречена Украйна вече са потънали милиарди долари и евро. Виждам, че не са ви разрешили да давате примери за да не разрушите имиджа на клоуна.

132

Анонимен

преди 1 година

Зелето е дефицията на корупцията.

131

Анонимен

преди 1 година

Лосински играе за загуба на Украйна и пълни чекмеджето хахаха...