42

Ахам

преди 1 година

До Спасов Афганистан и Сирия се роботизирали и специалистите им бягат насам да работят в завод, викаш?

41

Анонимен

преди 1 година

МВР да даде обяснение как са стигнали до Кюстендил - къде е турция, къде е кюстендил ? как са изминали такова разстояние без никой да ги забележи и спре ? Да не се окаже, че бай Чен Ге Сар е най-големия трафикант ?

40

Анонимен

преди 1 година

Хотели по черноморието няма ли ?

39

Анонимен

преди 1 година

Турците нарочно усилиха наплива на мигрантите, но по нашите ширини не върви това :))) Не им ли липсват държавите, че гладни, необразовани и боси искат да се плодят в малка Европа ? :)))

38

Стоил

преди 1 година

Абе верно ли е че всички от Възраждане били неграмотни? Костя получава хиляди евро от Русия всеки месец ама вика на неговите джипсита "Сега да направите един протест срещу еврото. Такива са нарежданията от Москва!"

37

ДА

преди 1 година

Сигурен съм,че няма друг народ по света,на който каквато и тема да му зададеш,накрая коментарите ще се свеждат до Русия,Радев и Путин!Ааа,сетих се -имаше навремето един,дето всичко свеждаше до краставицата-Мирче Кришан.Ама това беше комедия,а при вас е трагедия!

36

Аноним

преди 1 година

До Анонимен...Емигранти от държави на запад от Русия в Русия практически няма. И по-добре. Не мислиш ли ? Ето ти например Запада с техните големи заплати и толерастка социална политика . Като магнит са за всякаква папплач от Африка и Арабските страни . Милиони отидоха и още прииждат. Потокът от нискоинтелигентни , слабообразовани и мъррзеливи мигранти няма са спре никога . Подобна е картинката и в САЩ. Там нямат покой от латоноси от централна америка а и неееггри пристигат постоянно с кораби ...

35

Бай Дън

преди 1 година

Даже афганистанците не искат да ходят да бачкат в Русия. Казват: ако е за глад и бой ние си имаме от това и в Афганистан достатъчно.

34

Анонимен

преди 1 година

А граничарите какво става с тях - да не са заспали на границата и затова тези мигрантите да са нахлули по къщите на хората.

33

Жител

преди 1 година

A на президентът Радев му е все едно. Нали той си е в София.

32

Анонимен

преди 1 година

До Вуте "Затова останаха без съюзници. Само Северна Корея и Венецуела все още са с Русия ама те там са луди така или иначе." ------ нещо много избирателно изброяваш.. или пък слаба памет? Китай, Африка, Южна Америка, Близкия изток... или тези места не съществуват на краварскаата карта?

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "100% от миграцията в Русия се състои от бившите съветски републики - Таджикистан, Киргизстан и прочее, които са докарани до робско положение, благодарение на любимия ти СССР" ----------- сме66к000, а да обясниш случайно, кой докара България до същото робско положение в последните 30 години???

30

Вуте

преди 1 година

Руснака е като шопа ама по-зле. Не иска никой да е добре, а на всички да е зле. Затова останаха без съюзници. Само Северна Корея и Венецуела все още са с Русия ама те там са луди така или иначе.

29

Анонимен

преди 1 година

Защо не искат в Русия ли? Ами защото там никой няма да ги остави да лежат на социал и да реват за права, затова!

28

Анонимен

преди 1 година

Винету,Киро и Кокорчо,заедно с Ицо Иванов от ДБ,да си ги настаняват.Има един със сараи, един друг с 6 апартамента.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "САЩ нямат никакъв бизнес там, дори нямат посолство." ----- хахахахахахахаха... мхм, то е пълна случайност, че всичко се случи след като кадафи обяви, че иска да спре да продава петрола в долари... слОчайнос, брат!

26

Анонимен

преди 1 година

Почти 100% от емигриралите в Русия за търсене на работа, са хора от бившите съветски републики. Те отиват да работят в Русия, не защото в Русия заплатите са голени, а защото в сравнение с заплатите в техните държави в Русия е малко по-добре, а освен това те знаят руски и нямат езикова бариера за да започнат работа. Емигранти от държави на запад от Русия в Русия практически няма.

25

Анонимен

преди 1 година

До Юри "До путинофилите: независимо дали ви харесва или не света се управлява от Щатите. Вие малко по-бавно загрявате но няма проблем. Някой ден ще го осъзнаете." ------ свърши се тая! Половината свят вече не желае да играе по свиррррката на крааварите! А най-интересното е, че това са държавите с ресурсите и реалните икономики!

24

Анонимен

преди 1 година

До 39да не говорим за либия, дето от държава за пример, в която европейците ходеха да работят)))))))Либийски мигранти няма, а един от тези които се бореха срещу Кадафи е руският питомник маршал Хафтар, който се окопа в Бенгази и заради него Либия в момента е разпокъсана и в анархия.САЩ нямат никакъв бизнес там, дори нямат посолство.

23

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен.