82

Ддд

преди 1 година

Така нареждат от пентагона ,САЩ ни унищожават с всички средатва .

81

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна, нали за това лежахте по кръстовищата!

80

Отговор на незнаещ

преди 1 година

До 91 ...опитай се да се регистрираш от България в тик ток за бизнес, има и други стотици услуги забранени за Българите от България. Не в средата на пустиня а живеем на г-за на интернет.

79

Анонимен

преди 1 година

До До 79Данчето ли не пази границата или калинките на Рашков и Радев, а?

78

Анонимен

преди 1 година

И защо ,,мизерствате" бе Павлина? Да не би да живеете в средата на някоя пустиня,та нямате вьзможност да орете и садите? Кой ви е виновен,че сте мьрзеливи,непредприемчиви,неволеви и все чакате някой друг да ви вьрши нещата? Иначе лаете,че сте супермените на света,нали!

77

Анонимен

преди 1 година

Навеемето ние как бяхме ,като минавахме границите през полша...сега като сме в еврото ревем...брейййй

76

Нострадамус

преди 1 година

Тази година се очакват около 400 000 бежанци, като 1/2 от тях ще са от африканските държави. Ще е голямо шоу, без завеси. Няма го Борисов, да плаща на.... ...., За да спира потока още при него.

75

Бойко съм

преди 1 година

Радев е начело на държавата вече 2 години, и си личи във вдяко едно отношение!

74

птица

преди 1 година

Аааа, а като видят хукри, отварят широко вратата

73

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах какво правят като влязат в къщите. Убиват,грабят, изнасилват, гаврят ли се? Къде е родната полиция? Как са стигнали до границата? Телепортация?

72

SS

преди 1 година

Добрата дума с пушката е винаги по ефективна от само добрата дума !

71

До 84

преди 1 година

Ти явно не си ходил по далеч от Люлин !Или филиповци! Личи ти,ама много ти личи!

70

До 82

преди 1 година

Проблемът с миграцията започна още през 90те.В началото много страни Австрия,Германия Испания,Унгария,Словакия италия и Франция бяха благосклонни ,докато напливът стана огромен .В Германия например само за година приеха 1милион и сто хиляди души.....Ние сме първата сухоземна граница към Европа и не сме изключение и през нас минаха хиляди,повечето от които транзит,някои ги върнаха,други останаха.ТОВА Е ВСЕОБЩ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОБЛЕМ !

69

Пустиняк

преди 1 година

Винаги пушката е оправяш работата.

68

Анонимен

преди 1 година

Бежанци, добре дошли! Чувствайте се като у дома си в Чалгария, като в третия свят! Премиер-мамун Боко Бабун пак ще бъде главен мамун!

67

До до 78

преди 1 година

Ти явно си пубертет.Не може да сравняваш днешните и тогавашните граници млади момкоЗагражденията и електонносигналните системи ги премахнаха още през 90те.Няма я разораната гранична бразда,,тихата аларма" до близката застава армият от Гранични войски беше по многобройна от цялата ни днешна армия.И най накрая ,не можеше да се движиш по близо от 15 км.отграниците без открит лист!..А повечето убити бяха не на влизане ,а на опити за излизане отБългария !

66

още нещо

преди 1 година

да си мръзнат и гладуват у тях си никой не ги е канил

65

До 79

преди 1 година

Какъв Боко ли ?!? Та Данчето Фандъкова да не е паднала от Марс бе? Лично царя-тиква от Банкя я презентира. Кой смяташ си "бере" от проектите в София и околията? Да не мислиш, че чувалите отиват все и само в Данка ... ?!? :) Чекмеджаров как мислиш работи ? А Бургас? А оня с напудрения с бело нос Портних от Варна ?

64

До 77

преди 1 година

Какъв Боко като го няма две и кусур години бе уж трудещ се мушморок! Когато Боко беше на власт нещата се подреждаха полека лека ,ама тези за две години насадиха хаос и счупиха държавата......С кьорфишек компромати и лъжи може да залъжат само такива невръстни юнаци като теб-неживели,непреживели невидели!

63

Бай Асен

преди 1 година

Докато не започне да се стреля по всеки преминал не през КПП пункт, така ще бъде! Ама искам да таковат някой от ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС, амин!