102

До 111

преди 1 година

Ти попитай унгарците ,какво му мислят на Орбан !Инфлацията е най високата в Европа и за хората положението става все по непосилно ! Фидес ще последва с гръм и трясък съдбата на гръцката Сириза !

101

Един гостенин

преди 1 година

До 110 В случая не ти е виновна демокрацията, била тя велика или нормална, а соцът със сляпото следване на съветския модел. След създаването на ТКЗС този планински и граничен край се изпразва от населението и днес в Трекляно живеят 300 души, а във всички останали села и махали от общината - още стотина.

100

Дезинформация

преди 1 година

Ама верно ли са били гладни и премръзнали? Горкичките. Веднага да им се предостави нотариален акт на къщите в които са нахлули. На бившите собственици на къщите може да се даде една каравана без санитарен възел по карловски модел.

99

Анонимен

преди 1 година

Добре,че някои хора са започнали да се въоръжават.Иначе няма спасение от тая напаст.

98

Анонимен

преди 1 година

Идват защото избирате такива политици! Питайте Орбан как се прави!

97

Анонимен

преди 1 година

Великата демокрация, какво направи? Остави обширби територии като демографски пустини и оголихме границите за да могат да дойдат от по-плодовитите. С това темпо за 20 години афганистанците ще са третата по численост етническа група, следвани от мароканци, иракчани, пакистанци и суданци. На година влизат по 30 000 афганистанци!?!?! За справка ромите са около 650 000, представете си колкото тях, че и повече афганистанеци...

96

Ре

преди 1 година

Гладни терористи идват на талази... Живи да ги ожалиш

95

Ре

преди 1 година

С изчезването на християнството, изчезва и Европа. Дано последната се събуди. Кризи те имат това свойство, особено ако са жестоки - а това, което предстои е точно такава криза.

94

Анонимен

преди 1 година

Готви се грабеж на Европа. Лумпенизираната мигрантска *** е първия елемент. Те самите нищо няма да закачат, но в хаоса от конфликта им с местното население, последното ще бъде ограбено, културата му заменена, храмовете запалени.

93

Анонимен

преди 1 година

Еврабия, то даже в уикипедия си го пише, паневропа, врящият котел, граждански войни до безкрай

92

Анонимен

преди 1 година

Свидетели сме на унищожаването на Европа. Последната реши да не се размножава, да подмени населението си тихо. Да унищожи армиите си (Европа я пазят Щатите, бетер мутрите 90-те години), да руинира икономиката си.

91

На месо

преди 1 година

Разстреляйте първите. Следващите сами ще се откажат.

90

Анонимен

преди 1 година

Само Динко ще ги оправи тия навляци,ама и той нещо изчезна.Явно държавата не може да се справи.

89

Анонимен

преди 1 година

Откъде минават тия,бе?Не може да е през китайската стена на винкела и Боко,за която потрошиха стотици милиони!Защо няма още осъдени?

88

Анонимен

преди 1 година

Сега рабрахте ли, защо погнаха движение Шипка?

87

Анонимен

преди 1 година

До SS - Еми кавай де да се събираме и да почваме.

86

Анонимен

преди 1 година

До Барон Мюнхаузен - Не само! Не моеж и ние,самички да си браним границите. Наквка изкилифенчени съвременни глупсоти ...

85

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

И как да се пази границата,като братския ЕС,не дава да се стреля на месо?Вие в кой свят живеете,бе?Един път,не се запитахте,защо не се пазят границите?Защото граничарите и военните нямат права и не могат да си свършат работата,ама вие спете,те ви пазят(ЕС ви пази)...първото нещо,което трябва да се направи ,е да се изкорени трафика ,ако трябва със сила,второто нещо,стрелба на месо,без фа се задават въпроси....

84

Дедо Поп

преди 1 година

А какво им пречи на тези "клети мигранти" вместо да гладуват и да мръзнат пресичайки ПЕША граница след граница и плащайки ХИЛЯДИ ЕВРО на разни каналджии и трафиканти ДА СИ ХВАНАТ ЕДИН САМОЛЕТ ДО ГЕРМАНИЯ при цена на билета около СТО ЕВРО и за 1-2 часа да пристигран ДИРЕКТНО до желаната дестинация ? Ахаааа, нямат документи ... не са тези за които се представят .... търсени са за всякакви престъпления в собствените си държави ... искат да избегнат проверките на летището защото са престъпници...

83

SS

преди 1 година

Колко пъти пиша ? ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ! КАКВО ЧАКАТЕ ? КОЙ ДА ВИ ЗАЩИТИ ? СКОРО ЩЕ СТАНЕ И ПО ЗЛЕ !