125

Анонимен

преди 1 година

До128.И кой е тоя,мистър "Дайте ми"ли?

124

Нено

преди 1 година

Какви ирански дронове ве шушляк, хората взеха Киев преди година, на него дронове му се привиждат. Всичко приключи по план, Путараната мина с вестници в обувки по Крешчатик.

123

Анонимен

преди 1 година

До Нено.А украинския велосипед "Украйна"Ще спечели Обиколката на Франция.

122

До 127

преди 1 година

Виж аз може и да не мога да победя русия! Но има един дето не само ще я победи ми ще я и съкруши и разбие дори! путин му викат на запад! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

121

Анонимен

преди 1 година

До 122 .Е то,ако Решиш,че ще победиш Русия значи съвсем нямаш.Може би Маринка да ти се струва да е Москва

120

Нено

преди 1 година

Абе разбрах, че и знаменитата Lada Raven вече била пусната в серийно производство, а Ферари и Ламборгини посрамени напуснали пазарите, верно ли?

119

До 119

преди 1 година

Аааааа! Чекай малко чекай! Да не би да си пропуснал иранските дронове втора ръка!? като казваш, че не реве!? Дай да изясним тез лъжи с не реването! Щото явно пак и отново почваш да заблуждаваш!

118

Анонимен

преди 1 година

Е кой пък каза,че са взели от Северна Корея снаряди,тия дето казаха,че вече ровят в складовете на Израел ли.Те иранските дронове си вършат работа един струва 20000$,а за да го свалят се използва ракета Nasams за 500000 $

117

Алекс

преди 1 година

Т-14 е поредната руска анимация.Чудесен танк,но само на картинка.В действителност не можа да запали.Отделно са произведени много малко бройки.Засега може да се ползва единствено за пропагандни цели.

116

До 117

преди 1 година

Ми то акъл се дава на хора дето ич нямат! :))))))))))) Пък и аз, като хуманист, гледам да им дам малко от малко поне! :)))))))))))))))) Да не се излагат по парадите барем! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

115

Нено

преди 1 година

До Анонимен - така е, те дроновете Шахид и севернокорейските снаряди сами долетвват , такава е силата на руската технология.

114

Анонимен

преди 1 година

Не писка.редактора на телефона си ги съчинява някой път.

113

Анонимен

преди 1 година

До Нено.Може и така да е ,ама не ходи да реве"Дай те ми".Има една приказка тарикат мъж не пуска.

112

Нено

преди 1 година

Русия разполага със запаси от всички калибри патрони, снаряди, мини, дини и всякакви разфасовки на бутилки и бидони с водка. Също владее всички технологии от преди и след Големия взрив. Затова можаха да вземат Киев за 3 дни още миналия февруари, а флагмана Масква гордо *** водите на Черно море. Всичко върви строго по план.

111

Анонимен

преди 1 година

До 116.Като не можеш нищо да произведеш най-лесно е да даваш акъл на другите.

110

...

преди 1 година

ми първо да земат да оправят трансмисията и спирачките! Че нагледно видехме Т14 как го бутат рота русначета на парада! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) После нека да го разположат по близо до москва примерно в екатирининбург, че инак некое украинско лапе с дрон ше го думне! После нека да разположат поне 2 танка в екатирининбург! Нищо, че ще са просто макети! :))))))))))))))))))))))))))))))

109

SAN SPIRO MILANO

преди 1 година

Путин си е теглил куршума, днес сутринта в Бункера си заедно с Алина Кабаева....точно по Хитлерски..а Кадиров е пял заупокойни хадиси от Корана, заедно с поп Гундяев Кгб-ейски .

108

Да здраствует Путин

преди 1 година

До Руснак Имаш ли безаналогова запалка да палиш фитиля?

107

Анонимен

преди 1 година

Руснаците в момента наблягат на модернизираните версии на танк Т-90М и танк Т-80НМ, които са напълно съвременни танкове и Армата явно засега не им е нужен в Донбас

106

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не виждам нещо по-добро да е изпратено в Украйна нито от запада нито пък украинците да са произвели нещо тяхно.Да ли е само реклама ще видим.Танка е засечен на полигона и си работи.