145

До Оня

преди 1 година

Радвам се, че най-после си разбрал как точно Русия е "победила" Германия през Втората световна.

144

До Васил

преди 1 година

Не си прави илюзията, че има как да се размине ядрената война - защото няма как. Няма такъв филм, че някак си, ей тъй, ще минем без ядрена. Затова ето ти безплатен съвет - ако имаш роднини, които обичаш - сега е точния момент да им го кажеш. ;)

143

Оня

преди 1 година

Русия срещу ЦЕЛИЯ цивилизован свят цяла година! Ей това е за Гинес.

142

Васил

преди 1 година

До кретенитте дето се молят Путин да умре, абе *** Путин е единствения дето не дава Украйна да се изравни със земята, замине ли си Путин Украйна заминава на следващия ден заедно с Полша и вероятно Англия...

141

Анонимен

преди 1 година

англо-саксонското мнение отдавна не е фактор

140

Някой

преди 1 година

Обмисля ли Iomcheto Да пише още Idiotismi

139

Българин

преди 1 година

Не необмисля Москва обмисля да удари с циркон Великобритания и САЩ свинете Щесе опечат

138

Анонимен

преди 1 година

До 138 - Ем суматяй и пара им са наля

137

Анонимен

преди 1 година

До 138. 155к беше армията на Русия на 2402 2022г,което е малко повече от 10% от цялата и армия.И не беше нападение.Нима ти твърдиш,че някой е мислил да напада една почти 40 милионна държава само с това.

136

Труман

преди 1 година

Правили сме го. И пак ще го направим. ;-)

135

Анонимен

преди 1 година

Муахахахаа. Щв разположат 3 танка в Украйна, 4тия - за резервни части.

134

До 139

преди 1 година

Това е мнението на самия путин разбира се! Евентуално подкрепено от кадиров! :))))))))))))))))))))))))))))))) Но за вотрия не е толкова ясно дали го подкрепя или не! :)))))))))))))))

133

Анонимен

преди 1 година

вРусия се шири мнението че ако го няма Путин Украйна няма да съществува всеобщо е мнението да се удари с атомно оръжие и да се избегнат жертвите

132

Шойгувица

преди 1 година

Заплатите в Украйна били малки? Искаш да кажеш, че нападната от 2-рата армия в света държава, с полуразрушена инфраструктура, водеща сражения от година време, има икономически проблеми? Баси, ти си некъв тотален гений.)))) По-умен си даже от еленовъда Шойгу. :))

131

До 135

преди 1 година

путин вече го прави бря!!! :))))))))))))))))) никой не требе да го кара!!! :)))))))))))))))))))))))))))) той вече го прави напълно доброволно това!!! :)))))))))

130

Анонимен

преди 1 година

До 134.А пък щото украинците имат много кинти войниците се оплакват,че им плащали само около 500лв на месец.Тия ли построиха тоя самолет или остана наследство от УССР.

129

Анонимен

преди 1 година

До 132.Аз много добре прочетох,ама ти не четеш.Първо трябва да накара някой да го стори това Путин.За сега изгледи никакви.

128

Анонимен

преди 1 година

Велосипеда "Украйна" и до днес се ползва по Русия, щот минималната руска заплата е точно двойно по-малка от българската и няма кинти за нови колелета. А Антонов (Ан самолетите) е украински конструкторско бюро. Затова най-големия самолет се казваше "Мрiя". Миролюбива руска ракета го унищожи

127

Анонимен

преди 1 година

До Нено.Ти сега хвалиш ли се,че си се окопал и руснаците не са превзели Киев.Ми те,ако искаха да го превземат с война нямаше да тръгнат като на парад със 155к армия.Е сега нещата си идват на мястото.Ама друго е да си повярваш,че НАТО ще ти изпрати цялата си военна техника,а Европа ще работи за тебе и даром ще ти дава пари.

126

До 131

преди 1 година

Бе ти и да четеш ли не можеш!!!???? :))))))))))))))))))))) виж там прочети препрочети! Ама с разбиране чети! :)))))))))))))))))) че така като те гледам що още не си разбрал кои е тоя, занчи явно и да четеш не можеш! :)))))))))))))))