135

при ядрен конфликт..

преди 1 година

При ядрен конфликт НАТО ше отнесе русия като хамалин тухла четворка. От русия ще остане само една радиоактивна лokва.

134

Анонимен

преди 1 година

А като хвърлят бомба няма ли да изчезнат или?

133

Анонимен

преди 1 година

Колко са жалки руснаците, само за ядрени оръжия говорят. Явно ги е страх много.

132

Гого

преди 1 година

Мда! В този случай, съвременната медицина е напълно безпомощна!

131

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло... не би чудо видяло... Някой да ги е карал да се правят на велики?

130

Анонимен

преди 1 година

Гугутко шарена,защо синчето ти бе 20 години в САЩ и стоя,докато го изгониха позорно?

129

абе

преди 1 година

чудя се за тези области и крим, нали там е рускоезично население, те ще искат да са в русия! как украинците ще ги накарат да станат украинци, как ще вземат земята към украйна, то да не са кашони да ги преместиш, и какъв живот ще има там - едни на други врагове! няма управяне тая работа!

128

Анонимен

преди 1 година

И СССР беше ядрена държава ама нещо не мога да я намеря на картата.

127

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Русия е ядрена страна! Тя не може да загуби! Ако я притиснат ще използва ядрено оръжие! Това ще е последната война за човечеството! Пълно унищожение!

126

зеленски

преди 1 година

До АнонименОсвен че си платен и историята не знаеш Сриването от Американците става по молба от сталин.За да ги посрешнем като освободители и да ни избият интелигенцията.

125

Сринаха Ви

преди 1 година

Медьо, американците ви сринаха всички планове за студена зима и крида в Европа. Края на Януари е а в цяла Европа, въпреки спирането на газта, ходим по къс ръкав. Байдън видя, че няма да стане много лесно с танкерите и заповяда на понастроят малко ХАРП-а, така че да минем лесно зимата. Някой да си е спомнял такъв Януари?!?!

124

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Бай Илийчоони не умат да фрълат у женанги, атом ше фръгат. бей оттам па ти бе

123

IQ 3.14

преди 1 година

До зеленскиПод руски ботуш падаме в момента, в който гонят Батенберг. кypица не птица, болХария не заграница

122

Бай Илийчо

преди 1 година

Фърлайте атома ! Тоаа извратен свет да са затрие дано !

121

Факт

преди 1 година

София не е България.По Тошови време цялата провинция тънеше в мизерия,мръсотия,фасове,въглищен прах и кал. Магазините празни и всичко заминаваше за София.

120

зеленски

преди 1 година

До Анонимен Луканов Виденов Станишев Царя или Нинова Борисов и Радев са палката на САЩ.78г сме под руске ботуш единсвени в Европа и за това сме най-зле.

119

Анонимен

преди 1 година

10 години съм живял в софия по времето на бай тодора - сутрин улиците бяха измити- сега за 5 минути обувките ти се се покрива с прах- и всеки ден се плюнчат за зелена енергия и каквото се сетиш- софия е заприличала на град от африканския континент и то от по-западналите - аиде да поставим цветя на американските летци сринали софия

118

Анонимен

преди 1 година

Разсипването е защото руснаците са крадливо племе. Краде се по всички етажи на властта, краде се по болници, краде се по училища, краде се навсякъде - за това не са ни виновни нито американците, нито българите, нито турците.

117

Анонимен

преди 1 година

От всяко изказване на другаря Мендель за ядрени оръжия, лъха една силна миризма на СТРАХХХХ! Особено като се има предвид, че са наясно с предимството което имат американците в тези технологии! Убеден съм че другаря Мендель и другаря Путин нямат куража да натиснат първи копчето, и дори половината Расиа да им вземат, пак единственото което ще правят е да бълват змии и гущери

116

Боже прибери си ги!

преди 1 година

Трябва да си завършен оли--френ за да твърдиш, че България е било по-добре финансово по времето на бай Тодор. Това, че сте имали някакви пари е много измамно, защото не сте имали къде да ги похарчите ?! Имахте ли интернет да пишете глупости по цял ден ??!? А кабелна ?! А мобилен телефон !?! А плазма с 200 канала ??! А западна кола ?!!? А СПА хотели ?! А дрехи от мола ?!? А ГКПП-тата сега не може да минеш от рейсове! А, бе ?!? Бяхме като голи охлюви всичките. 14-дена на бунгало и това..Мизерия!