155

Анонимен

преди 1 година

Пак е пияно-заляно

154

Добра аргументация

преди 1 година

Това вече на запад май го разбраха! :):) ХА ха!

153

Анонимен

преди 1 година

Путин е Голем,светът е в краката му.Кравар-ите да внимават.

152

ОТ ИСТИНАТА БОЛИ

преди 1 година

А аз се чудех защо замириса на НАТО, А той Медведев им го обяснил с думи прости! :):)

151

ФАКТ

преди 1 година

Ядрените сили не са губили големи конфликти, от които зависи съдбата им

150

Анонимен

преди 1 година

Ще коментирам така тоя гнoм: МУАХАХААААА, значи ра6истите ги чака изненада.

149

Сержант

преди 1 година

Двамата лилипути ще бъдат свалени от руският народ. Трябва търпение.

148

Анонимен

преди 1 година

Рейгън го каза най-точно.

147

Въй

преди 1 година

Настръхнала му козината като на драна,руска мечка.

146

Смях

преди 1 година

Тръгнаха да гепят чужди земи и кат ги набиха реват ей ся ша извикаме бате Атом..

145

Анонимен

преди 1 година

Не са губили? Афганистан, Виетнам, Корея, Сирия, Венецуела, Панама. Всичките тия конфликти са загубени от САЩ и НАТО. Не виждам да са почнали да думкат ядрени ракети на ляво и на дясно. САМО РАШИСТАН ПЛАШИ С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ. Защото колкото си по-пpocT толкова повече не може и да ти хрумне, че в някакъв момент трябва да се примириш, че нещата не вървят по твоята воля и да се оттеглиш. Но РАШИСТА Е КУXA ЛЕЙКА! Колкото по-бързо се разпадне тая федерация на злото и Кремъл се запали толкоз по добре!

144

Бля бля бля

преди 1 година

Дами ако НАТО имаше потенциал досега да беше се намесило с военна сила не с оръжие. На нико изнежен Натовски войник не му се умира за Украйна и както виждаме нямат и въоръжение да се противопоставят. Дами за една година се наслушах само ако НАТО. Ама не се меси защото знае с какво разполага Русия. Дами ан Беларуската граница продължава струпването на огромен брой техника и сила. Мисля, че на 24 февруари ще има дежявю за Украйна само, че в по големи пазмери.

143

Анонимен

преди 1 година

"Едно село 2 месеца не могат да завземат"--------- По-правилно е да се каже "Една линия Мажино на стероиди, градена 8 години, с 12 000 бетонни съоръжения, укрития и бункери, с 500 000 армия В ЗАЩИТА не успяха да пробият с ... под 300 000 /с тила и резерва/. Вярно, не успяха. Но да рипаш в телешки възторг при съотношение на жертвите 8 към 1, заедно с насищане на нападащата армия и засилване на натиска не ми изглежда особено умно.

142

хммм

преди 1 година

Абе смешници, няма ли да престанете с глупавите ви опити за разсъждение над Русия. Уж се правите на сериозна медия, но като такава не трябва да заемате никога явна страна. Пропагандните ви статии целят да получат подкрепа от онези в западналия западен свят пропит от дрога и алкохол където морала стига до там да се правят опити мъже да забременяват и на жени да им се пришиват чорки. Ще получите подкрепа точно от тях. Онези които са все още хора знаят че ако не беше запада войната няаше да я има.

141

Не бе

преди 1 година

Никой не кара Русия да загуби, а просто да остави другите на спокойствие, за да спечелят всички !

140

Х.Хубенов

преди 1 година

Дима Медведеф беше господин никой като първи министър, беше господин никой като президент, а пък сега е още по-голям господин никой. В едно обаче бе успешен - крадене на народни пари. Но въпреки всичко, родните друзя много му се кефят, те обичат фейковия руски мир, който по същество е едно л айно обвито в целофан и подвързано с панделка. Ура друзя, пабеда всегда будет за вами. В краен случай ще кажете че сте удържали врага да не превземе белгород и ростов и пак ще празнувате пабедата. Ура!

139

анонимен

преди 1 година

по данни на пентагона САЩ имат 200 ядрени оръжия, от които 100 са в европа, а РУСИЯ има 2 000! ....е, кой от кого го е страх?

138

Бля бля бля

преди 1 година

А Русия си пердаше Украйна, НАТО скимти и не смее да се намеси а нашите дами подкрепящи сащ, НАТО и Украйна пишат простотия след простотия за някой цент.

137

ЬЬЬ

преди 1 година

При заплаха за съществуването на тяхната рушия,рушките главатари все плашат с ядрена война но целта на Украйна е да освободи своите окупирани територии,а не за сметка на тях да превзема руски и тази война ще свърши когато и последния окупатор бъде убит или изгонен от Украйна.Време е всичко това да се проумее от рушнаците,а не да се говорят глупости на търкалета,на които само те си вярват.

136

Бай Илийчо

преди 1 година

До 212 Прадеду е бил айдутин и е обирал керванджиите га са минавали Балкана !