227

Шахматист

преди 1 година

Да уточним, положението не е патово, а предматово..

226

Споко

преди 1 година

Споко, ситуацията е патова, Русия е изтощена, Украйна минава в контранастъпление и до дни, дори до часове украинската армия ще влезе в Москва и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила на запада и ще ни доставят евтини енергоносители и суровини да си развиваме технологиите и да живеем богато и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

225

Анонимен

преди 1 година

Русия е на собствена територия. Запорожка област, Херсонска област, Донецк и Луганск се присъединиха към Русия чрез демократично гласуване и референдум. Това са руски територии международно признати според правилата на ООН за върховното право на самоопределение на всеки народ. Русия защитава собвствените си територии от агресията на украинските терориристи.

224

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама това уж "патово" положение води до това, че укронацистите биват изтребвани като мyxи. Всекидневно. И нощем. Средно по 1 хилка на ден. Засега.

223

Анонимен

преди 1 година

Денис Монастирски е летял към гореща точка но не към фронтовата линия, а към "гореща баня"! Луксозните стаи бяха резервирани от неговия асистент. За вечерта на "горещата точка" бяха предвидени сауна, плуване, масаж, караоке. Ясно защо хеликоптера е кръжал неадекватно над Киев. Алкохол и "гореща" баня. В Украйна нещата са толкова зле с парите, че служителите летят до банята с "частен" хеликоптер. Европейците плащат за това.

222

До 253

преди 1 година

Само Сащ и колективният запад искат да съдят.Мислите си ,че Путин е сам.С него цяла Африка,Азия и части от латинска Америка.Всички държави тормозени от Запада.някой държави в НАТО с това са наясно

221

Анонимен

преди 1 година

С 10 танка направо ще избиете рибата, подписвай за мир, стига квичал !!!

220

абе

преди 1 година

хеликоптера паднал щото е следствие от войната - ами ако пръ-днеш пред урсулата, пак следстие от войната ли е?

219

Анонимен

преди 1 година

До 247....И смяташ ли , че за това са виновни американците и техните ПВО.Ако Русия не беше в Украйна щеше ли да се случи всичко това ?

218

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията няма пряка връзка с украинските бежанци напротив те също са жертва. Украинизация значи фашизъм в медиите и в политическите среди.

217

Анонимен

преди 1 година

До 234....Украйна изнасяше по-голяма част от продукцията си за РФ,качествена,некачствена - изнасяше,и получаваше суровини!Явно тези връзки са щели да бъдат прекратени,пък и нискотехнологичните украински предприятия нямаше да издържат след влизането на европейските компании.Не съм специалист,но гледам какво се случи с българските заводи след влизането ни в ЕС,явно ЕС не иска конкуренция,пък и каква конкуренция сме ние!

216

Пешо Z

преди 1 година

Стачки в цяла Европа.От къде ще се вземат тези пари за укрите.От нашите джобове и данъци.Защо гражданите трябва да плащат за безумието на политиците от ЕС и САЩ.

215

До до 238

преди 1 година

Ясно е, грешен цитат от моя страна. Исках да кажа на другарите, че Янукович беше руски агент, който се опитва да превърне Украйна в част от Русия.

214

Анонимен

преди 1 година

До 238...Както се случва между другото и в България.Путин , чрез измислената партия ГРАБ и ДПС превърна страната ни в най корумпираната и най зависимата от Кремъл.Тук , за съжаление му се получава.

213

Алексей Навални

преди 1 година

Ние сме много, със сигурност сме повече от корумпираните съдии, лъжливите пропагандисти и кремълските крадци.

212

до 238

преди 1 година

Ама аз съм напълно съгласен с това което казваш. Питах за детайлите около това защо официално Янукович отказа да подпише асоцирането с ЕС.

211

Алексей Навални

преди 1 година

Русия се управлява от безсъвестни и лъжливи негодници.

210

Алексей Навални

преди 1 година

Русия е моята страна. Вярвам, че мракът ще изчезне.

209

Анонимен

преди 1 година

До 235...Смяташ ли че униформата на Зеленски трябва да бъде тема на деня.Руснаците събарят цели жилищни блокове с децата вътре.Това тебе занимава ли те.

208

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 234, кви споразумения между ЕС и Украйна и кви цени ве мен. Янукович превръщаше Украйна в Беларус, а корупцията се беше развихрила до невиждани нива, което активно се подкрепяше от Путин. Това беше идеята на джуджето, по мирен път, с много корупция и проникване във всички нива да унижощи държавността в Украйна. Да, но не стана така и се наложи да активизира зелените човечета.