247

Светът е Украйна

преди 1 година

С лозунги и страст към народна власт...Откъде ви копат такива...

246

Анонимен

преди 1 година

Защо путин трябва още да са злага? А е толкова npocтoo! Само трябва да предаде вратовръзката, коланя, връзките на обувкити и да вдигне ръцете горе!

245

Анонимен

преди 1 година

Цяла година Русия губи и накрая покраинците просят. Как стават тези работи? Я обяснете по-подробно кой и какво губи.

244

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко е патово положението но в момента съобщават, че е завзета и Клещивка и обръча около Бахмут се затяга. А след като падна Соледар ЧВК Вагнер продължават да настъпват на Краматорск и Северск. Паднат ли тези 3 града положението за ВСУ на Запорожие и Харков става трагично пълна блокада и остават без снабдяване. Не знам какво разбират под патово Украинския режим но те губят около 1000 човека на ден материали има в изобилие за това.

243

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да смачка стар линк. Без него ще е много по-лесно. Ако не са натовците, покрайна е загинала. Не, че сега не е, но поне още църка.

242

До 273

преди 1 година

Ако укрите получат тези оръжия ,не знам какво ще спре Англия от потъване.Адмирал Горшков знаеш ли къде е?

241

Анонимен

преди 1 година

И кой ще седне в тия танкове,някой германец ли?Трябва да се обучи екипаж,а това отнема доста време.Как от Как от Т-64 и Т-72 ще седне танкист и ще подкара Леопард или Чалънджър?

240

Няма грешка

преди 1 година

300 000 фира, 4 000 000 избягали и 4 области не са покраински вече. Как Русия губи?

239

Милионер

преди 1 година

Патките ги пасат Румен Радев, Бойко Борисов и министрите от служебното правителство на България. както и депутатите от НС, които вместо да кажат довиждане на избирателите, си гласуват някакви си комисии. Да му е честита на ментата поредната политическа партия. Освен тази на ДПС-то.

238

Анонимен

преди 1 година

Кремълската хунта ще бъде осъдена на cмеpть с предшестваща една година затвор за осъзнаване на ситуацията от осъдените!

237

Анонимен

преди 1 година

В ЛНР беше открита база, където украински военни и чуждестранни инструктори, като част от военно-патриотична игра, обучавали деца от 12-годишна възраст на основите на саботажа. И тук няма нищо изненадващо - нацизмът трябва да се култивира от детството, тогава няма да има морални и етични дилеми и съмнения относно целите и мисиите.

236

до 257

преди 1 година

Първо научи историята.Историческа държава Украйна няма.При разпада на СССР ,Русия пое всички дългове на републиките.Както Украйна е Русия така и Македония е България.

235

Праткитепасе

преди 1 година

Танковете са само мъничка част от всичко което Украйна ще получи. Те са за заблуда на противника. Истината е че в така нар нова фаза на войната, която ще започне до дни, Украйна започва да получава ракети с обхват на поразяване от 150 км на горе и то количества такъв тип боеприпаси и дронове.Само така матушка ще разбере от войната. А танковете искат и куп др антураж. Те са за да изглежда така че все едно се държи укр на системи едва ли не, а това не е така:))

234

Анонимен

преди 1 година

покрайна има 300 000 фира досега. Без цивилните. А 4 000 000 са избягали да не се бият за зеленото.

233

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

232

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

231

Анонимен

преди 1 година

Само да съобщя, че пушкалата идат! Крим е Украйна! Светът е Украйна!

230

Не е патово

преди 1 година

покрайна не издържа повече на зелени обещания. Русия побеждава.

229

Анонимен

преди 1 година

Не му чета логореите на тоя наркоман, но сигурно положението е такова защото чакат още малко за да се въоръжат както трябва и тогава, ах тогава какъв леш ще пада, ако досега над 300хиляди украински войници и наемници са убити, ранени и безследно изчезнали, тази цифра ще е просто несравнимо малка с онова което ги очаква в следващите месеци и години!!! Информ бюро украинского наркоманчика бленуваната информация на милиони *** в ЕС и англосаксонските протекторати!!!

228

Българин

преди 1 година

Зеленски да ги обяснява тези неща на българските военни и генерали. Мен изобщо не ме интересува какво е положението на фронта. Те за това са генерали, българските. За да се бият на фронтовете, а не в българското НС. Честита да е Новата 2023 г. на г-н Путин.