287

Анонимен

преди 1 година

До 323.Знаеш ли колко села има около Бахмут и украинците са се скрили във всяка къща,,а колко фабрики има,които се използват като укрепления.Но как така украинците,които твърдяха,че побеждават се оказаха в тая ситуация,нали като побеждаваш трябва да напредваш,а не да се отбраняваш.Май нещата опират до това,че не те побеждават,а дали руснаците ще им разбият отбраната.

286

Странно,

преди 1 година

.. изравнят някой град руснаците със земята, а после твърдят че са го били ... "освободили"? Нещо не се връзва!

285

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 326 - Закрити са.

284

Анонимен

преди 1 година

КАКВО стаНА с лабораториите на сащ в укра ?

283

321

преди 1 година

От 321 - Е пак три миусчета. Какво лошо казах? Кое е лъжа, кое е неочно, кое е подвеждащо, ко е е грешка? Нищо! Само злобата ви.

282

Анонимен

преди 1 година

14 така от Англия, ама след месеци. 20 танка от Гемрания, ама били още в ремонти, а след половин година, още 20. Послед другите щели да пращат по 4-5. И накрая, мооооже би, в рамките на гоидна, ще има 100 танка, дето са по-модерни от модификациите на T-64 и Т-72, с които основн разполага Украйна. Ама няма проблем - нали четем, че един украйнски танк е равен а близо 10 руски.

281

Анонимен

преди 1 година

Преди няколко месеца Пармезан лично обяви, че били влезнали в Бахмут. А Бахмут продължава да е украински! Как става това?!

280

Анонимен

преди 1 година

До Колко да е патово ?, доколкото си спомням, русофилите преди три дни обявихте Клещеевка за превзета. Днес пак я "асвабаждават". Как става това?!

279

Анонимен

преди 1 година

Берлин не желае да прати Леопард, поради същите две причини, поради които САЩ и Израел не искат да пращат най-модерната си техника - Първо - Ще ескалира положението. Творо и по-опасно за тях - руснаците може да заловят последните модефикации, да намерят как да им се противопоставят, дори да почнат сами да си правят. Ех, за евреите има и трето - Зеленски награждаше хора, които си тутаират свастики ...

278

Анонимен

преди 1 година

Иска му се на Зеленски да е патова, ама ситуацията си е МАТ.

277

Колко да е патово ?

преди 1 година

Тази сутрин и Клещеевка е свободна. Обръча около Артьомовск се затваря.

276

нм

преди 1 година

Какъв пат бе, храбрите руски войни-освободители са вече до Берлин. Там нали мръзнат и нямат газ, та са сковани и няма да могат да организират съпротива. шах и мат европеецо : D : D

275

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Путин решава какво ще става.Замислете се защо НЕ ТОЙ, а Зеленски се държи като П Р О С Я К-ДАЙТЕ ПАРИ,ДАВАЙТЕ ОЩЕ И ОЩЕ...

274

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛКАТА НЕ Е В ПАТОВА, А В ШАХОВА СИТУАЦИЯ ЩОТ САМО ОРЪЖИЕ ИСКА ЗА МИР ! ....СКОРО МАЙ ЩЕ Е В СИТУАЦИЯ НА СЪРМИ /АКО МУ СПРАТ КРАНЧЕТО НА ДОСТАВКИ/....

273

бам

преди 1 година

Ама как патова?!? Храбрите руски войни-осовобители с тяхната 60км колона са на един час от Киев, нали завладяха вече летището там, до няколко часа пада Украйна. Ще сложат край на фашизма и наркоманията. Най-накрая свободна украйна ще се присъедини към свободен Беларус. Нито Бил гейтс в ваксините/чипове, нито сина на байдън и 100те му лаборатории в Украйна, може да ги спрат вече.

272

Светът е Украйна

преди 1 година

Кво лошо?Нищо лошо..Само празни лозунги

271

Анонимен

преди 1 година

"Кисинджър:Украйна ще бъде в НАТО и Русия трябва да се примири с това. Между другото Хенри очевидно обърна палачинката." - Не думай ...

270

Пешо Z

преди 1 година

Нищо няма да доставят,ще има завземане на западната граница в скоро време от руснаците.

269

Анонимен

преди 1 година

Евгений Пригожин:Смело можем да кажем,че селището Клешчеевка, което е едно от важните предградия на Бахмут,е напълно взето под контрола на подразделенията на ЧВК Вагнер.Клещеевка е освободена.Около Клещеевка все още се водят ожесточени боеве. Зомбитата се вкопчват във всеки метър от земята. Противно на различни мнения, че зомбитата бягат от Артемовск, това не е така. ВСУ работи ясно и хармонично.Но така или иначе частите на ЧВК "Вагнер" вървят напред метър по метър. Селището Артемовск ще бъде превзето.

268

Анонимен

преди 1 година

Основният претендент за поста генерален секретар на НАТО Христия Фридланд (понастоящем вицепремиер на Канада) каза: Ние на Запад трябва да разберем, че изобщо не правим услуга на Украйна, както се казва. Като снабдяваме Украйна с оръжия и както съвсем правилно посочи Зеленски, като предоставяме на Украйна парите за да спечели войната ние действаме в собствените си интереси. Може да се добави,че САЩ и НАТО (не без помощта на самата Канада)всъщност организираха тази военна конфронтация.