327

Анонимен

преди 1 година

Износителите на терор са едни други... Онези - световният жандар и разпространител на "мир и демокрация" чрез самолетоносачи...

326

Отврат

преди 1 година

До бг боят настана ...... Микса който си направил прилича на противна чалгария , обилно гарнирана с евроджендърия и сервирана по краварски.

325

Не пия и не пуша

преди 1 година

В новините днес по медии в чужбина се изтъкна новината,че Зеленкьо наистина е изпратил Заповед до посланиците на Украйнав Полша, Румъния, Чехия и Германия да започнат да правят списъци на млади укринцидо 35 години. За да бъдат депортирани в Украйна на разположение на неонацистите в Киев. Има секретно решение на НАТО че ако не се попълнят воените поделенияс нова жива сила за борба срещу Русия, липсващите бройки ще бъдат попълненис командировано "пушечно месо" от Полша, Румъния и България

324

РАЗБРАХМЕ

преди 1 година

Щом нашмъркания говори за патова ситуация, значи урките са пред тотален колапс

323

Анонимен

преди 1 година

Зелено джудже което мобилизира от днес насилствено от 18 до 65 ,освен това запада вече мисли да събира избягалите мъже в армия и да ги хвърли в огъня.Западните нацита след преврата 2014 се надяват с чужда кръв да налапат всичките богатства и ресурси ,но са забравили че е лоша идея да делиш кожата на мечката докато не е убита .

322

мдаа

преди 1 година

Браво !един актьор се изправи срещу едно джудже кагебистко подло и жестоко ченге и го нокаутира

321

бг боят настана

преди 1 година

Кураж Украина вярна сговорна вий не сте вече рая покорна нека с тоз удар Путин да смажем нека му гордо братя докажем че сте строшили руски окови ,че сте свободни а не робове

320

До Българин

преди 1 година

Абе льольо - ти на ли не си мислиш, че руснаците ядат доматите колците? Ако решат ще унищожат Украйна за секунди и дано такива като теб не си въобразяват, че Русия ще загуби войната. Това няма как да се случи при всичките танкове и самолети и вартолети, които се дават. И нали не си мислиш, че тази танкове и самолети се управляват от укроинци. Това е война между САЩ и Русия, в който Русия ще победи.

319

В Давос

преди 1 година

най-богатите хора в света са си показвали снимки на добре оборудвани бункери в Нова Зеландия. И са обсъждали къде учените предполагат, че ще има най-малко радиационно замърсяване.

318

Руските

преди 1 година

ТРОлеи днес здраво поддържат горещите линии. Явно нещо се тъкми. Какво ли? Хххх.

317

Анонимен

преди 1 година

То само на него му изгледа патова,ама пред западните страни,които са далече иначе не му остана и боеспособна армия.Не може да си признае загубите,за да не спре евентуалните доставки на оръжие.И,какво се получава тия евентуални доставки струват живота на войниците му.Ама с тях евентуално ще има и финансиране,а къде ще отидат тия пари,в негови и на приближените му джобове.

316

Анонимен

преди 1 година

Е, как патово?! Нали до вчера громяхте нашествениците и щяхте да си връщате Крим???

315

Мистерия

преди 1 година

някаква тайнствена сила въвлича държавите в предприемане на странни и нелогични действия...Две години Ковид, сега война в Украйна... Странното е единомислието на елитите и безмълвието на народите... А Зеленски се отчита и оправдава пред кукловодите.

314

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

е най-обикновено ***

313

Анонимен

преди 1 година

Айде бе ,няма ли кай да те гръмне ,та да изчезнеш от екрана !

312

тя

преди 1 година

Тоя вече ме вбесява : още и още - оръжие , пари , помощи , гледайте ми украинските "бежанци " и "работете европейци за нас ,щото си имаме проблеми " !

311

Анонимен

преди 1 година

Кога ще го гръмнат вече тоя???

310

ПроСоТо

преди 1 година

не е ли по-добре Зеленясалия вместо да се обяснява,просто да напусне сцената и да остави укрите да решават кое-какво ?

309

Анонимен

преди 1 година

Путин престоява под земята, да привиква с пръстта!

308

йуХ Голям

преди 1 година

Продължението:Накрая платил 100 гроша глоба и го пуснали по живо по здраво! И кадията го питал на изпроводяк: "Що яде и солта и тоягите като накрая пак плати?"Сега заменете българин със Зеленски и кадията с Путин и всичко става - Актуално състояние.....