53

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

До до 49 : ЯВНО ВИЗИРАШ СЕБЕ СИ

52

Анонимен

преди 1 година

Той се е отзовал на сигнал, който е регистриран в системата и трябва да бъде докладван т.е не е проверка на случаен принцип. Използвал е тест, който е регистриран и най- вероятно цялата ситуация е заснета на камерите на патрулката.Да вземе подкуп в този случай би била върховна глупост. Просто е взел правилното решение в тази ситуация.

51

Де путат

преди 1 година

Не могат да скрият 50 000 полицаи, зад този със снимачката

50

ууу

преди 1 година

До Георги И защо си мислиш, че е расъл при социализма, а не е продукт на демократичното консуматорско общество. А и май си забравил, че чейнчаджиите от 90-те, предимно крими герои, станаха вече бизнесмени и се наричат гордо "евроатлантици"?

49

Пабло Ескобар

преди 1 година

Тоя кой знае как го подиграват колегите, честният ушев. Все пак като не става със сребро, има и олово муахахаха

48

до 49

преди 1 година

А за Евроатлантика е нормално да е *** шаран и да вярва, че всичко което му казват другите евроатлантици е най-правилно. Хора с хралупа на раменете вместо глава.

47

Георги

преди 1 година

Браво на момчето!! За всеобща радост в новото поколение растат и хора със засилено чувство на патриотизъм, чест и достойнство. Особенно последните две са убити у хората расли през социализма. Там се издигаха ***, хора на които им е набито, че от тях не зависи нищо. Типичен пример е коментара на "Бай Илийчо". По-лесно е да наречеш някой който те превъзхожда "балък" и така да замажеш собственото си безличие и слабост

46

ЧОВЕК

преди 1 година

ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ.

45

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Поклон пред тези родители отгледали и възпитали този достоен млад мъж.Бъди здрав българино!Ти си пример.че все още има надежда за България! ЕВАЛА НА ТОЯ КОМЕНТАР

44

Кандидат за орден--

преди 1 година

--,Гюро Михайлов -- 1-ва степен ,, Сега по-сериозно или ще го изгонят или никой няма да иска да работи със него ! Прекаления светец и Богу не е драг ! Нали знаете няма идеално гладко тяло !

43

Бай Илийчо

преди 1 година

Вярну ли бря ? Е тоаа егати балъка! Тоо биа,биа, ама чак пък толкоз ? Прекаления светец и богу не е драг бря?

42

Cartman1912

преди 1 година

До АнонименКорупцията и липсата на закони са характерни за Русия. Докато корупцията я има навсякъде, на Запад поне са чувствителни към нея и разчуе ли се нещо се действа. В Русия, а и в България все още ако стане скандал за корупция се приема, че всичко е в реда на нещата. На корумпираните се гледа, като на тарикати а на тези, като този полицай, като на балъци. Резултата се вижда в стандарта ни на живот.

41

моето уважение

преди 1 година

Поклон пред тези родители отгледали и възпитали този достоен млад мъж.Бъди здрав българино!Ти си пример.че все още има надежда за България!

40

до 42

преди 1 година

Еее, със сигурност. Там работеха хората на шкембе войвода! При него нямаше " пропуски"!

39

Анонимен

преди 1 година

"Обяснил е, че има транспортна фирма, занимаваща се с превоз на товари от Турция към България" Тоя сто на сто се занимава и с превоз на незаконни мигранти

38

до 13

преди 1 година

*** гад!Със сигурност ти си един от тези,които рекетират.

37

Анонимен

преди 1 година

Този сириец вероятно така е получил и гражданство.

36

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 14 Опасявам се да не уволнят момчето. Излага гилдията.Ще го обявят за непригоден.Не може да се впише в колектива.

35

Анонимен

преди 1 година

Този е на най ниското ниво . От него нищо не ще ги вземе следващият в ерархията . Не осъзнава каква глупост прави.Колониална краварска демокрацията

34

Анонимен

преди 1 година

Този полицай е бяла лястовица сред врани!Като чета какво се пише за Младенов ,ако е вярно е отчайващо .