73

Анонимен

преди 1 година

По всички РПУ-та му се смеят на акъла. Колеги...кажете и вие нещо...

72

Дон Кикот

преди 1 година

Не е тайна, че Ушев се става с връзки и там случайни едва ли се допускат но не вярвам да са му подхвърлили 10 бона прекалено много ми се струва за да е реално.

71

:)

преди 1 година

Какво събитие - полицай отказал подкуп!Направо не знам какво следва - политик спазил обещание или справедлива присъда за престъпник!Да се чудиш що не ни искат в Шенген после...

70

до 65

преди 1 година

Не си прав имаи още един във района на Доспад дебнеше със една червена лада ! Преди 20 г се разправях със него ,написа ми фиш , Може и да епроменил маниерите си ама тогава беше страшен уставняк !

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67е те така, като по американските филми, той по тази логика може и пистолет да извади...

68

Шубе

преди 1 година

Искал е но го е било страх. Още е новичак и няма доверие на началството. Колегааа, споко. Шефа ни пази. Просто 50% отиват нагоре. И те имат семейства за хранене. Сега всички се ядосваме. Ти, че не си захлебил 5 евра с колегата и началника, че не е делнал останалите 5 евра с другите нагоре. Научавай се по-бързо докато не сме те сменили.

67

Анонимен

преди 1 година

Ехааа, изтриха ми коментара в който се описва как работи нашата милиция (ни пази). Браво. Вече всички разбраха, че и прасчо захлебва от милиционерите.

66

Анонимен

преди 1 година

Как с белезници е пуснал 10 хиляди евро на земята ?

65

Абе ей тва момче...

преди 1 година

...го правете Главен Секретар на МВР и да се почва чистката в тази институция най-после.

64

Алоу МеВеРе

преди 1 година

Така като го рекламирате този, излиза че е единствения служител на МВР, който отказва подкупи. Макар че...като се замисля може и да е така де.

63

Анонимен

преди 1 година

Уникална държава. МВР се хвали със служител, който отказал подкуп! Интересно щеше да е да видим реакциите от другите МВР-та в останалите европейски държави на тази новина.

62

Анонимен

преди 1 година

По принцип в белите държави за подобно нещо надали ще има медиен цирк. Служител на МВР, който си върши работата съвестно. Но у нас разбира се е нещо за книгата на Гинес.

61

Анонимен

преди 1 година

Стана сензационно да се счита, когато полицай е отказал подкуп!! Ами то си е сензация! Направо да го наградят с орден! Той в направо единствения сигурно! Или МВР иска да изчисти имиджа и си правят ПР! Каквото и да е, МВР не може да изчисти репутацията си! Това е!

60

yeehaa

преди 1 година

Смятайте що за държава, когато МВР прави самореклама със служител ОТКАЗАЛ подкуп. Уаууу!

59

тулуп

преди 1 година

Данчо полицая да взима пример :D

58

Може повечеда загуби

преди 1 година

10 000 евро, но ако те хванат си губиш пенсията.

57

Анонимен

преди 1 година

Браво на момчето

56

aZ-ът

преди 1 година

присъединявам се към всички колеги написали, че тоя няма бъдеще в родната полиция. На такива, като него се гледа като на проблемни. Цепи се от колектива, не върви със стадото, пречи ни да "работим" и т.н. Предпллагам, че първо ще пратят някой да му обясни спокойно къде бърка, след това ще праятат трима, които да му обяснят пак същото - но с физически средства. Ако и това не помогне - ще бъде преместен някъде, където да се прави на Дон Кихот, но да не пречи на останалите да "работят".

55

Чудно

преди 1 година

Как е попаднало това честно момче в мафията ?Направили са грешка.

54

Колко пъти?

преди 1 година

Да кандидатства за лудницата?Дайте му направление вече.