93

Анонимен

преди 1 година

Новините в България са когато полицай не вземе подкуп, бандит или депутат влезне в затвора, търговец намали цените или банка премахне таксите. Което в нормалните държави се случва от време на време, при нас е голяма новина - нещо нечувано и невиждано.

92

Анонимен

преди 1 година

А тия 10 00 евро които ги е хвърлил на земята, някой навел ли се е да му ги върне? По -скоро веднага са го откарали във ВМА, а през това време някой от ченгетата си е прибрал сумата в джоба да не я отнесе вятъра :)

91

Анонимен

преди 1 година

Щом голямата новина е как полицай отказва подкуп ..... А Ние искаме Шенген, първо ни трябват двама-трима като Кьовеши и да поразровчат за 4-5 години и да опандизят доста ръководни фактори , пък после да мислим за Шенген, Евро и т.н.

90

Koko

преди 1 година

Да го направят незабавно министър на вътрешните работи

89

Анонимен

преди 1 година

Сега ще направят и филм за него. Някой ще му напише и автобиография "Човекът, който три пъти е отказвал подкуп!".

88

в царстото на лудите

преди 1 година

нормалните смятат за луди

87

Анонимен

преди 1 година

партньорът му не е доволен, щеше да всмукне 10 бимбара

86

Анонимен

преди 1 година

Жена му дали знае?Представям си как си седя вкъщи и гледам новините. И в този момент показват мъжо и съобщават, че е отказаал 10 000 евро. И не стига сегаа, а ми и преди е отказвал!Та започвам да се чудя точилката или да подготвя, брадвата или да потърся в мазето старата ловна пуша на дядо.

85

Анонимен

преди 1 година

Да го прехвърлят във вътрешна сигурност и да не го оставят като редови , защото околната коромпирана среда ще го смаже.

84

Реално Погледнато

преди 1 година

Докъде я докархме? Български полицай не приема подкуп,и това се превръща в национална новина?!?!??!! Срам, и то голям срам.Иначе погледнато,полицаят ако беше приел подкуп,това вече щеше да е нещо съвсем рутинно,и едва ли би било достойно за новина.Или поне така би изглеждало.

83

птица

преди 1 година

Нарочили са го, горкия, докато не приеме, няма да мирясат.

82

a

преди 1 година

Голям цирк. Щом и това е "новина" няма бъдеще за това населено място.

81

aZ-ът

преди 1 година

а на родния умнокрасивитет - основно чичаци с увиснали таш... искам да им кажа едно - молете се Вова да живее. По възможност дълго. Че в момента, в който умре ... Жална ви Райна ... Николай Патрушев никак не е толкова мек и жалостив като Путин. Този студен, като камък човек въобще няма да се церемони с вас. При ония там ... Политковская, Немцов ... има мнооооооогггооооо място още свободно.

80

Хамсалак, сър

преди 1 година

Дайте му един тиквeн медал на момчето, да се порадва малко.

79

Шломо

преди 1 година

Всички се възмущават когато кукерите взимат подкупи, но един голям % yьовци с малки yйчета дават рушвети, вместо да си понесат последствията!

78

ПроСоТо

преди 1 година

е,май има "светлина в тунела" !...Както се изразява Швейк :-"Сред къклицата,госин поручик, винаги ще се намери и пшеница"..

77

Голямата картинка

преди 1 година

Браво на полицая. Когато силно преобладаваща част от населението (над 80%) започнат да мислят по този начин(да не се изкушават да дадат или приемат рушвет, независимо от ситуацията и размера), тогава ще дръпнем нагоре. Лошото е, че не наблюдавам подобна тенденция :-(

76

Klaus

преди 1 година

Прекалено евтин PR трик . Тези който имат очи и уши - виждат и чуват .

75

Анонимен

преди 1 година

Това е трик на МВР и всички се хващате...... да кажат хората ето виждате ли полицаите са читави хора... пускат по един такъв от време навреме да замазва очите на плиткоумните... Хората милиарди крадат и никой не ги бара щото са на ръководни постове в държавата, този отказал рушвет....браво на МВР

74

Анонимен

преди 1 година

До :)глей ся не да се права много на адвокат, ама най-вероятно и на теб някой да ти предложи 25 пъти повече пари от заплатата ти, има 99% шанс да ги вземеш и да се нарпавиш на луд