188

таня

преди 1 година

путит убеден че никога няма да победи Украина

187

Анонимен

преди 1 година

Украйна печели само войната на пропаганда и лъжи!!!

186

Анонимен

преди 1 година

Първосигнално е да се пише "Путин убеден, че Русия ще надвие Украйна", след като на целия свят отдавна му се изясни, че в Украйна колективният отан води война срещу Русия. Президентът Путин е убеден, че Русия ще надвие колективния отан.

185

Боби

преди 1 година

До Не мога повече "Руските тролеи се презастраховат, наричайки Гугъл измама." Вземи си ВПН достъп до няколко точки по света и вземи най-популярните търсачки започвайки с Гугъл. Търсиш едно и също. Би трябвало да излезнат подобни резултати и по подобен ред подредени с отчитане на рекламата. Пример Гугъл.ру търся елементарен сайт Либ.ру за литература излиза след това пусни същото в Яндекс търсачката едва ли не всяка под категория показват на сайта. (търся автори и фантастика) В Гугъл само платени.

184

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби войната на третия ден. Сега се гърчи предсмъртно и плюе отрова.

183

Анонимен

преди 1 година

Аз лично смятам да поживея,и да видя КАК точно ще се случи казаното! По-вероятно е в Украйна да бъдат разположени американски ядрени ракети!Навремето СССР направи същото в Куба. Дали Русия има сила да спре такова нещо?

182

SS

преди 1 година

Лесно е когато с парите на данъкоплатеца,пращаш оръжие на Украйна,и с това някои доказват колко големи евроатлантици са ! С чужди пари ...?! Но никой няма да отиде на Източния фронт ,нито да прати от евроатлантизъм, синовете или внуците си ! Но ще дойде ден за всичко ще си платите !

181

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ето ти няколко Факта за размисъл: За цялата 2022 руската търговия е в огромен профицит някои месеци надхвърляше 25%. Спада на БВП е към 4%. Промишлеостта има разстеж 0.5% РФ практически няма Външен Дълг. Рекордни добиви селското стопанство които тепърва ще се транспортират към клиенти по целия свят. Приходите от продажба на оръжия са по-малко от приходите от продажба на храни. Независимо че РФ е във практическа Война има капацитет да изнася оръжия примерно 24 Су-35 за Иран...

180

Вучич

преди 1 година

Крим е Украйна, Донбас е Украйна, не можем да подкрепим Русия в тази война.Какво ще каже българския пРезидент, чий е Крим????

179

Не мога повече

преди 1 година

Руските тролеи се презастраховат, наричайки Гугъл измама. Явно се страхуват, че ще извадим данни, които да разобличат лъжливите им опорки. Много сте елементарни, момчета! Защо сте толкова изгубени!?

178

Адмирации

преди 1 година

Скоро от Източна Европа ще има спомен за бивши Държави, които настоящем са в Руската империя! Русия си иска имперските граници и никой не може да я спре! Камоли нацисти

177

За чий бе, Вова?

преди 1 година

За да има какви глупотевини да драскат местните ти изтривалки ли? "Денацифицира" Украйна със смъртта на стотици хиляди и от двете страни ли? Или с десетките милиарди долари щети за страната? Нацитата там бяха нищожно малцинство, но озверелите шовинисти в Украйна вече са мнозинство и омразата им към Русия се оказа напълно оправдана. Ще ги надвиеш в някоя друга вселена. А Русия си затъва кротко без западни технологии, колкото свестни хора бяха останали - изсулиха се. Чудна победа, няма що.

176

Анонимен

преди 1 година

А бе, Боби? Какви търговии,какви глупости говориш! А откъде иде инфлацията, обедняването на народа и срива на руската икономика, ако беше така,миличък?Ами бюджета, който е в "болшая" дупка,защо не го пълнят тез толкова "ползотворни азиатски сделки"? Такава "приказна" Русия, каквото я изкарваш,въобще нямаше да води война, а щеше да гледа собственото си развитие и просперитет на народа си.Ама друг път...

175

До 196

преди 1 година

Има данни на Британското Разузнаване и на Българското Министерство на Външните работи!Като някой умре съобщават да!

174

Боби

преди 1 година

До Не мога повече "Руските тролеи вече си съчиняват статистика." Сериозно ли? Да ти кажа нещо Митниците на РФ не публикуват данни от Юни 2022 година. Данните са от Митниците на Китай и Индия... И най-накрая преди да се излагаш в Ефир вземи попровери нещата в интернет като имаш едно на Ум Гугъл е един от най-големите манипулатори в мрежата и с най-голяма ЦЕНЗУРА.

173

До Припомнете ми

преди 1 година

Ти що искаш бе!? За всеки заминал да се пуска обявление в държавен вестник ли!?

172

Арнолд Шницела

преди 1 година

Аста Ла Виста, Украйна!

171

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност Украйна е ЧАОООО.

170

Припомнете ми

преди 1 година

Колко български евроатлантици заминаха като доброволци на фронта в Украйна? 00000000000Еми делата говорят повече от думите ;))

169

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Бобчи, сладурче, танкове изчезнаха безследно още през Август." През Август започна тъй нареченото КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ на ВСУ. Признавам майсторски взеха ХАРКОВ Евала. Но това е единствения им успех. На всички фронтове спечелиха някакви зони но винаги с ПИРОВА ПОБЕДА(надявам се да знаеш термина). А в съвремения бой танковете не се ползват в защита - голяма тлъста цел. За това има много по-маневрените и смъртоносни РПГ, ПТУР, Гранатомети, Мини, Снайпери...