248

Иванов

преди 1 година

Ами не бъди убеден че ще спечелите войната защото колективния запад няма да ви позволи

247

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Путин, той е мъртъв. Не разбрахте ли?

246

Тошо

преди 1 година

Гарантирано е само едно нещо: че руснаците ще гладуват дълго!А войната ще свърши, когато ръководството в Москва излезе от кабинетите си и ....нарамят пушки!Тогава до 24 часа ще се сключи мирен договор.Щото едно е да даваш указания на таблета, друга е да си ....в окопа!

245

Слава Кокаина

преди 1 година

Украйна скоро няма да съществува на картата.

244

Анонимен

преди 1 година

Ей да не повърнеш в таксито само че клиенти возиш!!!

243

Анонимен

преди 1 година

Оптимист като Боби Михайлов на три ракии преди мач с Люксембург.

242

Ам сериозно ви

преди 1 година

Говоря ! Не блъфирам !

241

Анонимен

преди 1 година

Повръща ми се от форума. Но добре че стана тая война да разбера какво е нивото на непеотроленето. В обществото има потрес и отвращение от вас. Ефекта е точно обратен. Времето ще го покаже. Също така и това че е сложена фирма да тррие нормалността. Може би са назначени чужденци. Тррийте бе времето ще ви изтече.

240

Анонимен

преди 1 година

Значи трриеш критики към не умните трролеи. Тия глупости във т.н. форум и дете от детска градина не би написало без опорки.

239

Анонимен

преди 1 година

Непеотрроловете за пари преписвали непеоопорките които са им дали но тия опорки са огледало на нивото на които ги пишат и преписват срещу кървави пари. Нелицеприятни са доста ниско интелигентни.

238

Анонимен

преди 1 година

Примитивна нация. Позор за вас!

237

Анонимен

преди 1 година

Всички гл'упаци винаги са убедени в правотата си до момента в който получат един удар със caп в празната кратуна... Кървавото, плешиво джyдже не е изключение.

236

Анонимен

преди 1 година

Хитлер и Сталин играели заедно после Хитлер предал Паулус,поиграл със Сталин още колкото може и след което се скрил понеже Сталин му бил командир от Коминтерна понеже той му наредил да играе Хитлер върл негов противник за наддаване към кой ще клони войната,доставил му и продал му каквото може,след което се договорил за примирие за да го приемат незабелязано и след което го приели и повече дума не станало на въпрос понеже действал в тяхна и негова полза като другите големи участници.

235

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер е бил "убеден" че ще превземе целия свят, но явно не му се е получило.

234

Бай Дрън

преди 1 година

265, това се отнася за всяка държава по света. Относно нацизма...всяка държава е нацистка, но ние винаги приемаме страната на единия нацизъм за сметка на другия :)

233

Анонимен

преди 1 година

,,...бг народ не е братоубиец,нацист,антисемит,русофоб..."Грешиш.Бг народ е братоубиец(войната сьс сьрбите),той е нацист(през 1941-44 г.е в сьюз с нац.Г-ния,асимилирва малцинствата по тошово време),той е антисемит(праща евреите в концлагерите от окупирана Македония),той е русофоб и русофил едновременно,както му изнася,по ***...вски се нагажда кьм конюктюрата).Имаш ли вьзражения?!

232

Анонимен

преди 1 година

Хората в Европа от стотици години се трудят да сьздават блага,култура,цивилизация а тия азиатски диваци от стотици години се стараят да затрият всичко това! Но много скоро хората ще си отдьхнат с облекчение и най сетне ще заживеят в свят без тия сибирски кухи кратуни!Идва им края!!!Мьчително и трудно ще е но доброто ще надделее над злото и вредното!!!

231

OZZY

преди 1 година

Ха,и Артьомовск изгубиха укрите!Яко са ги набахмутили и сега "организирано" се предават!

230

Анонимен

преди 1 година

Да Украйна ще спечели войната-но само медийната! Има по голяма армия от тролей отколкото войници и танкове на бойното поле )))

229

Считам, че

преди 1 година

До Мак лайн - велика е оная дето е сгрешила, че те е ПРЪ кна ла! и щерка й също!