228

Мак лайн

преди 1 година

Путин е Велик, слава на Русия!

227

Чудя се

преди 1 година

"В Херсонска област окупантите обират домовете на хората и изнасят оттам битова техника..." и тоалетни чинии!!!????!!! Смятай блатная какъв стандарт е осигурила на поданиците!!!! И нашите ментално дефицитни лилипутинисти я подкрепят!!??? Дерзайте рушисти, дерзайте желая ви истинско рушистко щастие и просперитет, който се равнява на това, да можете да си откраднете тоалетна чиния! Колко ли ум стве но ненапреднал трябва да си за да подкрепяш такъв начин на съществуване и ценности!?!?!?

226

У бре

преди 1 година

В тази болна глава витае неизвестност. Русия не я канят никъде вече. Нито в Давос(икономика и политика),нито в Мюнхен(отбрана и сигурност), даже и на най-голямото ИТ изложение им бе отказано,с обяснението, че е поканен Китай,и без това всичко свързано с технологиите в Русия,се прави там.Русия става нежелана, фейк държава с фантомен и безочлив управник.

225

Анонимен

преди 1 година

Да Украйна ще спечели войната-но само медийната! Има по голяма армия от тролей отколкото войници и танкове на бойното поле )))

224

Гошо

преди 1 година

Русия има най голямата и силна ....парадна армия. Всичко друго е фалш и лъжа при тях.

223

Дали?

преди 1 година

"2рата армия" в света вече 11 месеца повтаря как ще победи Украйна. Дали?

222

до 251

преди 1 година

Не знам какво е казал великият Шолци, но знам че думите не правят реалност. Също така прочетох какво са казали китайците. А ако великият Шолци разбираше нещо от военно дело, нямаше военният министър на Германия чак сега да си подава оставката.

221

Анонимен

преди 1 година

Е, то не е само Путин убеден в това естествено развитие на събитията. Всъщност, все повече хора са убедени в победата на Русия, независимо от включването на НАТО. Тази победа обаче ще бъде голям резилик за непобедимия Алианс и "проспериращия" Запад. Ние в България, както винаги през последните 110 години, сме от страната на булката. Защото имаме умни и независими управници.

220

Анонимен

преди 1 година

Колкото за три дена война и после парад в Киев имаше, толкова и победа ще види Путин.

219

Гледайте ли на Шолц

преди 1 година

Изявлението днеска русофилчета? Войната ще свърши когато Русия загуби - кратко , точно и ясно ! Без шикалкавене, без двусмислие, без заплахи и празни приказки като при Кремълските.

218

Нато

преди 1 година

Следва разпад на РФ.

217

Коко

преди 1 година

LolКога?Миналата година твърдеше същото..Слаба нацияСлаб лидер!Ако беше някой друг досега да са ги смачкали

216

Анонимен

преди 1 година

Новите доставки на оръжия няма да донесат мир на Украйна, пише Times of India. Продължаването на военните действия не е от полза за никого, освен за американския военно-промишлен комплекс, а ескалацията е изпълнена с тежки последици

215

Анонимен

преди 1 година

Великобритания заяви, че ще предаде танкове на Украйна, още един железен начин за увеличаване на интензивността на конфликта през идващата пролет. Западните съюзници на Киев засега се въздържат да доставят основни бойни танкове западно производство. Сега Финландия и Полша се готвят да се присъединят към Обединеното кралство и да предоставят на Украйна произведени в Германия танкове Leopard, при условие че Берлин получи съгласието. А министърът на отбраната Лойд Остин ще бъде домакин на среща на съюзническите военни лидери тази седмица и на срещата се очаква да бъдат обявени големи нови дост

214

Анонимен

преди 1 година

без съмнение

213

Анонимен

преди 1 година

Все тая кой ще спечели братоубийствената война между славяни, те славяните вече са я загубили. Англосаксонците вече спечелиха войната още с началото на войната.

212

Анонимен

преди 1 година

Като оставим настрана клишетата в думите на политиците, май няма нормален човек, който да се съмнява.

211

да

преди 1 година

путин си свърши работата, върна си руските области с руско население и това е - другите да си крякат като жаби в гьол!

210

Анонимен

преди 1 година

Значи вече и той знае, че е загубил

209

Анонимен

преди 1 година

Подводницата нов клас Мацква беше ли по план? За един приятел питам.