34

Анонимен

преди 1 година

"Русия трябва да бъде жестоко наказана за много години - тотално изолирана от света".......................Ще ти повярваме, че не си платен троллейбус, когато със същия праведен плам осъдиш работодателите си за Ирак, Сирия, Либия, Сърбия и тн.

33

Ауу!

преди 1 година

Сега зеления надрусан киевски плъх дупка няма да си намери!

32

Анонимен

преди 1 година

Нищо особено не е станало. Война е. Утре същата съдба може да сполети Шойгу или бункерния сурикат в Кремъл.

31

Христо Христов

преди 1 година

До 31 "Нас насила ни добавиха инфлация и плащаме войната срещу Русия. " - що насила? За 2 години имаше 4 избора за НС. ВИЕ си го избрахте, ама сте про'с'таци да го вденете и затуй ревете.

30

зелените -

преди 1 година

Хайде покажете повече Соледар-ност! :):)

29

Уаааууу колко удобно

преди 1 година

Старите похвати от времената на Савецкия съюз не са забравени, те са специалисти в обезпечаването на подобни "авио-инциденти", особено когато се касае за някое високопоставено лице на борда ... а така се надявахме със западното оружие да нахлуе и западен манталитет, но уви, старата песен на нов глас!

28

ЗАПОЧНА СЕ!

преди 1 година

Тази операция за разваляне на Русия се обърка и сега запада ще разчиства. Явно излиза немислимо скъпо! Всички свидетели ще бъдат 'слуайно' загинали. Украйна ще бъде разпарчетосана за да покрие поне някои от загубите!

27

Христо Христов

преди 1 година

Чистката на режима в киев започна...

26

ZV

преди 1 година

Ами така е като пушат във вертолета)

25

кубанская столица

преди 1 година

До АдмирацииРадостно слиша, как добре пишеш: случайно... Особенно за малки кутия, балтийские министъри. Случайно...

24

Анонимен

преди 1 година

Пуста гъзария- няма да се движи с нормален транспорт ще лети с хеликоптер защото е баровец.Жалко за невинните. Сега ще кажат че са видяли лично Путин с отвертка в едната ръка и гаечен ключ в другата да се мотае около хеликоптерът тъкмо преди да излетят.

23

Анонимен

преди 1 година

Долните русофили и руснаци продължават да лъжат, че Соледар е превзет, а днес лично Пригожин призна, че е сгрешил и половината град е под контрола на Украйна....

22

Пепелац

преди 1 година

Противниците на войната започват да бъдат избивани от запада. Гробищните могили се увеличават в геометрична прогресия. Майките и жените на " безследно изчезналите" окраинци задават въпроси... Глад, студ, смъ*рт, нищета, безбъдещност, пушечното месо на запада, постепенно започва да придобива зачатъци на мозъчна дейност. Нас насила ни добавиха инфлация и плащаме войната срещу Русия. Ядрена окраина в лайН*АТО умря, преди да се роди. Бизнесът на ВПК на сащ се възражда...

21

Анонимен

преди 1 година

Хеликоптерът, модел DSNS ES-225, се е запалил във въздуха. Имало е шум, после светкавица и експлозия.

20

Пижо

преди 1 година

Толкоз е зле положението на Украйна, че по-зле ще стане само, когато Запада си избърше за**ка с тях и ги захвърли на сметището, което съвсем скоро ще стане. Клоунът трябва незабавно да се махне! Следващият хеликоптер е за него!

19

Анонимен

преди 1 година

Статията е прекалено дълга (точно по американски), а информацията в нея е представена (пак по американски) с максимално много ЖАЛ, ХИПЕРБОЛИЗИРАНЕ и т.н. А реално просто са умрели още хора, както е било и вчера, и оня ден, и изобщо в последните 11 месеца.

18

Анонимен

преди 1 година

В живота всичко е възможно, а особено във война. Жалко само , че кремълския пcиxoпат е късметлия или има много двойници.

17

Анонимен

преди 1 година

"главният порицай" ,"разследването на катастрофа на самолет" , "Монастирски дава редовни актуализации" .... Редактори няма ли ,след като "писателката" не умее сама ?

16

София

преди 1 година

Има една много, много стара приказка, която гласи, че който копае гроб другиму сам пада в него.

15

За православните

преди 1 година

Това е за православните хрмове! Явно действията на сатанистите са забелязани и сега са повикани отгоре за обяснения!