94

Анонимен

преди 1 година

Манастирски беше свой човек в правителството на президента Зе-клоун. Той бе основен играч в отбора на Зе. Кой го качи на борда на тази плачевно известна "СуперПума"?

93

Реалист

преди 1 година

Подобно на катастрофата с полския самолет подозираме пак руснаците. Най малко затова,защото тези човекомразци са способни на това.

92

Бай Иван

преди 1 година

Да бе, този го изкараха че е по-известен от Роналд Рейгън

91

Анонимен

преди 1 година

Eurocopter Super Puma отдавна е обявен във Франция за опасен. Още по времето когато украинците са го купували се е считал за опасен и имал техническо проблеми. Решили са да минат по евтино, да икономисат пари.

90

Анонимен

преди 1 година

Айде айде.. вече стана ясно, че е свален от укро ПВО-то!

89

Анонимен

преди 1 година

Тоя Монастирски в едно интервю каза на един западен журналист, че нещата в Украйна ще се оправят когато Путин умре. Да внимават кълнящите какви ги плещят.

88

Анонимен

преди 1 година

Опаааа.

87

Гошо

преди 1 година

Какво толкова ще разследват Руснаците са стреляли с ракета по детската градина и министъра като я видял, насочил въртолета поел удара ,по този начин със саможертвата си не дал възможност на врага да изпълни пъклените си намерения ,следват размествания и уволнения в руският ГЩ

86

Хмх

преди 1 година

А може ли и за нас няколко от тези вертолети? В случай, че Рашков бърза за някъде. Или Кирето примерно...А сега сериозно - тия верно си избиват сами народа. И децата в детската градина даже. Верно май са бракувана стока.

85

r3v0lv3r

преди 1 година

До Адмирации глупости, полската армия е по-силна от украинската, а и може да разчита и на натовска авиация. Трябва да си много заблуден, за да вярваш, че в момента русия може да спечели конвенционална война срещу НАТО. Руският план да минат на парад през Украйна и после да се сбият в Полша с НАТО се провали.

84

Shark

преди 1 година

Значи първо се говори за министрите, а после за загиталите деца. Укрофашистите избиват собствения си народ. Жал ми е за децата и за обикновените хора, принудни да търпят простотиите на един психясал наркоман и бандата му от фашисти.

83

Бай Х

преди 1 година

До колкото разбрах,май украинци са избитите,но на някаи им се иска да са все руснаците,ей голям мерак,хаха

82

Анонимен

преди 1 година

Така се случва като взимаш бракувани въртолети. Още 2016 французите се усетиха, че са пълни *** след като един се разби, като причината беше откъсналото му се витло. След този инцидент цяла Европа спря да ги използва, а през 2018 Франция ги пробута на Украйна.

81

Чефо

преди 1 година

Искам и аз да се присъединя към общото усмихнато настроение във форума с изключение на шепа болни хора мозъчно простреляне които пеят в един хор с Бандеровците и евроджендърите. Довечера почваме банкета !Още един повод да кажа че се гордея че съм българин!

80

Анонимен

преди 1 година

Как беше" Путин е смъртно болен,но ще доживее да види победата на Украйна".

79

Темерут

преди 1 година

До Анонимен 100 Какви братя са ти онези от онази чугунолеярна свво*лоч. това е най-долното племе, най-пияното и най-некадърното, най-немислещото и най-добре рушащото това, което другите са създали.

78

Рогатият

преди 1 година

До сина - То пък настоящият Президент е ангел небесен. Това че лети из небесата и кара самолет не го прави ангел, нито факта, че може да прави коремни. Тя и *** може да кара колело и да се върти на лоста, но не я правят директор на цирка.

77

Анонимен

преди 1 година

Човек като чете из форума, му се струва че България се е превърнала в територия с популация от зли човечета.

76

До Адмирации

преди 1 година

С яд и болка мога да заявя че сте на 100 % прав.Нещата не вървят добре за нас и се учудвам на хората които не го разбират

75

Адмирации

преди 1 година

Нацистка Европа да гледа хубаво какво я чака! По всичко личи, че Украйна пада, Полша тихо се свива и моли западна Европа да прати желязо, но вече и те виждат, че нещата отиват на зле. Мине ли се през Украйна и Полша, централна и Западна Европа, ще падат като круши! Джеендарскките страни трудно ще се бият с меки китки