54

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да изпращате на Урайна ПВО-системи, това е най-добрата възможност, да се самоунищожи

53

Анонимен

преди 1 година

Тази светкавица ще да е най вероятно някоя руска ракета.Но каквото повикало това се обадило.Нямаше нужда да ядосват Вовата.А както знаем Вовата не прощава такива неща.Строг но справедлив.

52

Джуджетландия

преди 1 година

Джуджетата са свалили хеликоптера с лазерен съветски лъч изстрелян от Луната.

51

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия има около 20 хиляди танка, като от тях около 3 хиляди са годни за употреба и 3 хиляди вече унищожени от украинската армия . Украйна има не повече от 1000 танка.

50

Анонимен

преди 1 година

Не е тайна че Батко наш-Бандера е бил на другият бряг.Има много доказателства за това.А колкото за тази катастрофа някак си точно след разгрома на бандеровците при Соледар се случи,както и случая със жилищната сграда.Много съмнителни съвпадения.

49

сина

преди 1 година

всички знаем, че момчето не е добре. Не е добре и брадатия, не е добре и буци, не е добре и кОрнела, не е добре и варненеца. Най-адекватен изглежда Янев, въпреки че не съм му фен, щото и неговата партия е лабораторна, като ИТН, ПП, ДБ и тем подобни. Поради това, че всичики тези не са добре, сме на този хал вече 2,5 години, и ще продължим! Добре, че президент не ни е плевнелиев-банов през цялото това време !!!

48

до 56

преди 1 година

Като се вижда колко са корумпирани смятате ли, че поне 70% не са просто цифра и дори, за да тръгнат трябва цялостна реновация.

47

Според укромедиите

преди 1 година

Тия с вертолета са търсили гореща точка. - Явно са я намерили!

46

дедо Ташунко

преди 1 година

Не ми пука за вътрешния министър и неговата клика, мъчно ми е за невинните дечица от детската градина. Да прости Бог невинните ангелчета. За тях - нито една дума!

45

L.

преди 1 година

Това е заради преследването на Украинската православна църква и нейните духовни лица. ТОЙ обикновено не действа така внезапно, явно вече му е писнало от yкрите.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия има около 23 хиляди танка. В цяла Европа няма и 1000 танка, и то все на различни армии различни стандарти.

43

OZZY

преди 1 година

Интересно,за Люся Арестович каква смърт са подготвили!Все пак нарече Зеле "айдиът" в интервю на 13.01.

42

Анонимен

преди 1 година

"За успешно контранастъпление са нужни поне 300-400 танка".................Именно. Макгрегър коментира бляновете на Залужни така: "Той практически иска втора армия", с подтекста, че първата вече я няма.

41

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше 2300 танка, колкото Турция, най-голямата армия в НАТО. И за 2022г и дадоха още няколко хиляди руски танка от източн Европа - около 7 хил танка имаше. Къде са сега тези танкове? Защо наркомана проси танкове?

40

белото не стига

преди 1 година

От шубе, зеления надрусан киевски плъх сега ще стигне с копане чак до ядрото!

39

Анонимен

преди 1 година

По голямата война се водеше в Русия, но там вече приключи - в Русия рублевия капитал окончателно победи доларовия капитал.

38

Няколко неща по

преди 1 година

повод тази трагедия. 1-во, тази трагедия е по-голяма трагедия от руската ракета в Днепропетровск. 2-ро Стемоусов също загина в инцидент, само че под чужд флаг. 3-то Вярно ли е, че Арестович бил уволнен след изказването му по повод руската ракета в Днепропетровск? Честно казано, има си почерк на СБУ. Остава да се изясни причината за тази "случайност".

37

Христо Христов

преди 1 година

Посрещачът в Харков да се готви и той...

36

Анонимен

преди 1 година

2022г и Специалната военна операция отрязаха Русия окончателно от запада, загниващата западна икономика и финансова система и я спасиха от социален взрив и от великата депресия която е неизбежна за запада. Скъсването със запада даде шанс на Русия да започне възстановяването на икономиката си. Русия вече изгради голям дял от несуровинни високо технологични икономически отрасли които не зависят от запада.

35

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията няма нищо общо с войната в Украйна. Инфлацията е резултат от рухването на западната капиталистическа система. Всичко което Маркс предрече за рухването на загниващия капитализъм днес се случва пред очите ни. Гангрената и загниването може да продължат много дълго, но не и в този случай, вече са в наппреднала фаза.