275

До 304

преди 1 година

Ти правиш ли разлика между майчин и чежд език?? Англия трябва да нападне целия свят и България тогава! Много хора говорят английски..

274

von Newmann

преди 1 година

До Боби - Ще ти отговоря аз, като те попитам, защо в повечето от нидерландските (холандските - Холандия е част от Нидерландия) се говори на английски, а не на дач. Така е и в норжежките клипчета, в датските такива и в шведските клипчета. АББА пееше САМО на английски, напирмер, не на шведски.

273

Боби

преди 1 година

До До еди-кой-си Само ми отговори на следния въпрос: Защо 90% от клипчетата в нета пуснати от Ъкраинци се говори на Руски език не на Украинска Мова.

272

Украйна

преди 1 година

Не съществева като държава, тя никога не е съществувала в миналото като самостоятелна такава НИКОГА. Екраинци също не съществуват, както и украински език. Украинския език е изкуствено създаден след ВСВ от бандеровците, полски и румънски фашисти. Краден е от полския, румънския и руския. Затова е и най сиганския език.

271

Омъжена за украинец

преди 1 година

Човек, нито някога си чувал украински! Нито си бил в Украйна! Нито познаваш украинци! Нито говориш украински! Нито си говорил с украинци! Само четеш от Западна пропаганда за Начинаещи!

270

Do 298

преди 1 година

Защо в "асвабадените" райони милата раZZия затваря българските училища? Даже и резидентското ни правителства пита Мутрофанавна - пачему.

269

Даааа

преди 1 година

Въобще не ме интересуват тези евтини измамници и циркаджии. Даже съжалявам че има оцелели фашисти

268

Анонимен

преди 1 година

Ми предайте се бе, иначе ще ***

267

Русороб

преди 1 година

До До Алекс - Само да допълна. ЧЕТИРИ са и младата швейцарка, която срещнах преди година на летището в Женева НЕ само говореше и четирите, но и четеше, и пишеше на същите плюс перфектният й Инглиш. Момичето беше на 22 години. Западна Европа и Русия са двата полюса на културата и възпитанието, където Русията носи негативните заряди на цялата проссттащина на славяните.

266

У бре

преди 1 година

Съществува такъв лаф - ВСЕКИ ХИРУРГ СИ ИМА СОБСТВЕНО МАЛКО ГРОБИЩЕ. Путин успя да изгради най-голямото руско, и то на чужда земя!

265

До еди-кой-си

преди 1 година

Руският не е матерният език на украинците, а втори език - езикът на нашествениците. Украинците си имат език, своя култура, свои възприятия за света, които са в разрез със скупщината руски пияндурници в Кремъл. Както колегата беше казал вече в цяла Скандинавия говорят свободно английски, но и имат и техен език, на който си говорят безпроблемно. Това означава ли, че Великобритания трябва да ги нападне, да ги трепе и да ги "денацифицира"? Мръсни путински мундари, смэрт для вас!

264

До Алекс

преди 1 година

Защото Австрия и Швейцария не забраняват немския език! Както Украйна забранява руския..В Швийцария даже има ТРИ официални езика-немски, френски и италиански и никой не го репресират ако говори само един от тях!!

263

Русороб

преди 1 година

Русофилите така са се ошашавили, че не разбират какво пишат, но дълбоко в себе си са идейно убедени, че са заложили на куцото магаре в едно елитно конно надбягване.

262

Алекс

преди 1 година

В Австрия говорят немски, във Швейцария предимно немски.Най-вероятно в двете държави живеят и германци,но Германия не е тръгнала да ги "освобождава" с танкове и ракети.Разлика в манталитета.Цивилизация срещу диваци и варвари.

261

Боби

преди 1 година

До Алекс Така ли Тогава Ъкрайна е най-терористичната държава в света. Нейните ТЕР БАТи и някои части на ВСУ от 2014 година до сега на регулярна база обстрелват гражданска инфраструктура в Донбас и цивилни сгради. Включително са ползвалии авиация и тежка артилерия включително и РСЗО.

260

Анонимен

преди 1 година

Украйна е суперкорумпирана провинциална държава от третия свят. Но тя е страшно обичана от нашия военно-промишлен комплекс, който Вашингтон държи толкова здраво. За нашия военно-промишлен комплекс Украйна е чиста печалба. Очаквам един послушен Конгрес на ВПК да вдигне залога и да започне да изпраща 100 милиарда в Украйна, без значение кой е на власт там.

259

хйк

преди 1 година

Как се опитвате да оправдавате руснаците ха ха...вечно украинското ПВО е виновно или украинците сами се обстрелват е другата версия. А защо стрелят изобщо по Украйна?

258

До Алекс

преди 1 година

А ти откъде знаеш кой е терорист и чия е тази ракета а??

257

Алекс

преди 1 година

До Боби Втора лъжа-какво ще постигне като гръмне произволен блок? Така действат терористите.Насаждат страх и ужас сред хората.

256

ОФчу

преди 1 година

Русия не е стреяла по жилищният блок, ПВО-то на укропите по чудо прехваща и поразява ракетата, тя се отклонява от курса и пада! Затова ПВО не се базира в града, а в краен случай в кря на предградията! Друг е въпроса защо нашите и Западните Медии не коментират ежедневният и целенасочен обстрел на граждански обекти от укробандеровците вече Девет години!