255

Боби

преди 1 година

Лъжи в статията: 1. Ракетата ударила блока е всичко друго но не и Х-22 - Първа Лъжа 2. Русия се е целила по цивилна сграда - Втора Лъжа - за какво какво ще постигне като гръмне произволен блок в произволен град или село? 3. Премълчава се че ПВО е разположено в града и този блок може да е сринат от зенитна ракета(в този случай наистина е сввалена РФ ракета Калибър или Х-55/101)

254

Малее

преди 1 година

Украинското ПВО убива повече хора от реските ракети! И не само в Украйна! Да не го използват, ще спасят човешки животи!

253

Анонимен

преди 1 година

След като Пропагандист Номер 1 на Украйна- Арестович каза че е Украинско ПВО и го уволниха! Значи трябва да е казал истината веднъж!! Какво геройство!

252

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ра6истите ще отричат да са се целили в сградата. Те наистина не са. Те са се целили в града, а ракетата се е случило върху блока да падне. Това са им "високоточните" и "безаналогови" оръжия.

251

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Русия да започне да носи отговорност за собствените си неуспехи. Не Западът създаде там олигархична плутокрация - те си го направиха. Европа е виновна, че толкова години си затваряше очите заради енергийните ресурси, които надлежно си купуваше. Всички казват, че Путин в началото е изглеждал като прогресист и визионер. Но властта променя хората и ги превръща в чудовища. САЩ си имат своите грехове, но НИКОГА не са били и на крачка от диктатура и затова са най-развитата д-ва в света.

250

Анонимен

преди 1 година

Колко удобно - даже Арестовия каза, че украинското пво е свалило ракетата върху жилищния блок, но не и българските медии. Човекът даже го и уволниха задето само веднъж не обвини директно руснаците. Още повече индиректно става ясно, че украинските пво са разположени в жилищни квартали, а не извън тях

249

Порздтак-руснак

преди 1 година

До Анонимен* Много си се загрижил за западнатa военна техника. Само гледай какво ще се случи на вашите изпосталяли и премръзнали "братушки". Ше ги скапем! Глей сеира и пълней! :)

248

Руснаци, Сър!

преди 1 година

"Езиковедът" по-долу. Да не би думите borderland, marches" да имат и други значения. Ти явно си скаран не само със западните языци, но и с етимологията на думите, а това, че са го превели така в съветската енциклопедия си е техен проблем, като "ван виски виз айс" (едно уиски с лед). Поне да бяха научили, че в САЩ и Канада терминът е "Скоч он дъ рокс". Та така и с останалите им ишменди капели. Руснаци, сър!

247

Анонимен

преди 1 година

Когато САЩ убиваха милиони хора в Ирак, Либия, Афганистан и продължават да убиват, помислиха ли за съвестта си? Индия ги осъди за тези войни?.... И да, нито американските, нито британските, нито германските танкове ще помогнат на Украйна да спечели, но ще помогнат да избият още повече украинци. Това ли искат САЩ и техните слуги?

246

До 266

преди 1 година

Тъй ли? Историята започва през 20 век, а? За Хабсбургите чували ли сте? За Австро-Унгарската империя. За Прусия и Бисмарк? Ми ако Германия сега реши, че Австрия е нейна, щото имало немскоговорящи? Пък там немскоговорящите са от веки веков, а не насилствено принудени, както рускоговорящите в СССР. Ако Австрия реши да прилапа Унгария, щото едно време били една държава. А ако Ердоган заяви, че ние българите тормозим турците в България?

245

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Войната за територии в 21 в. е анахронизъм" Вярно но изглежда ти си от тези дето са съвсем ЗАБЛУДЕНИ. Защо? ЗАЩОТО ЧУВАШ САМО ЕДНО МНЕНИЕ това на ЗАПАД. А защо е този Конфликт в момента? Заради ядреното оръжие на САЩ което буквално е разположено под опашката на Русия. Какво не разбирате ли че в момента Ъкрйна е Карибската Криза 2.0 решавана с военни средства. Знаете ли колко лесно РФ може да ВБЕСИ САЩ. Изпраща един дивизион МРК с по 8 ракети Циркон/Калибър в Куба(с ядрена БЧ)

244

Анонимен

преди 1 година

Войната за територии в 21 в. е анахронизъм. Светът се отвори, благодарение на интернет ние можем да се припознаем с хората от другия край на света. Само Русия не го разбра, те традиционно си живеят с поне 2 века назад. Вместо да се отвори към Европа и САЩ и да се демократизира, те пак се изолираха и пак решиха да дрънкат оръжие - този път срещу много близък културно до тях народ. Русия не понася другите да живеят добре, не понася даже да поискат да живеят добре. Ето, отровиха и Саакшвили.

243

Анонимен

преди 1 година

Според шефа на ГЩ на Русия, Русия не граничи с Украйна, защото такава държава вече няма, а граничи със САЩ.

242

Анонимен

преди 1 година

Русия и Украйна са били една държава СССР и не се знае къде е границата. Както България е била със Сърбия и Гърция в османска и после се бият. Всеки иска да вземе повече, а НАТО се опитва да вземе и от двете.

241

Анонимен

преди 1 година

В зависимост от това как ще се развият нещата от тук насетне, в рамките на няколко години, разделянето на Украйна на почти две равни половини е много вероятно. Всички югоизточни области където руснаците са мнозинство или са приблизително равни с украинското, а това са Донецка, Луганска, Харковска, Херсонска, Днепър (Днепропетровск), Запорожието, Одеска и всички други до река Днепър която ще стане и граница м/у две нови държави. Отдавна се говори за такъв сценарий и създаването на Новорусия.

240

Анонимен

преди 1 година

Според Бан Ки Мун как е записана територията на Украйна в регистрите на ООН - суверенна държава или административен район на ОНД? Да не се окаже, че Путин само напомня нещо, което не се споменава от медиите.

239

Анонимен

преди 1 година

Оказва се , че Украйна нямала регистрирани границии - държавата Украйна на практика не съществува Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува И ние не знаем нищо за това!!! :07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод:Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.

238

до 265

преди 1 година

Нещо си се объркал. Хитлер е роден в днешна Австрия, но е бил канцлер на Германия. Австрия се е отделила по-късно като самостоятелна държава. Също като Украйна.

237

Анонимен

преди 1 година

Украйна щеше да е цяла, ако не беше платеният от Запада Майдан 2014.

236

Анонимен

преди 1 година

Да ми обяснят другарите по-долу каква е разликата между австриец и германец? И откъде накъде ще са отделни държави, след като и в двете се говори немски? *** бива ли така, бе другари путинофили? И парадоксът с Македония е, че македонския въпрос е създаден от любимата ви Мацква. Тя създаде с указ на КПСС "македонска нация", за да могат протежетата им сърби да прилапат Македония. Няма човек, няма проблем; няма българи, няма проблем - максима на любимия ви чичко Сталин.