295

Шефа

преди 1 година

Защо лъжете така безобразно?Въпросната ракета бе свалена от украинското ПВО над блока!Руснаците никога не са стреляли по жилища , това си е приоритет на нацистите от Киев!

294

До 321

преди 1 година

От Омъжена По телевизията синхронизират руския отгоре с украински, както се прави с чужди езици! Гледала съм много такива предаванета!

293

До 317

преди 1 година

Точно в десятката. Същото става днес и в Украйна. Били са колонизирани и насилствено им е наложен руския език, като в Нагорни Карабах, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Беларус, Чечня и прочее.

292

Анонимен

преди 1 година

Ко стана бе победихте ли я Русия вече хахахаха

291

До омъжена

преди 1 година

Сигурно не различава руски и украински, и гледаш ли украински видеа и телевизии? Даже повече от 40% говорят руски, съвсем открито и спокойно! Дори Арестович, само руски съм го гледал да говори! И Наталия Хуменюк, и Жданов! Не лъжете хората които не различават двата езика, че руския е забранен!

290

Анонимен

преди 1 година

И в Сирия има хора, които говорят английски, въпреки американския агресор...

289

von Newmann

преди 1 година

До Омъжена за Украинец - Това е така, защото руският е езикът на настоящите агресори. Новата генерация в Литва, Латвия, Естония например НЕ говорят на руски. Питал съм родителите и децата им, защо? Родителите казват: "руският ни беше наложен насилствено и нямахме шанс да не го учим от училищната скамейка до времето на Горбачов", а младите казват: "Учим английски, защото руски няма да ни трябва, а и не ни интересува нито онази държава, нито езикът й."

288

Анонимен

преди 1 година

Каква драма.. А никой не пише, че блока е ударен от окрайна,а не от Русия..

287

До von Newman

преди 1 година

Майчиният език на тези хора в Хонк Конг е Кантонийз! Те говорят английски в резултат на агресивно насилствено колониализиране на тяхната земя! Тоест били са насила принудени да учат английски! Аз съм против практикта на колониализация!

286

Омъжена за Украинец

преди 1 година

Има много примеризадържави с повече от един офицшален език-Канада, Швейцария, Белгия итн. Те успешно са интегрирали всичките си граждани, какъвто и език да говорят! Един канадец от френско говорящ Квебек е също толкова канадец колкото и от англоговорящ Ванкувър! Това, че Украинският политически елит не успява това, а налага само един официален език над 40% рускоговарящи от Източна Украйна и трагично! Така само губят граждани!

285

von Newmann

преди 1 година

До Анонимен 312 - Точно така е! Въпреки че Хонг-Конг е отново Китайски, няма да имате никакви проблеми, ако говорите английски, но Англия (UK) не ги напада, а и защо да ги напада, когато 60% от бизнес сградите са собственост и СЕГА на англичаните от Острова? По тази път на съждения и Русия не би трябвало да напада Украйна, но руската логика е специална логика, коята не може да бъде тълкувана по никакъв начин, защото е тривиална такава.

284

von Newmann

преди 1 година

До 309 - Има много държави, които говорят освен майчиния и втори език. И ДВАТА езика са обявени за официални езици и тук границата е много тънка. Например в Швеция и Дания съм бил очевидец, че децата от раждането си учат освен т.нар. "майчин език" и английски, така че границата е много тънка и се разлива.

283

Анонимен

преди 1 година

И какво ме вълнува Украйна? *** и търтеи, цял свят им е длъжен с нещо. 60 години ги храни Русия, сега дайте та дайте нови милиарди.

282

Анонимен

преди 1 година

Че тя Англия все още има 14 колонии! В нашето модерно време още да има колонии, пък никой не се възмущава и не им праща оръжие да се освободят! От агресора Англия! Що така?

281

von Newmann

преди 1 година

До Омъжена за Украинец Това го обясенете на Боби. На мен ми е ясно, но в Япония, Холандия, Белгия, Швеция, Норвегия, Дания, има преса и телевизионни канали предаващи само на английски. Казвам ви го, като очевидец. ;)

280

До 306

преди 1 година

А по твойта логика, трябва Англия да нападне и България и Швеция и Холандия и Дания итн, защото много хора владият английски! Ти не можеш да проумееш разликата между майчин и научен чужд език!

279

Отрицание

преди 1 година

Когато съкрушите русофила с желязна логика, той винаги ще прехвърли топката и ще започне да говори за американци и избити индианци, англичани и колонии или некви смахнати теории за жендари и полове. Това е отрицание като по учебник! Не искат да признаят и това е, цял живот в заблуда!

278

Омъжена за Украинец

преди 1 година

Von Newman, Те и в японските клипчета се говори на английски, но вкъщи японците си говорят Японски! В клипове се говори на Английски за по широка аудитория и популярност! 40% от Украинците говорят вкъщи руски, майчин език им е! Включително Зеленски!! На работа пред Телевизията само говори Украински!

277

Анонимен

преди 1 година

Вярно по руската логика Англия трябва да нападне всички бивши колонии! Прав си!

276

Анонимен

преди 1 година

Английският е втори език в Индия и другите бивши колонии! В България говорим английски, но не сме били колония. Понятно?