73

...

преди 1 година

Нали стана ясно, че не е шофирала? Как се стигнало до спиране и претарашване на джобовете? Как така полицаите знаят, че това лекарство с каква активна съставка е? Та и го оценили като дрога?

72

Шебек

преди 1 година

Целия проблем е,че с епилепсия аз не мога да карам кола....още повече знаейки ,че лекарството ми е наркотик...

71

Анонимен

преди 1 година

Оригиналът (немски) го свалиха нарочно на2,50!И по този начин принудиха немците да спрат вноса.Кой ще продава на загуба?!За да може НЯКОЙСИ да внася това нискокачествено лекарство и да ни го продава за 15 лева.Вероятно произвеждано в Бангладеш или ИндияТова е.Министър тогава беше ..Направете справка- 2012-2013

70

Фатмак

преди 1 година

Те техен зам.министър искали да арестуват защото не им отговарял на въпросите бързо. А той им гледал сеира. Накрая спряла още една патрулка, та те го познали.

69

Анонимен

преди 1 година

От касата покриват само най-евтините и с гаадни странични ефекти лекарства. Всичко останало е лукс, който пациентите сами си плащат. Как с епилепсия са я пуснали да кара кола, ако това е случая

68

Анонимен

преди 1 година

Целият проблем,е че заместителят е ПЪЛЕН ***

67

Анонимен

преди 1 година

"Доста лицемерни коментари- плюхте баскетболистката, хваната с масло от канабис в Русия и трябвало да спазва законите, ама някой си у нас може незаконно да внесе Ривотрил и да си го ползва. Айде по-сериозно." - Товят е пръвия коментар в тази тема, който споменава подобно нещо. Айде ТИ, да си по-сериозен!

66

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че ако нямаш пари за адвокати или поне познати, реално няма кой да ти пази правата.

65

Анонимен

преди 1 година

Полцайчетата, особено по-изнервените имат нави, дадействат така. Братовчед ми го задържаха за 24 четери часа, защото отговарял на описание и имал "огормна сума пари". Отговаряше на мъж между 170 и 180 кг, с чена/кестенява мъжка прическа. Той и още 50000 човека в Пловдив. "Огромната сума" беше 900 лева, с кито си търсеше костюм за бала. Имаше вече обувки и риза в торбата. Само дето тежеше 70 кила, а онези търсиха някакъв мутряга на стероиди, ама се заяли и така ...

64

аз

преди 1 година

Това, че ривотрил е изключен от позитивния лекарствен списък, означава че касата не го заплаща, а не че е забранен за продажба.

63

Анонимен

преди 1 година

До Експерт - В какв точно се изразява експертата ти? Празнословие?

62

Анонимен

преди 1 година

Полицайчетаат са решили, да се заяждат. Предположили са, че някое по-младо момиче няма да има достъп до адвокат и са правили, кавкото си правят. Позната история. Няма да забравя, как тършуваха всечки момчета и момичетаа, излгеждащи под 20 години, дето не мязаха на паралии, ама разните деца на новобогаташчетата, дето носиха кожени палта и златни накити за хиляди леове, някак си ги пропускаха. Как така ме сприраха мене, с моя Голф 3, а тоя каращ с 90 в града не го бараха, щото караше нов X6, ли?

61

Експерт

преди 1 година

По принцип хора с епилепсия нямат право да шофират не знам защо в бг това не е така.

60

АнонимеН

преди 1 година

ТОВА Е ЗА СИГНАЛ ДО КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ! ЩО Е СПРЯН РИВОТРИЛА А СЪЩИЯ ПРОДУКТ КЛОНАРЕКС НЕ Е СПРЯН И Е НА 3 ПЪТИ ПО-ВИСОКА ЦЕНА И СЕ ПРОДАВА И БЕЗ РЕЦЕПТА ОТ ЛЕКАРЯ! ТАКАВА МРЪСОТИЯ Е В ТАЯ ДЪРЖАВА , ЧЕ Е СТРАШНО!

59

Анонимен

преди 1 година

Ривотрил за епилепсия???Да бе да!Само у нас.Оправданието на друсалките.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 "И как точно полицаите следва да различат момиче с епилепсия от момиче с наркотици?" - Тоест, това момиче от сега, до сетния си ден, или трябва да живе без медикаментите, които подобряват състоянието си или да се приеме факта, че ще бъде арестувана от всеки полицай, който реши да я провери.

57

Анонимен

преди 1 година

"Доста лицемерни коментари- плюхте баскетболистката, хваната с масло от канабис в Русия и трябвало да спазва законите" - Ох па тоя ... 5 троляка плщли и вече реши, че вички имат само енд менн, освен трвоето, специалното, де!

56

ТУСК

преди 1 година

1Дисплинарни уволнения за хубосниците и после няма да могад да си намерят работа дроикато нощна охрана на паркинг 2 едно хубаво дело за неимуществени вреди и ще плаща до отткат ама като поп да м удойде акъла в главата Тва че е полицай не му дава право да се прави на ***.

55

Анонимен

преди 1 година

До 60 - Ти не си полицай и не са длъжни да ти казват нищо. Но ако си полицай и тибъдат показани нужните документи не можеш да ги хвърляш просто така.

54

Анонимен

преди 1 година

Стига съчинения!!КОЙ изгони фирмата Рош ,която внасяше оригиналното (и наистина действащо лекарство)от България???Там е заровено кучето.В цял свят се предписва от лекарите оригиналът.