93

Анонимен

преди 1 година

Доказано,ли е че е с епилепсия?

92

гаргата Губа

преди 1 година

Тия *** ако са мъже, нямат право да правят личен обиск на лице от женски пол. Бъркането в чантата е нарушение не само по НПК, но и на лични граждански права. Това момиче трябва да ги съди до дупка.

91

Анонимен

преди 1 година

До Собствен опитСтруваше точно 2,52 лева не 5,30.Собствен опит

90

Анонимен

преди 1 година

Когато фирмата Рош беше принудена да спре вносът на истинското лекарствтоминистър на здравеопазването бе Десислава Атанасова.Случаенос.. ?

89

Собствен опит

преди 1 година

Специално за Ривотрила жената е права. Ривотрила е с по-добро отражение върху епилептиците. Забраниха го в България за да се продават четворно по-скъпите заместители. Преди да го забранят , Ривотрила се продаваше за 5,30 лв. / в Сърбия цената му бе 3,10 !!!/, заместителите са му 20+ лева, но с много лоши показатели. Явно лекарствената мафия няма прошка към болните хората в България. Огнян Донев щял да прави още един тауър, а Ние гинем.

88

dancho

преди 1 година

къде пише, че е карала, бе? не могат да четат с разбиране, а пишат коментари.

87

Епилептик

преди 1 година

Аз съм епилептик, приемам медикаменти и все пак имам шофьорска книжка, което, уважаеми експерти, не е нито незаконно нито толкова опасно. Разбира се, когато се издава съответното медицинско се оценява конкретния случай. Например когато някой е 15+години без пристъпи, а дори и преди това не е имал такива в будно състояние. Вероятността такъв шофьор да стане причина за катастрофа емного по-малка, отколоко някой "здрав", който е изпил една бира и сяда зад волана щото е спокоен, че е под 0.6 промила

86

Гражданин

преди 1 година

Правилно действа полицията. Нали не искате това момиче да убие хора. Момичето с лекарството и като се напуши и напие с алкохол вечерта и да се качи на автомобил маса хора може да убие.

85

Младо момиче купоня

преди 1 година

На тези години момичетата правят всякакви глупости и купонясват късно вечерите по клубове и нощни заведени Секс рокен енд Рол и Наркотици това е нощният живот на младежта. БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА просто си вършат работата НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ така трябва да действат проверки и задържане до изясняване.

84

Анонимен

преди 1 година

Cвинете си позволяват да тормозят всички нас благодарение на фaшистката прокуроратура и мафиотските чадъри на герп и депесе ! Долу мафията !

83

Анонимен

преди 1 година

Ривотрила го пият масово за паник атаки и депресия,без да им го предписва никой.На черно стига до 100лв за опаковка,а в чужбина е 2-3 евро.Пил съм ривотрил и клонарекс за нервни тикове,клонарекса е бо.к лук.и се изписва със зелена рецепта.

82

Анонимен

преди 1 година

затвориха здравните заведения за хора с умствени недостатъци и те ги назначиха в полицията..

81

НЕ СЕ КАЗВА

преди 1 година

Абсолютно НИЩО не се КАЗВА имало е ПРИЧИНА с която момичето е провокирало полицаите за проверка. НОРМАЛНО Е Полицията да спира и да проверява по нощните късни часове около клубове и нощни заведения и също момичета с лъскави автомобили.

80

Анонимен

преди 1 година

В Германия изписвали Ривотрил за епилепсия!???ПовервАх.!Айде лайте...

79

Анонимен

преди 1 година

Е,остава малката да си признае,че е друсала.

78

Анонимен

преди 1 година

Постъпването в полицията изисква предварителна лоботомация. Какво да очакваш от един лоботомиран...

77

Анонимен

преди 1 година

Сега да се удържи сумата по делото, което гражданката ще заведе към държавата, от заплатите на уммните милиционери! Ловете престъпници, киибици!

76

Липсваща ДУМА

преди 1 година

НЕ СА ЛИ случайно ЗАЛОВИЛИ ЗА проверка Момичета ДОКАТО ШОФИРА ЛЪСКАВ АВТОМОБИЛ ? Не може да се шофира НИТО с ТАКИВА Лекарства НИТО с ТАКОВА ЗАболяване. Не се знае в такова състояние момичето колко хора може да прегази и убие с колата.

75

Анонимен

преди 1 година

Лекарствата са дрога, когато милитата нарочат гражданин, а когато тях ги гепят с наркотик, това е лекарство!

74

Анонимен

преди 1 година

То понеже полицаите нямат по-сериозни случаи, ще се занимават с арести заради медикаменти!