53

Анонимен

преди 1 година

Аз пък снощи заварих двама младежи със спринцовки във входа. Като ги питах какво правят? Те казаха, че се ваксинират.

52

Анонимен

преди 1 година

До Ривотрилът е лекарство, а не дрога.Да!Но,ако се пие в терапевтични дози.Ако се омеша с алкохол или други работи става страшно.

51

Анонимен

преди 1 година

Хм, ривотрила си се продаваше у нас преди 20 години, от чии са го забранили?

50

МВР

преди 1 година

Увеличете заплатите на милиционерите!!Те са много кадърни и можещи!

49

Анонимен

преди 1 година

Много философи по темата. Ривотрил е забранен за продажба и употреба у нас. Повече няма какво да се дъвче. Има не една или две условни присъди за продажбата и употребата му. Да, има заместители, които са легални за употреба у нас. Много е простичко всичко. Доста лицемерни коментари- плюхте баскетболистката, хваната с масло от канабис в Русия и трябвало да спазва законите, ама някой си у нас може незаконно да внесе Ривотрил и да си го ползва. Айде по-сериозно.

48

Анонимен

преди 1 година

Радева България 2023 година

47

0 процента

преди 1 година

Веднага един положителен доклад до ЕК като илюстрация на борбата с организираната престъпност и корупцията, чиито резултати е видно, че са намалили индекса до 0.1% . Другото позитивно е, че по този начин полицаите вече могат и да се преквалифицират на полу-фармацевти и да съвместяват няколко длъжности. Палка, химикал за рецепти и стълба в колата.

46

Анонимен

преди 1 година

Да забраним живота в България и той е наркотик

45

Анонимен

преди 1 година

Много професори се навъдиха в таз държава бе от всичко разбираме

44

Ривотрилът

преди 1 година

е лекарство, не дрога..Иначе, нямаше да се продава в аптеките по цяла Европа.Сигурно си фуражка щом пишеш подобни нелепости

43

Анонимен

преди 1 година

До Бай Миле: Още малко ще кажеш "без рецепта".

42

Анонимен

преди 1 година

И как точно полицаите следва да различат момиче с епилепсия от момиче с наркотици? "Бележки от личния лекар" ще напечатам десет на принтера в къщи. Клоназепам/Ривотрил си се използва от наркоманите и към него се привиква. Отделно, за терапия на епилепсията, лекарството се пие в малки дози и по разписание (за разлика от приемането му като наркотик). Това не е лекарство, което трябва да се приема при припадък. Тоест, няма нужда да се носи опаковката в чантата.

41

Бай Миле

преди 1 година

То в цяла Европа е разрешен и се продава Ривотрил, само в БГ-то не е!!! Щото трябваше да вкарат заместител и така от 3лв "новото" лекарство стана 20лв. Демек някой направи пак далаверата за едни кинти. Иначе съставката е една и съща. Следователно съда няма как да не уважи жалбата на момичето!

40

Анонимен

преди 1 година

Ривотрил е наркотик, забранен за употреба у нас. End of story.

39

Анонимен

преди 1 година

Докато държаените служители не поемат лична вина за действията си няма да се оправим, щото сега това момиче ако реши да съди ще осъди СеДеВеРе, глобата и разноските по делото ще ги плати държавата т.е. НИЕ, гусин полицаяя ще го мъмрят и всичко продължава по старому, затова нека момичето и родителите съдят КОНКРЕТНИЯ служител ЛИЧНО и ПЕРСОНАЛНО, за да знае той и колегите му,че на всяко действие има противодействие и последствия.

38

Пешо Суджука

преди 1 година

Ами хората от къде да знаят, че ривотрила и клонарекса са едно и също лекарство, само че на различни производители, клоназепам. Що трябва да четат малките букви по търговското наименование под големите, като могат да изкарат някой лев или да отчетат дейност.

37

Деси от Сливенския

преди 1 година

Малко са претупали нещата, явно са бързали да носят стълба някъде.

36

Йони

преди 1 година

Е яд ги е ушеви че не си е купила бело от тях! Те имат всичко!

35

Анонимен

преди 1 година

До питамЗащо реши, че е взела книжка?

34

Анонимен

преди 1 година

Ушевите са най-гадните мутри! Пазете се от тях!