314

Анонимен

преди 1 година

Превозни средства за пехотатаПовече от 1540, включително включително 1250 произведени в САЩ многофункционални колесни превозни средства с висока мобилност, известни като "Хъмви".Тези колесни превозни средства - обикновено бронирани - придвижват войниците около бойното поле в атака, разузнаване и патрулиране.

313

Анонимен

преди 1 година

На Сърбия,на кой.Но едва ли ще стане това някога.Що за болен мозък може да мисли в тази посока?

312

Анонимен

преди 1 година

Миноустойчиви превозни средства със защита от засада (MRAP).Общо около 925, включително 440 американски M1224 MaxxPro.90 австралийски бушмастери и редица британски "Вълкодав" и "Мастиф".Тези превозни средства са подобни на БТР, но са специално проектирани с ъглови корпуси за защита на пътниците от мини и самоделни взривни устройства.

311

пак глупости

преди 1 година

Откъде Б-г ще даде 14 сута -- като имахме само един ! Може да е имало във предскрабно състояние да са ги купили ама така или иначе при нас тези никога са нямали да летят ! Абсурд --доказателства да ми дадат това няма как да е истина ,абсолютен кйорфишек ,трепахте са да коментирате ,айй земете малко въздух !

310

Анонимен

преди 1 година

Аз мислих че ще събираме капачки за Екрайна, а ние сме събрали скрап!

309

Анонимен

преди 1 година

Танкове410 танка от съветската епоха, доставени от членове на НАТО в бившия комунистически блок, включително Полша, Чехия и Словения.Обединеното кралство обеща да изпрати около една дузина (12) танка "Чалънджър 2"в Украйна, с което за първи път западна страна ще предостави на Украйна модерни основни бойни танкове за борба с руските сили. Британският вестник Sun каза, че ще бъдат изпратени 12 танка в поне две пратки, въпреки че правителството на Обединеното кралство не потвърди броя на обещаните машини.Полша обеща германски бойни танкове "Леопард 2", ако и други съюзници от НАТО поемат

308

Анонимен

преди 1 година

Бронирани/бойни машини на пехотатаОбщо 300, включително 250 БМП съветски модели от бивши комунистически държави.За първи път Франция обяви миналата седмица, че ще достави неопределен брой колесни унищожители на танкове AMX-10RC.САЩ и Германия заявиха, че ще осигурят съответно 50 и 40 бойни машини "Брадли" и "Мардер".БМП могат да транспортират войски и да осигуряват подкрепа за близка атака, включително срещу вражески танкове

307

тодор живков

преди 1 година

Ако се сдрънкаме със сърбите, Русия на кой ще дава оръжие?

306

Анонимен

преди 1 година

Малко са !

305

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Чудесна новина! Естествено самолетите са изпратени под формата на части за да не се обидят братушките.

304

Анонимен

преди 1 година

14 щурмови самолета Су-25 руско производство, закупени от България от страните от НАТО и доставени в Украйна. (изпратили сме запитване до Министерството на отбраната - вж горе)Четири Су-25 от Северна Македония.20 руски хеликоптера Ми17, първоначално предназначени за Афганистан, дарени от САЩ.11 хеликоптера съветско производство от Чехия, Словакия и Латвия.Шест хеликоптера Камов руско производство от Португалия.30+ дрона Bayraktar TB2 от Турция, плюс по един от Литва и Полша.Стотици американски дронове "Суичбладе".415 разузнавателни дрона.

303

до 325

преди 1 година

Даа... и от пишещи глупости за пари направо лудница ! Пък пишат и на 3 смени !

302

Корнелия каза

преди 1 година

нито един куршум за Украйна - за самолети нищо не е обещавала. А паричките са си поделилиии.

301

търся истината

преди 1 година

И намери ли я?Щото търсещи валяло..

300

Циганчето Зиленски

преди 1 година

Бате, дай една ескадрила Сехой и 2000 танка Леопард! Моля те бате, че няма какво да шмъркам!

299

До 321 за Стрелков

преди 1 година

За пръв път тук чета написано от нормален човек! Изненадан съм!

298

за Стрелков--

преди 1 година

--- Изобщо не го знам като личност но днеска ми поадна прясно предаване за Соледар със някакъв изпечен полковник от ВДВ които изобщо не им цепеше басма и беше много критичен особено към пол. Путин---даже каза да върви той на фронта защото явно бил най-можещия и най--знаещия ,а не да сменя генерал след генерал Аз такъв смел полковник във тази фашистка държава не мислех че има --най--много вече и да го няма ! Гледам и украйнците ,гледам и руснаците виждам и пропагандата но търся истината .

297

Анонимен

преди 1 година

Сега очакваме 2 подводници и 2 нови фрегати

296

Анонимен

преди 1 година

Продали сме Т-72 и сме купили Леопарди

295

Анонимен

преди 1 година

Продали сме Катюшите и сме купили Хаймерси. Супер