394

Lu`nikow

преди 1 година

Тия самолети са от 1975 година.За такива отдавна няма и гуми,камо ли за други части да говорим.Сигурно са ги дали за да може украинците да си правят барикади по градските булеварди.Те са бавни,неманеврени,слабо въоръжени,и на края разбира се нама да има и кой да ги подкара.

393

...

преди 1 година

Бе как да кажа!? Ние 14 работещи военни самолета в БГ нямаме бря!? Даже да не кажа, че ние дали в последните 20г сме имали повече от 10 самолета военни в БГ!? Така, че това ми се струва поредната партенка! написана ей така!

392

Анонимен

преди 1 година

И как така наште *** са ги продали без съгласието на страната производител ?

391

Мисля

преди 1 година

Разбирай, американските разузнавателни служби са изнудили БГ политиците още веднъж да продадат държавата,и народа ни.Това е измяна.А не продажба.Сега разбрахте вече разликата между БГ и НРБ.

390

Анонимен

преди 1 година

Значи холадия може да ни купува самолетите, да ги праща в Украйна, и после да разгласява секретната ни информация, но в Шенген не искат да ни пуснат. Защо? Сега и гаубиците и танковете и другите неща да вземат да разгласят.

389

Анонимен

преди 1 година

До Див ПетелТези самолети не са "брак" защото бяха ремонтирани и модернизирани за милиони левове народни пари в Беларус. Тези самолети се използват в момента дори и от руската армия като с тяхна помощ размаза ислямска държава. САЩ също държат на въоръжение А-10 и никой не ги нарича "брак". Освен това ако са ги предали или продали това е държавна измяна и за застрашаване на националната сигърност си има съответни наказания. В нормалните държави за такова престъпление ще има застреляни на стадио

388

Анонимен

преди 1 година

МО да ги покаже че са на летището като заведе журналисти и депутати. На думи не вярваме. На МО не вярваме. "По делата им ще ги познаете"

387

Див Петел

преди 1 година

Учуден съм от изключително ниската обща култура на пишещите коментари под статити за военна техника и стъпващи на опорката : "Що продаваме нашите самолети на Украйна, а няма с кво да правим еър полисинг на нашето небе?" За тези *** ще уточня че СУ-25 е щурмови фронтови лек бомбардировач, за пряка поддръжка на пехотата. Лети ниско, брониран е като танк и бомбардира или обстрелва зямята с оръдие и НУРС. Това не е изтребител и не може да се ползва като такъв. Добре сме ги продали, като са брак.

386

Анонимен

преди 1 година

Важното е че радев руски лакей. дръж фронта. Още малко остана руския език да стане официален в България. Вперьод

385

Анонимен

преди 1 година

Това е добра новина за България а и са ги купили, значи печелим от оръжейната промишленост

384

Анонимен

преди 1 година

Абе,някой може ли да покаже тази "армия на нато"?Та нали всички армии на членуващите в натобандата държави са включени целите в (бл)натото,което означава,че никой не е купувал,нито продавал самлети,ами директно са изпратени в укрия,а нас ни баламосват с покупко-продажби!Да не говорим,че всичко е станало тихомълком и ако не се беше размирисало откъм холандия,щеше да остане неизвестен факт!

383

гого

преди 1 година

СУ-25 не е изтребител а е бомбардировач и се използва за унищожаване на танкове и всякакъв въд наземна техника ....почти целия самолет е от титаниний и е невероятно здрав

382

Анонимен

преди 1 година

,,Да разлаем кучетата''Руската пропаганда какво цели с това да набеди за нещо което няма в БГ.1. Да мотивира армията си вьв вражеска страна вьв следваща операция по завладяване.2. Губи завоевание в БГ и воините трябва да се настърват.Източник; форумите за войната и русия , нормалноста да подкряпяш колониална агресивна терористична хранилка. Другари и другарки кьрвавите пари не ви отвращават като си хапвате.

381

Анонимен

преди 1 година

Това НАТО ще му изяде главата на Европееца!

380

Пен

преди 1 година

Еми дайде да ги видим самолетите щом са тук ? Или май не са тук ?

379

Никола Стефанов

преди 1 година

Дори и да изключим факта, че нашите ВВС нямат 14 Су-25 в летателна годност, според служещите в Безмер самолетите са си там. Някой на запад си чеше езика, а ка-лни-те медии преписват глупости.

378

хахаха

преди 1 година

че откъде толкова самолети,бе

377

Паси Трабанта

преди 1 година

Статията е долнопробна лъжа. Нашите политици са такива дупИдавци, че няма как да са ги продали, а са ти ПОДАРИЛИ.

376

123

преди 1 година

Истината е много проста, колкото и нашите политици. Тези 14 самолета са бракувани от армията и продадени на частна фирма. Именно фирмата ги продава на НАТО. Толкова ли е трудно да го обяснят.

375

Българин

преди 1 година

Удоволствие е да знаем, че самолет, произведен от Русия, купен от България, е препродаден на НАТО, за да бъде подарен на Украйна, Кото да избива с него руските фашаги.