14

...

преди 1 година

Пак никой нищо не е разбрал! Затопляния и застудявания на земята е имало постоянно! в последните 500млн. г. 125млн. г. са били ледникови периоди! Като под ледникови периоди се има предвид когато и на двата полюса на земята има лед! Сега сме в ледников период! И по всичко личи че той приключва бързо! И доказателствата са, че хората са виновни за това му бързо приключване! Но не е там въпроса! Въпроса е, че никога на земята не е имало 8млрд. души! Ама никога досега! И освен това над 2млрд. души

13

Анонимен

преди 1 година

Последните години масово преместиха измервателните станции на особено горещи точки, в близост до летища и тем подобни. Единствената цел е да оправдаят мерки срещу "глобалното затопляне", всъщност срещу хората. Те бръмчат със частните си самолети и ни се присмиват.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 - Виж сега - яко някой покаже измервания отпреди 200+ години, които кават, че и тогава е имало рязко затоплянне - тези данни се отхвърлят, защото тогавашните темрометри мерили с плюс-минус един градус и не било точно ... Освен ако не показват, че тогава не е имало затопляне - тогава старите темруметри са надежден източник на инфорация.

11

Анонимен

преди 1 година

"осветена именно за справяне с последиците от глобалното затопляне и на решенията, които могат да бъдат предприети." - Нека да позная - ще ме задължите, да си изолирам къщата наново, защото старата изолация не е по стандартите ви, ще ми кажете, да не ям месо, че замърсявало, после ще ми кажете, че ще трябва да си купя елеткрическа кола, ама ще ми надуете данъците и тока, а накрая ще ми кажете, юе може да излизам през ден, за да не "натовварвам средата"? Ем много ясно - да почваме!

10

Анонимен

преди 1 година

Пълна фалшификация! Съветвам хората да се ограмотят, докато е време. Ако спят сега, после ще реват.

9

Анонимен

преди 1 година

До ... Като си говорим за "откакто се правят измервания", доста пъти забелязвам, че "измерванията" започват да се цитират точно от края на малкия ледников период - и колко странно, от тогава насам все се затопля Земята... В сравнение с ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД хехе

8

Анонимен

преди 1 година

Еми тогава ,стройте басейни.Какво толкова умувате?

7

...

преди 1 година

По време на К19 истерията доста неща от вирусологията се пренаписаха. Като например, че изкуствени имунитет е по-добър от естествения. Сега наблюдаваме същата операция. Навсякъде се заличава информация за цикличността на климата. И се говори "от както се правят измервания". Плитко и пошло. Все се надявам, че е останало малко критично мислене в главите на хората.

6

do 6

преди 1 година

Такива капацитети като теб които не правят разлика между регионална и глобална температура са ми много забавни :) хайде да се запознаете как работи климата на планетата си преди да се правите на интересни :)

5

Анонимен

преди 1 година

Сефте без зима,аре стига.Всяка втора статия,промивка за глобалното затопляне.Аре април ще си говорим пак,ако не го моделират.

4

Световен Икон.Форум

преди 1 година

След ковида и войната следва климатичния локдаун. Всичко върви по план. После? Цифрови валутки и идентичност. Мамата ви ще разкатаем.

3

Цяла

преди 1 година

Европа се моли за топла зима, защото щуротиите на политиците ще затрият народите. Ако догодина продължават тези политици да щуреят само можем да се молим бог пак да е милостив и да ни прати още по топла зима. Господ е българин!

2

Анонимен

преди 1 година

Грета Тумбата ,ще говори ли в Давос,заедно с Клаус Шваабата ?

1

Ще пестим от газ

преди 1 година

Берете топло за зимата!