54

няма да е гореща

преди 1 година

Пак сме яхнали метлите!Това трябва да е най -хубавата година:)

53

Анонимен

преди 1 година

А 2024г.?

52

Путин

преди 1 година

макак така? Вече предсказах, че европейците ще измрат от студ! Оправете си заглавието!

51

Додо

преди 1 година

Най-гнусната и еврофобска, антихристиянска пропаганда, в лицето на така нареченото и напълно измислено глобално затопляне е план-програма на кланящите се на Бафомет. Въглеродният двуокис е храна за растенията, които го превръщат в кислород!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47- Абе още се спори за името. Там, където днес виреят картофите в Гринландия е все още мясотот,кдъет за пръ път са стигнли кингите. Има теяория, че сакръситли мясото Гринландия, да насърчават залниците, да ходят там.

49

Анонимен

преди 1 година

Ал Гор си спомянм,как ми казваше, че 2013 щял се разтопи леда по полюсите ...

48

Анонимен

преди 1 година

Глобално затопляне има , но върви бавно за разлика от глобалното затъпяване , което направо лети ...

47

Хемус

преди 1 година

Целият Януари 2012 беше сух студ!Бях спрял на "ЕКО" Севлиево,когато по-радиото съобщиха,че е -30 градуса!Даже някакви пичове "размразяваха" отдолу камион с оксижен на самите колонки и много се смяхме!Иначе няма да забравя 8 март 93-та година,два метра сняг,Варна беше блокиранс

46

Анонимен

преди 1 година

Преди подобни статии се публикуваха веднъж годиш, сега са през ден. И отново акцентът е върху емисиите на СО2 от човек. И пак Гренландия като пръв пример. А известно ли им е на учените, че когато е открита е била изцяло зелена и без лед? Затова е кръстена Гренландия. Там се е развивало земеделие и животновъдство, после те замират заради студа и ледовете. Сега отново се раззеленява. Има климатични процеси, които са циклични, поне за Миланкович прочетете, бре!

45

Анонимен

преди 1 година

2011 беше подобна топъл ноември и декември не много студено начало на януари захлаждане към края и после февруари такъв студ брахме че чак май месец отпусна

44

Анонимен

преди 1 година

Урсулата и другите марсианци,на 17 градуса ли са в кабинетите и вкъщи!? Абе големи демагози се навъдиха последните години

43

Анонимен

преди 1 година

Всеки път като почнат да говорят за глобално затопляне се избира на "случаен" принцип 1961г като старт на статистиката. Преди 61-ва нямаше ли термометри? Много удобно пропускаме 3.7 милиарда години живот на земята, от които едва 80 милиона години на планетата е имало лед. През по-голямата част от съществуването на живот на планетата нивата на СО2 са били 5000-10000% по-високи от сега и животните по земята са били в ПЪТИ по-големи с по 1век естествена продължителност на живота. НО СЕГА е проблем?

42

МММ

преди 1 година

А къде са фигурите към това съобщение? Преписваме яко, нали ..?

41

Анонимен

преди 1 година

Това е пропаганда на Сoрoс! Ей сега като дойде следващата зима ще измръзнем в Европа и ще фалираме и Путин ще победи и ще им разкаже играта на евроатлантическите ***!

40

38, я обясни

преди 1 година

в няколко думи, като за прости :D

39

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало 2023-та да си е по-хладно.Само дано не стане като 1816-та заради вулканите.Още един път да напишат "Глобално затопляне" и съкращаване на свръхнаселението като нищо ще стане хаха.

38

Анонимен

преди 1 година

Другари на фактите не им пука какво мислите вие.

37

Анонимен

преди 1 година

Ей капацитети :) ако си мислите, че вдигане на температурата с 1 градус означава от 30 на 31 значи си нямате никаква идея за какво става дума :) научете разулката между глобална и регионална температура :)

36

до 33

преди 1 година

През 70-те е имало няколко поредни, все по-студени зими от предходната в САЩ, тогава учените са излезли с тезата, че идва нова ледникова епоха.

35

Анонимен

преди 1 година

Винаги чета с голямо удоволствие коментарите под подобни статии и ме удивлява колко е глупав българина...