34

Въпрос за трилион

преди 1 година

долара: Като си унищожим индустрията и селското стопанство, как по-точно се решава проблема с метеорологичното време? Подвъпрос - нашите предци какво са направили в ледниковата епоха, за да затоплят планетата?

33

Анонимен

преди 1 година

Преди години се пищеше за озоновата дупка и беше голяма паника. Сега нищо... какво стана с тая дупка, бе?

32

Анонимен

преди 1 година

Излиза от данните, че "застудява". Сега ще е голямсмях, ако 2023-а и 2024 бъдат с по-ниски температури от 2022-а.

31

Анонимен

преди 1 година

"2023 г. може и да не бъде рекордно топла, но нарастването на глобалните емисии на парникови газове продължава с бързи темпове" - Да ви го преведа на нашенски - "Това, заради което имам ограничения, няма да се случи, но пак ще има ограничения".

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - ДОбре, че в този сайт сме на по 10 годинки всичките, че ти да ни кажеш, как е било.

29

Анонимен

преди 1 година

Решенията ги мислят основно икономисти... Това е новата индустиря "борба с климатичните промени" или БКП, както му викам аз. В типичен стил за вссичко с името БКП, "учените казват", а политиците действат, за благото на народа, но всичко е всъщност в опити, да се задържи разпадащ се икономика. Сега очкавайте новите изисквания за изолации, сторежи, автомоили, дрехи, губи, храни, препарати и не знам си какво. И всичко ще е по-скъпо.

28

Анонимен

преди 1 година

До до 22 - Не завръвшай твърдения с "Та така!", особено кгато обвиняваш другите в невежество и ги поучаваш. Звучиш ми повече, като 19 годшен еко активист, който се е нагледал на много глупсости в YouTube и се питва, да излезе като значим и многознаещ.

27

Анонимен

преди 1 година

Като дете имаше сняг със седмици през декември, януари, февруари и март. От над десет години веднъж да има сняг който да се задържи над три дена. Говоря за севера, Русе, Силистра, Шумен. Варна !

26

Анонимен

преди 1 година

Значи, ся ... Вулканите, даже и подводните, дето метнаха повече вългероден диоксид за 2 часа, дето ние не сме успели да метнем за 2 десетилетия, не само, че не ги броим като фактор в затоплянето, ами напротив - охладили ни! Ама видиш ли - ТИ трбява да спреш с въглердоният диоксид.

25

Асан

преди 1 година

Не съм забелязал :)))

24

до 22

преди 1 година

Хе, първо, това, че ще се покачи окенското ниво е неминуемо! Все едно да питаш ще изгрее ли утре сънцето! Така, второ, окенското ниво дори и сега се покачва, но това което дават учените е, че в близките 50г ще се покачи с до 20-25 санта! Това са бавни процеси, но неминуеми! Но това ще доведе до преселения първо в най-бедните области! там където това няма как да се преодолее! Инак виждаш в САЩ се строят диги, има отводнителни системи и други и други! Та така!

23

Анонимен

преди 1 година

До До силно замислЕна - Ехааа! Типчния отговор на човек, който не може да отговори.

22

Анонимен

преди 1 година

До do 11 - Кой научни публикации, подкрепени с огромно мноинсвто от цялата научна обност да четем?

21

Анонимен

преди 1 година

Цената на газа не харесва това.

20

do 11

преди 1 година

Ами хайде ограмотете се най-после и разберете как работи климата на собствената си планета не да ми гледате през прозореца, че на село не било топло.

19

силно замислЕна

преди 1 година

до 15:Как може да си сигурен/а, че преди 100-200-300 хиляди години не е имало 10 милиарда население?!

18

Анонимен

преди 1 година

До 15 - Ами то населението из развитите страни вима да пада бързо. Дори Китай започнаха да отчитат намаляване, а скоро ще последва и Индия.

17

Анонимен

преди 1 година

"хайде да се запознаете как работи климата на планетата си"....................То понеже някой знае, особено ти. До сега няма нито един цифров модел на климата, правен за последните 20 години, който да е доказал предвижданията си. Ама ние трябва да вЕрваме.

16

...

преди 1 година

Живеят в близот до крайбрежни зони и ивици! Всяко покачване на океанското ниво ще доведе до преселения! От където ще се появят търкания и войни! Отделно ще има засушавания! там където досега ги е нямало! А това ще доведе до лоши реколкти и глад! което ще доведе до още преселения и още войни! Така, че земята я боли фара за затопляне ил изастудяване! Но има едни хомо сапиенски(да се зудиш що така са се нарекли) дето може и да не докарат до следващото застудяване! та това е важното тука!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Спрете да сечете дървета! Спряхме. Защо не съдим дървета? Ооо - ами те дорде станат от фиданки на дървета, ще е късно ... Аха. Ами защо тога не съдим достатъчно, да не ползваме толкова пластмаса? Ооо, ми те пластмасите се рециклират... Ами ако се рециклират, защо произвеждаме все повечеи повече? Ъъъ, стига пита ....