101

Анонимен

преди 1 година

Коментарите на русофилите требе да се съберат в сборник! Ще е уникално произведение, нещо между (не)научна фантастика, трилър и комедия! А може би помагало за психиатрите!?

100

тодор живков

преди 1 година

До Фен на Вики Джъстис -Ти от 3 или от 6 палата те изтърваха?

99

До плюещите Русия

преди 1 година

Според данни на ООН Русия е 9та икономика по БВП в света. Да. Не е много. САЩ и Китай са далеч напред. Но пък и не е малко. Защото пред Русия на много малко са Франция Канада и Германия. Но техните икономики вървят надолу а тази на Русия нагоре пак според ООН. Въпросът е къде сме ние ? Та да се присмиваме.

98

анонимен

преди 1 година

само питам,те руснаците ще оставят ли нещо от Украйна че да преговарят и с кого ще преговарят!!!?

97

Анонимен

преди 1 година

Aм' npaвилнo, npegният nът "nocpegницитe" rи лъraxa npeз цялoтo вpeмe..

96

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кой ще иска някой да се предава и да обещава обезщетения от негово име. Русия не е искала, не ги е премазала. Това не е Америка, да изравни всичко със земята и готово. Руснаците наистина се стремят да няма много невинни жертви.

95

Христо Христов

преди 1 година

До Коритаров/87 "Сега продава нефт на индусите по 37$ вместо по 80$ на Германия." - ми германците да си купуват по 80, а не по 37... и да не ревът що фирмите им се изнасят навън и влизат в рецесия.

94

Анонимен

преди 1 година

Руснаците без проблем ще доизбият американските роби фашисти . За какво им е да преговарят !?!!

93

Анонимен

преди 1 година

Не сте в позиция да искате, варвари! Ще молите съда в Хага за милост, това е, което ще искате! --- За кой говориш за западните лидери - Меркел, Оланд си казаха открито - ние не прегояаряхме, не искахме мир, не искахме окраина да спре избиването на рускоезичното население в донбас. Ние искахме да подготвим окраина за Война с Русия...

92

Анонимен

преди 1 година

Първо грантаджиите си платете данъци и осигуровки за получените пари и тогава обяснявайте и се хвалерве колко сте добре и че високи доходи имате.

91

Анонимен

преди 1 година

Русия иска САЩ да уговарят Украйна да седне да преговаря но без да изтеглят войските си от Донбас и Крим и в течение на 5 години нещата ще се наместят постепенно .Там е работата че никой не им вярва вече .

90

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/92 "Германия 1900 - 53 милиона, 2021 - 83 милиона!" - хахаха... от които 1 милион се казват джон и 5 милиона моамет и още 5 милиона с друг произход. За 10 години с 5.5% скачат чужденците. ПП. ГДР имаше по-голям прираст от отрицателния във ФРГ още през 80те...

89

Анонимен

преди 1 година

Ти на това да те бомбят девет години благополучни условия ли му викаш.

88

Смехурко

преди 1 година

Искала Русия, искала колело, тати щял да й купи, ама друг път... Не сте в позиция да искате, варвари! Ще молите съда в Хага за милост, това е, което ще искате!

87

Анонимен

преди 1 година

Германия 1900 - 53 милиона, 2021 - 83 милиона! В германия прираста на населението е от хора които не са етнически германци... Да спомена ли 500 000 поляци може и повече да са, около 10 милиона турци, окло 3 милиона араби и всекакви други.... С тоя прираст не ти требе война за да свършиш Германия... хахахах

86

Анонимен

преди 1 година

Новите господари дойдоха и грабят всичко за без пари от нашата бедна и глупава но иначе много демократична страна която ама хич не се осъзнава.

85

абе

преди 1 година

това са руски области с руско говорящо население, как насила ще отидат към украйна, то не е да преместят кашони с картофи! щом народа там иска да е към майка русия, какво повече.

84

до 90

преди 1 година

ами то русофилската логика е, че всичко става на сила, "откъде ще вземат население" ,толкова си могат, не им достига...за да разберат, че населението само ще отиде ако има благоприятни условия

83

Ха-ха

преди 1 година

"Ако стане 3 та световна турския плъх ще го яде.." Я стане, я не, но в момента турския плъх *** попата на Путин с четвъртита рязана наденица и кремълския джуджак явно е доволен от това.

82

Анонимен

преди 1 година

Беше признато от най високо ниво че Украйна е загубила 120 000 войници още преди нова година. Още толкова са ранени и безследно изчезнали. В Европа има 8 млн. украински бежанци а в Русия 2млн.бежанци от украйна. Как бимогло да се компенсира това. Не виждам изход от ситуацията.