181

НИЕ ! НИЕ СТАВАМЕ !

преди 1 година

ПРИВЕДЕНИТЕ *** СА НАЙ- ПОДХОДЯЩИ. НИЕ СМЕ ХЕМ ТАКА, ХЕМ ОНАКА. ПРЕДЛОЖЕТЕ СЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И ТИ ВЪРХО НА БЪЛГАРИЯ !!!

180

Анонимен

преди 1 година

Тези които не могат да стигат до руската преса да използват Месинджър... Всички руски медии имат канали там... А има и много други които са безкрайно интересни...

179

Анонимен

преди 1 година

Кого точно да вземат за посредник Руснаците??? Германия - Меркел си призна че не е водела преговори за мир между руско говорящото население и властите в Киев, Франция - Оланд също си призна... САЩ ??? - Те никога не са спазвали никакви договорености... Полша - Е нали беха гарант на Янокович ... Добре че не го утрепаха в Киев... та така ... Така наречения запад е лъжливо племе, гледат да отвлекат каквото могат а ако не им се получи реват че не им спазвали правилата ...

178

Смел войн

преди 1 година

Кой ги базари за слива джуджаците, ами и отгоре се опитват да говорят за преговори. Преговорите със самите себе си са психично отклонение. Никой НЯМА да преговаря с рашковцете, докато не ги изпрати в отвъдното. Тогава Зеленски и НАТО трябва да се научат да викат духове.

177

пРоПягандаааа

преди 1 година

Направо умрех ат смех дорде четем тия руски глупостиии.Само преди месец, два, руското джудже неколкократно заяви че е готово да преговаря със САЩ и запада,за мирния процес в Украйна.Напълно пренебрегвайки Украйна като страна в конфликта???Има си офицялни изявления по темата.И сега изведнъж не било така ама било иначе,ХХХХХХХХХАХАХАХ как викаше бай Тошо. А това ме разби. (В съответствие с постигнатите през март споразумения Русия изтегли войските си от Киев.)

176

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСолидар го превзеха и го подминаха вече даже руснаците! Тази статия горе е лъжлива, изобщо много лъжи се пишат, а руската преса е блокирана и са много малко източниците от които да се разбере какво се случва реално. Да благодарим и на Ю туб!

175

Анонимен

преди 1 година

Солидар е превзет, но е бил е разделен на зони за прочистване още вчера или оня ден. Тази сутрин, укрите са опитали на направят атака и са били разбити, около двеста души са загинали, статията е "Скандално.нет" . Всъщност, са се опитали да пробият и се измъкнат, излизайки от солниците, но вместо да се предават на руснаците и оживеят, те неразумно са атакували и това е коствало живота на много украинци.

174

Анонимен

преди 1 година

Къде са укрите в Солидар, бе? В солниците? Или избягаха от там, защото казаха, че този път ще циментират входовете и укрите ще останат вътре? Щото "Вагнер" е частна армия и не се занимава с хуманитарни дейности, както прави редовната руска войска.

173

Анонимен

преди 1 година

Ами когато Русия искаше и беше готова да преговаря, укро фашистите убиваха украинските преговарящи или се подиграваха, нали знаете приказките за лъжливото овчарче и другата приказка за стомната с вода? Та така и с украинското "преговаряне".

172

Ха ха ха

преди 1 година

Никаква украйна. Да живее СССР.

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188. Значи нищо не са предотвратили. А и Косово ще си остане спящ конфликт, който САЩ ще се опитват да използват, когато им е угодно. Но какво да се очаква от кравари.

170

Анонимен

преди 1 година

До ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ 176. Не е това целта мой човек. Важното е да се обезкървява НАТО.

169

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188. Те и англосаксонците избиха индианците. Трябва да отговарят за тези си действия.

168

Анонимен

преди 1 година

За бомбардировките над Югославия няма решение на ООН. Това е самоволно действие на САЩ и НАТО. -----///------ И? В Югославия имаше очеваден опит за етническо прочистване, което щеше да му бъде трето поред след тези в Краина и Босна. САЩ и НАТО предотвратиха това, което сега Путин направи в Украйна.

167

Анонимен

преди 1 година

ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ

166

Като се напият

преди 1 година

и бързо оправят световната политика. ПЪЛЕН СМЯХ !

165

Анонимен

преди 1 година

Патриота Зеленски и КаГебиста Пуyтлеep на една маса... смех на Халите!

164

Големи приказки бяха

преди 1 година

И сега Последно, Стигнаха ли руските танкове за седмица Ламанша или още се мотаят около селата на Донецк?!

163

Анонимен

преди 1 година

Лайковете не работят и са манипулирани и фалшиви.

162

Анонимен

преди 1 година

ЗАСПАЛ СУРОВИКИН И СЪНУВАЛ, ЧЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СОЛЕДАР...СЪБУДИЛ СЕ И ВЕЧЕ НЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АРМИЯТА В УКРАЙНА. УКРАИНЦИТЕ ДЪРЖАТ СОЛЕДАР И БАХМУТ. РУСНАЦИТЕ ГУБЯТ ПО 1 БАТАЛЬОН НА ДЕНОНОЩИЕ.