11

Анонимен

преди 1 година

Да се чуди човек от къде я копаете тази информация. Стачка в действителност има но изобщо не е толкова зле както го пишете! Военните линейки са пуснати в действие, хеликоптерите линейки също са в действие, морската брегова служба също е на разположение с хеликоптери и пожарната! Може би в някои откъснати райони на Англия да е наистина така но в Лондон всичко е съвсем нормално! Ще им вдигнат заплатите защото изцяло го заслужават и нещата съвсем скоро ще се оправят!

10

Анонимен

преди 1 година

Правят закрит стадион на болница и всички *ковидови* и старчоци там, даже сами да ходят, без да чакат линейка, слагат фелшери и сестри и са готови! Е като толкова *ковидни* има, това е решението! Срам за развита страна с висок стандарт! Само че БГ не са по добре, дори случаите с деца зачестиха за съжаление! Лекари от подобен род не бива да практикуват!

9

Анонимен

преди 1 година

До БДЖ - Каква реформация са правели?

8

частна болница

преди 1 година

Бях болен от ковид минаха 25 дена направих си снимка и отидох във една частна болница да разчетат снимката от рецепцията се обадиха някъде и онези казаха да не ме пускат защото може още да съм болен ! Бях ги питал да си направя тест ако трябва въобще не искаха и да чуят ! вЪПРОС НЕ СЪМ ПОВДИГАЛ ЗАЩОТО ВЕЧЕ Е ТАКА ! Всички мой познати който опрът до операци им измислят нещо и всеки плаща !

7

Анонимен

преди 1 година

Дойче веле! Те знаят всичко! Е там не са по добре! Енгелизите винаги ще са по добре от тях!

6

БДЖ

преди 1 година

Меринджей, плюс Реформация, плюс Оптимизация и Резултатите са очевАдни!!! Ха, да им е честито, няма само с нас да си правят Експерименти, я!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Така става, когато дадеш на бизнесменчетата, да правят здравеопазване и да "спестяват срдства".

4

Анонимен

преди 1 година

Както ограничихте скоцие на цените на тока, така ще оправите и това .... крадливи хиени. Крале и кралици ми имат, а демокрация се водят.

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - ТОй проблема го има още от Блеър насам, а преди това го прогнозираха. Просто мнгоо раздуха системата. Преди много пвоече народ плащаше по-високи данъци и беше наред, ама интелигентите икономисти подкукоросаха всички, да изнасят производстовто навън, за да "пестят радходи" Резултатът - 0.05% от обществото станаха 3 пъти по-богати, а на милиони им паадна стандарта на живот.

2

Анонимен

преди 1 година

Ние бързо ги настигаме. Точно англичаните се възхищаваха на здравеопазването ни, но по време на комунизма, хем бяхме с допотопна техника. Преди година и два месеца чакахме линейка над 9 часа, което се оказа пагубно, но нали е на чужд гръб, на кого му пука. Проклети да са всички продажни политици.

1

Анонимен

преди 1 година

"Правителството иска да ограничи правомощията на синдикатите" - Естествено! Правителството не желае НИКОЙ в странта даимавласт, освен тях.