51

Христо Христов

преди 1 година

До 48 "Парите за здравеопазване се източват от частни болници които са фабрики за трупове. Парите за пенсии също се източват ..." - нали искаш ес? Какво ревеш? Болниците трябва да са търговски дружества и трябва да се помага на киев. Скачай и яж банани!

50

Христо Христов

преди 1 година

Бе кой нормален човек се интересува от островните пoлyчoвeци?

49

Бонго Бонго

преди 1 година

Махнете нулата и часа в минути за 3 минути идват!!!!!На острова са добре, хладилника им е пълен.

48

аз

преди 1 година

До Анонимен 46 И тогава бяхте недоволни!!!

47

Анонимен

преди 1 година

И накрая едни филипинци сестри, наподобяващи мечетата от Междузвезни войни идват и ти се усмихват, сякаш ти нашепват: "*** заобиколен от колониални и бездарни усмивки!"

46

44

преди 1 година

Хайде стига с поръчковите статии. Не ревете за "белите" държави. Нека първо оправим нашата 3кочина3 пък тогава да плюем по другите. Ама пусти балкански манталитет(простотия).

45

Пена

преди 1 година

А в България линейка въобще няма да дойде. Парите за здравеопазване се източват от частни болници които са фабрики за трупове. Парите за пенсии също се източват така че не чакайте пенсия ако сте по-млади от 40 години.

44

Цирк

преди 1 година

Както казват самите британци: Като гласуваш за клоун, очаквай цирк."

43

Анонимен

преди 1 година

Лекуваха ни веднага, когато потрябва, и толкова дълго колкото потрябва, без да ни искат стотинка. Ама бай Тошо беше лош.

42

Анонимен

преди 1 година

проблемът е единствено в безкрайният мързел, некадърност и алчност на британците и техните производни. Едно GP взима междо 70000 и 120000 паунда в зависимост от стажа. В началото на пандемията лекарите започнаха да работят от къщи с преглед по телефона, да направиха им едни много хубави апликации дето си правиш час, те ти се обаждат, правиш си снимки и ти изпращат рецептата в аптека, която посочиш. Обаче толкова им хареса че още не искат да се връщат по кабинетите а температура не можеш да мери

41

аз

преди 1 година

Сега в Британия, скоро и у нас. Свиквайте.

40

Анонимен

преди 1 година

Вече няма накъде да се копае дъното. Оня ден гледам епизод с готвача Джереми, и нашия поканил 5 учителя да ги нахрани на вилата на село. Ам всички бяха вносни, същото е в много сфери в Англия

39

Анонимен

преди 1 година

После ревете, че сме зле! В България, по- скоро в големите градове, но и в голямата си част медицинските услуги са направо експресни. И нямаме право да ревем, че не ни галят с перце, че професор не ни преглежда, че ни мотат, защото ако си на острова като изобщо дойде линейка ще е с вносен субект-парамедик, който ще те прегледа и обслужи по написани процедури и ще чакаш. Тик сме глезльовци

38

Анонимен

преди 1 година

Кризата е безпрецедентна. Системата на здравната служба явно е напълно счупена. Лекари, медицински сестри, болнична администрация, парамедици са единодушни: толкова лошо не е било. Само в здравната служба ли е така? Как е в енергетиката, индустрията, цените? Украйна ли, Президентът Путин ли е виновен?

37

Анонимен

преди 1 година

с премиер ром те какво очакваха точно?

36

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 39 Путин да спаси първо Русия , че войната се закучи много.

35

Анонимен

преди 1 година

Путин ще ги спаси от мъките им с един сармат.

34

Акад.Корпоративарски

преди 1 година

В крайна сметка частните интереси съсипват всичко в здравеопазване и образование, рано или късно

33

Анонимен

преди 1 година

Хахаха! Кой няма лекари и къде антибиотиците спират да действат? Британците ще разберат какво е истинският капитализъм и ще се върнат към истинския капитализъм от 19 век. Някой нов Карл Маркс ще напише нови книги по новия британския капитализъм.

32

Анонимен

преди 1 година

Ние ще строим социализъм в Европейския социалистически съюз. Британия строи либертарианска индийска икономика.