31

Анонимен

преди 1 година

И неже не си харесвахме здравеопазването по соца, въведохме тяхната система за по-убаво. Освен, че стана платено, но и нискокачествено. Е, как беднага, както твърдите, България намираха пари за безплатно и достъпно здравеопазван, а при богатия капитализъм, пари все няма? Ни за линейки, ни заплати...едни пенсионерки са останали все мед сестри, а има и линейки останали още от соца.

30

Съвет от дядо

преди 1 година

До До 14 17 А у нас ти слагат "някакъв "си стент веднага, дори без да имаш нужда и те изпращат с почести. Идвай си веднага.

29

Всичко е вярно

преди 1 година

Аз съм в Шотландия.За две години и тука копаят дъното.Излезе доклад за дните от 1.12-15.12.,800 човека с хипотермия от студ в жилищата,не могат да си платят сметките за отопление.Отделно достъп до ж.п.нямаш с месеци,за кръвно изследване чакаш най малко 2 месеца,за планова операция 18-20 месеца.Болниците нямат персонал,защото не наемат директно,а чрез фирми посредници.Здравният министър се казва Хамза Юсаф....

28

Киро Х

преди 1 година

"На Острова" са напът да загубят не само медицинските си услуги, но и вътрешната канализация, при това много по-скоро, отколкото повечето хора си дават сметка!

27

Додо

преди 1 година

Лъжете! Това не е възможно! Там имат силни евротлантически ценности и всичко е на 6!

26

До 18

преди 1 година

За тази цел има 24 часова помощ именувана A&E. Дори и по селата да живееш ще го знаеш, освен ако не си някой нелегален кютук.

25

Хуйдожник

преди 1 година

Много са го украсили и толкова боя са хвърлили, че ако го прочете един британец ще има да се чуди за Острова ли става дума или за някое друго измерение.

24

Анонимен

преди 1 година

Сложиха индиец за премиер какво очаквате?Скоро ще има дажби ориз и с пръсти ще го гребат за да се хранят.А спешна помощ няма и да имат,направо ще ги изхвърлят в реката болните.30 часа чакаш линейка и 6 месеца чакаш за да те прегледа специалист.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз смятах Англия за върхът на върховете! Все по-често започнах да се разочаровам, след като постоянно съм в английски сайтове и чета какво споделят хората....Знам, че в БГ е много зле положението със спешна помощ, но и там явно вървят по нашия пример, за съжаление.

22

Анонимен

преди 1 година

То хубаво чакаш 30 часа,ама като дойдат бият ли ги?Тук сме по-напред в това отношение.

21

Анонимен

преди 1 година

До 19..Англия е върха на върховете и такава ще си остане! А България ще си остане преобразена в БКП и ***!

20

Космонавт

преди 1 година

Инжектираха си всички медици с уродливите "ваксини" за Ковид и ги избиха. Танцувахте ли в празните ковид отделения? Танцувахте!

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - Те каките сами ще си дойдат , като станат колония на Индия . И рикши ще има - споко !

18

Анонимен

преди 1 година

Казах ви че Ришито , ще ги научи да ядадт с пръсти , ама не ме слушате !

17

Анонимен

преди 1 година

Сунака да внася един милион каки от родината си и да организира следболнична помощ с тях. Индия има милиард и половина народ. Все ще намери робини Изаури оттам. Да им пусне, ако трябва държавна поръчка и обучение в индия да ги подготви за лагерния живот, който ги чака в UK. Ако няма достатъчно жени ( системен недостиг), да обяви конкурс за индийски Емилита. Хем няма да се размножават, хем няма да имат нужда от организиран транспорт да ходят на работа.Да им зачислят по една тротинетка и са готови

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Нали Англия беше ВЪРХА на върховете - какво стана бе демократчета ! Че такива циркове и в Бангладеш няма бе камо ли пък в Русия ?! Кралското семейство дето до онзи ден ПЛАЧЕХТЕ С крокодилски сълзи за "вашата" мила кралица се карат кат Сливенски катун , няма мед. сестри , чакат по 3 дена за линейка , инфлация - Ние нали с тези искахме да сме в едно семейство ?! И тези щели да оправят Украина - Тежко и !

15

Анонимен

преди 1 година

А ти къде се намираш, за да твърдиш , че са глупости? Не са никакви глупости, пълна трагедия е здравеопазването в ЮКей. Четири годими ме мотаха за някакъв си стент. Да не ти се случва да сe разболееш тука. Нямаш шанс дори да те преглед дажипито ако не си пред умирачка.В UK съм! Ще те мотаят ако си с гащаплява знания по английски език или ако не си спешен! Ако си спешен веднага те поемат даже и преводач ще ти намерят! Тъй че не ми говори Булсаткомски мухабети.

14

До 14

преди 1 година

А ти къде се намираш, за да твърдиш , че са глупости? Не са никакви глупости, пълна трагедия е здравеопазването в ЮКей. Четири годими ме мотаха за някакъв си стент. Да не ти се случва да сe разболееш тука. Нямаш шанс дори да те преглед дажипито ако не си пред умирачка.

13

UK fiasco

преди 1 година

Да си наемат полски шофьори на линейки. А не става. Трябва им виза. Пък и си оплюха и изгониха всичките източно европекйски работници.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма как дами е жал за тях. Пращат милярди за да убиват украинци руснаци, но спестяват от здравеопазване. Еми заслужават си го